kan ik php ook op een smartfone gebruiken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2015 09:43:32
Quote Anchor link
Waar loop je op vast?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:07:36
 
Ronald E

Ronald E

13/03/2015 10:37:08
Quote Anchor link
het oproepen van een telefoon nummer in java zo dat het in een string komt voor php
 
Ivo P

Ivo P

13/03/2015 10:42:46
Quote Anchor link
volgens mij kun je niet rechtstreeks aan het telefoonnummer komen vanuit java.

Eigenlijk denk ik dat er helemaal geen sprake is van een telefoonnummer in het toestel, maar van een nummer van de simkaart. Via het toestel wordt dat simkaart nummer aangemeld op de antenne van de provider. Die legt vervolgens een link tussen "dit is simkaart X dus daar hoort bij telefoonnummer Y".

Je toestel zou hooguit simkaartnummer kunnen achterhalen.
al denk ik dat imei nummer gemakkelijker is.

uniqueid lijkt me eerder nog voor deze taak gemaakt.
 
Ronald E

Ronald E

13/03/2015 12:04:07
Quote Anchor link
een imei mag ook. maar hoe krijg ik die in een string dan kan ik zelf er een naam aan koppelen.
ik wil eerst een demo maken voor ik het verder uit ga werken in 1 hele eigen app
en wil de vereniging helpen en van we hebben niet veel leden.
maar we meten waterwade voor de leden maar dat krijgen ze op papier mee. we willen soms wel eens zien of het water verbeterd en dat ze dat dan in hun eigen telefoon kunnen opzoeken. en een overzicht maken van de laatste 4 metingen.
vandaar dat ik iets uniek's van het toestel wil toe voegen zo dat ze niet van de andere leden zien
 
Ivo P

Ivo P

13/03/2015 12:55:31
Quote Anchor link
er was hier pas nog een topic, waarop 2 suggesties gedaan werden hoe dat op te halen.

misschien moet je dat topic even doornemen.


http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/kan-ik-php-ook-op-een-smartfone-gebruiken/97428/1/
 
Ronald E

Ronald E

13/03/2015 15:12:18
Quote Anchor link
dat is deze topic. maar dat moet via java en dat ken ik dus niet

is er niemand die me kan vertellen hoe ik het in een string kan plaatsten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2015 15:36:00
Quote Anchor link
Volgens mij is dat al ter sprake geweest in het topic, maar begin liever eerst eens met de basis.
 
Ronald E

Ronald E

13/03/2015 17:08:43
Quote Anchor link
ik vind php en zo leuk alleen zie niks in jave en waarom willen jullie niet helpen dan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2015 17:20:53
Quote Anchor link
We helpen je toch?
Zie ook deze post. Dit moet in JAVA dan je IMEI-nummer geven.

Verder is kennis van JAVA de beste manier om Apps in te maken voor Android. Maar PhoneGap kan ook.
Daarvoor kan je dan deze plugin gebruiken, die daarin je IMEI-nummer toont.

Om hier wat mee te kunnen zul je toch echt motivatie in moeten zetten om beide of één van beide frameworks te leren kennen. Zonder kennis zal je ook niet begrijpen hoe je de functie moet implementeren.

Eventueel kan je ook in het Vacature-forum een oproep plaatsen voor de bouw van de App, maar reken er dan op dat er voor zo'n project wel kosten zullen worden gevraagd.
Gewijzigd op 13/03/2015 17:35:52 door - Ariën -
 
Ronald E

Ronald E

13/03/2015 18:55:04
Quote Anchor link
als je zo wazig blijf dan leer ik er nooit wat van.
ik hoop juist wat te leren maar door deze leuke goede hulp schiet dat lekker op en word alleen maar erger.
leuk dat jullie dat allemaal weten ik hoop ergens een goede raad te vinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2015 19:06:35
Quote Anchor link
Ik dacht dat ik al een linkje naar een Android App tutorial had gegeven.

Deze dus: https://developer.android.com/training/basics/firstapp/index.html

Anderzijds zijn er ook tutorials voor PhoneGap die een kleinere leercurve heeft.

Hier kan je vast wel mee vooruit komen.
Gewijzigd op 13/03/2015 19:10:32 door - Ariën -
 
Ronald E

Ronald E

13/03/2015 19:14:04
Quote Anchor link
ik probeer zelfs je PhoneGap te installeren
en nodejs staat er op zo als beschreven staat.
maar daarna is een gewoon cmd scherm mag dit niet "npm install -g phonegap" dan krijg ik de melding npm wordt niet herkend als een interne
of externe opdracht, programma of batchbestand.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2015 19:21:27
Quote Anchor link
NPM niet geïnstalleerd misschien?
 
Ronald E

Ronald E

13/03/2015 20:55:10
Quote Anchor link
$ phonegap run android
[phonegap] executing 'cordova run android'...
[phonegap] completed 'cordova run android'

Kantoor@KANTOOR ~/my-app
$

maar zie niks starten meer
of moet ik hier de commando's in voeren ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/03/2015 14:08:34
Quote Anchor link
Valt te proberen.
 
Ronald E

Ronald E

14/03/2015 17:26:10
Quote Anchor link
wat is dan een commando wat ik kan proberen en hoe of wat moet ik dan wat zien
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/03/2015 18:08:49
 
Ronald E

Ronald E

15/03/2015 15:41:18
Quote Anchor link
ik heb de eerste functie over genomen en dan krijg ik dit dat is toch niet de bedoeling?

Kantoor@KANTOOR ~/my-app
$ updateIcons: function () {
sh.exe": syntax error near unexpected token `('

Kantoor@KANTOOR ~/my-app
$ var $buttons = $('a[data-icon], button[data-icon]');
sh.exe": a[data-icon], button[data-icon]: command not found
sh.exe": var: command not found

Kantoor@KANTOOR ~/my-app
$ var isMobileWidth = ($(window).width() <= 480);
sh.exe": syntax error near unexpected token `('

Kantoor@KANTOOR ~/my-app
$ isMobileWidth ? $buttons.attr('data-iconpos', 'notext') : $buttons.removeA ttr('data-iconpos');
sh.exe": syntax error near unexpected token `('

Kantoor@KANTOOR ~/my-app
$ }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2015 18:07:03
Quote Anchor link
Typ jij de programmeercode nou in in de commandline!?

Zo niet, vertel eens stap voor stap wat je precies doet.
Gewijzigd op 15/03/2015 18:09:08 door - Ariën -
 
Ronald E

Ronald E

15/03/2015 19:02:02
Quote Anchor link
ik ben naar je website gegaan die je op gaf en daar heb ik de eerste programmaatje gepakt en in gevoerd en dan kreeg ik gelijk dit. het ziet er niet goed uit maar ik zei al snap niks van java dus hoopte als ik het eerst ding over neem dan moet dat toch werken.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.