Kan pagina niet bekijkn zonder andere te hebben gezien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Donny

Donny

29/07/2009 14:33:00
Quote Anchor link
Beste PHPers,

Ik ben op zoek naar een PHP code waarvoor je bijvoorbeeld alleen kan komen door een link te klikken:

Ik ga naar www.voorbeeld.nl/hallo.php
Foutmelding: u kunt hier alleen komen via www.voorbeeld.nl/index.php

Er is een PHp code voor mar welke...

Groeten Donny

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
// connecten met database
mysql_connect ('localhost', 'user', 'password');
// database selsecteren
mysql_select_db('prive');

// als de server een aanvraag krijgt en de methode is POST
if($_SERVER[ 'REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

// even controleren of alle $_POST['vars'] binnen komen
print_r($_POST);

// LET op de QUOTES!
$sql = "INSERT INTO admini (
                dag,
                maand,
                inuit,
                waar,
                bedrag
                           )
                           VALUES  ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['dag']) . "',
                                    '"
. mysql_real_escape_string($_POST['maand']) . "',
                                    '"
. mysql_real_escape_string($_POST['inuit']) . "',
                                    '"
. mysql_real_escape_string($_POST['waar']) . "',
                                       '"
. mysql_real_escape_string($_POST["bedrag"]) . "'
                                      )"
;
$query = mysql_query($sql);
//als de query misslukt
     if(!$query)
     {

         echo 'er ging wat mis met de query: ';
        echo $sql;
      }

      else
      {
        echo 'INSERT gelukt!';
      }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:01:06
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

29/07/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Je zou kunnen werken met een sessie die je start op index.php en controleert op hallo.php of je zou op hallo.php met behulp van $_SERVER['HTTP_REFERER'] kunnen kijken waar de bezoeker vandaan komt.
 
Donny

Donny

29/07/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Zou iemand misschien zoiets kunnen maken voor mij zodat ik alleen maar hoef in te voeren?
 
Donny

Donny

29/07/2009 16:25:00
Quote Anchor link
Donny schreef op 29.07.2009 16:23:
Zou iemand misschien zoiets kunnen maken voor mij zodat ik alleen maar hoef in te voeren?


Ik bedoelde meer trouwens een klein stukje tekst die alleen controleert of je wel van die pagina komt... Zonder sessie is ie er ook


Moest trouwens Edit hebben sorry voor dubbele post
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
GaMer B

GaMer B

29/07/2009 16:48:00
Quote Anchor link
index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
session_start();

$_SESSION['via'] = true;

// De rest van de index pagina

[b]hallo.php[/b]
[
code][code]<?php
session_start();

if(!isset($_SESSION['via']))
{

    echo 'U kunt hier alleen komen via index.php.';
}

else
{
    echo 'Goed zo, u hebt eerst index.php bekeken.';
    // De rest van de hallo pagina
}[/code]
 
Donny

Donny

29/07/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Ik heb nu mn scriptje geplaatst... Hoe kan ik dat nou beveiliging? makkelijk en snel. Kan iemand dat voor mij doen?

Erg bedankt alvast!
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2009 18:43:00
Quote Anchor link
Schrijf Nederlands en geef duidelijk aan wat je bedoelt. Ik vind je post niet leesbaar en onbegrijpelijk.
 
Donny

Donny

29/07/2009 19:09:00
Quote Anchor link
Kan iemand dit script zo maken dat je met een login erin kan alleen?

Username en password dus
 
Ivo K

Ivo K

29/07/2009 19:17:00
Quote Anchor link
Dat is een kleine uitbreiding op het vorige. Je moet bij het inloggen een sessie maken waarin staat dat de gebruiker is ingelogd;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['login'] = true;
?>


Daarna moet je kijken op de pagina die je beveiligd wil hebben of die sessie bestaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if ( $_SESSION['login'] === true )
{

     // Je mag op de pagina.
}
else
{
    // Je mag neit op de pagina.
}
?>
 
Donny

Donny

29/07/2009 20:03:00
Quote Anchor link
Ik ben absoluut niet goed met beveiliging... Kan iemand het voor mij invoeren alsjeblieft?
 
