kan ik een $obj floaten als die in een echo zit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marvin groothuis

marvin groothuis

16/09/2020 12:55:58
Quote Anchor link
Vraagje,

Kan ik een $obj naar rechts laten floaten als die in een echo zit?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 03:19:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2020 13:05:57
Quote Anchor link
Het komt er uiteindelijk als HTML uit, dus waarom zou het niet kunnen?
Gewijzigd op 16/09/2020 13:07:00 door - Ariën -
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

16/09/2020 13:19:06
Quote Anchor link
echo '<div class="col-sm-test5" >P/s : €'. $tapas .' €'. number_format($tot_tapas, 2) .'</div>';

Hoe kan ik dan vanaf €'. number_format($tot_tapas, 2) .'</div>'; naar rechts laten floaten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2020 13:20:49
Quote Anchor link
Je gebruikt Bootstrap 4 als grid?
Je kan een span-element gebruiken voor dat deel.
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

16/09/2020 13:23:43
Quote Anchor link
Kan ik dat span element dan laten floaten naar rechts?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2020 13:27:15
Quote Anchor link
Ja, als je Bootstrap of een soortgelijk grid gebruikt is er vast wel een standaard class voor.
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

16/09/2020 14:45:50
Quote Anchor link
Als ik de span naar rechts laat floaten, gaat hij doodleuk naar links
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2020 14:50:00
Quote Anchor link
Even mijn glazen bol pakken.
Want ik zie niet wat je doet.
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

16/09/2020 14:52:22
Quote Anchor link
Momentje ik zal even laten zien wat mijn bedoeling is :D


Toevoeging op 16/09/2020 14:55:40:

Afbeelding De prijzen moeten zeg maar in de zelfde row komen als het product zelf. Dus dan heb je:
1x stokbrood (8plakjes) P/s Prijs
Alleen zodra ik de ps en prijs class in de class van het product stop druk hij alles naar beneden zeg maar en komt het niet allemaal in dezelfde rij.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2020 15:05:06
Quote Anchor link
Met code wordt makkelijker kijken.
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

16/09/2020 15:06:01
Quote Anchor link
$total = $extra->quantity*$extra->price;
echo '<div class="dfgdf">';
echo '<div class="col-sm-test1" >'. $extra->quantity .'x'. $extra->title .'</div>';
echo '<div class="col-sm-test2" >P/s : €'. $extra->price .'<div class="col-sm-test3" >€'. number_format($total, 2) .'</div>';
echo '</div>';
echo '<br>';
}
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2020 15:15:41
Quote Anchor link
Ah, weer een mooie (onnodige) echoput aan code :P

Ik zie geen float? En waarom gebruik je een div voor je 'test3?'? En wat zijn de properties van deze class?

Je weet dat een div een blok is? En dat je juist in-line wilt werken, en dus beter een span kan gebruiken?

Gezien het een gestructueerd overzicht is, zou een HTML-tabel ook prima kunnen.
Gewijzigd op 16/09/2020 15:37:31 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

16/09/2020 17:27:03
Quote Anchor link
Met bootstrap kan je toch het gewenste resultaat verkrijgen?

https://www.w3schools.com/bootstrap4/bootstrap_grid_examples.asp
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

16/09/2020 17:38:08
Quote Anchor link
- Ariën - op 16/09/2020 15:15:41:
Gezien het een gestructueerd overzicht is, zou een HTML-tabel ook prima kunnen.

Dit inderdaad. Voor tabulaire data gebruik je een tabel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.