Vdleije .

vdleije .

29/07/2009 21:14:00
Quote Anchor link
Zoek in de bieb van PHPHulp naar een loginscript, kijk hoe ze het hebben gedaan en combineer het met je eigen script. Hier worden echt geen scripts voorgekauwd..
 
Roel -

Roel -

29/07/2009 21:17:00
Quote Anchor link
Misschien heb je iets aan mijn loginscript?
 
Donny

Donny

29/07/2009 22:59:00
Quote Anchor link
Roel je hebt wel 1 fout:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\prive\invullen.php:7) in C:\xampp\htdocs\prive\secured.php on line 2

Kan alleen niet vinden waar
 
Roel -

Roel -

30/07/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Vreemd daar heb ik geen last van.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

30/07/2009 18:40:00
Quote Anchor link
=> http://phphulp.vindme.nl

Als je iets wilt hebben wat aan jouw eisen moet voldoen zoals een login systeem dan kan je in de library kijken zoals eerder is gezegd, Als dat niet goed genoeg is, dan hebben ze hier op het forum ook nog een "Aanvragen" / "Vacatures" deel.
 
Donny

Donny

30/07/2009 18:41:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik het volgende stukje code in een tabel kan laten verschijnen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
// We selecteren wat we nodig hebben..
$SQL = "SELECT dag,
               maand,
               inuit,
               waar,
               bedrag
               FROM
               admini
               ORDER BY  dag
               ASC";

// De query
$query = mysql_query($SQL);

// een while loop met de resultaten..
while($result = mysql_fetch_assoc($query))
{

  // echo het resultaat..
      
  echo $result['dag']. ' - ' .$result['maand']. ' - ' .$result['inuit']. ' - ' .$result['waar']. ' - ' .$result['bedrag'];
  
  
  echo '<br />';
 
        

}
 
Mr.Ark

Mr.Ark

30/07/2009 18:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?PHP

/* Begin tabel */
echo '<table border="0">';

/* While loopje */
while($result = mysql_fetch_assoc($query))
{

   /* Resultaten weergeven */
   echo '<tr><td>'.$result['eenveld'].'</td></tr>';

   /* Moet je natuurlijk zelf verder uitbreiden */
}

/* Tabel sluiten */
echo '</table>';

?>


Kijk eens hier bij de tutorials, Lees eens wat over php. Want zo te zien heb je er niet zoveel verstand van.
 
Donny

Donny

30/07/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Nee een beetje de basis. Veel meer weet ik niet... Van heel PHP weet ik 10%
 
Mr.Ark

Mr.Ark

30/07/2009 18:48:00
Quote Anchor link
Donny schreef op 30.07.2009 18:46:
Nee een beetje de basis. Veel meer weet ik niet... Van heel PHP weet ik 10%


Waarom begin je dan moeilijk? Mijn advies is om wat tutorials te lezen hier op de site. Begin met iets simpels en ga niet gelijk mysql erbij betrekken.
 
Donny

Donny

30/07/2009 18:55:00
Quote Anchor link
Omdat ik dit nodig heb... Ik wil een cursus PHP gaan volgen maar heb het geld er niet voor omdat ik soms domme dingen ermee doe dus wil dit gebruiken ervoor.

EDIT: het is gelukt.

Laatste vraag die ik heb dan heb ik van dit scriptje weer veel geleerd.

Ik wil alles zo krijgen zeg maar in een tabel:

11 - 6 - In - Bedenk iets - 159.00
12 - 6 - Uit - Maccie - 5.75


Ik krijg het nu allemaal achter elkaar

11 - 6 - In - Bedenk iets - 159.00 - 12 - 6 - Uit - Maccie - 5.75

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

// Begin Tabel
echo '<table border="1">';

// een while loop met de resultaten..
while($result = mysql_fetch_assoc($query))
{


  // echo het resultaat..
      
    echo '<td>'.$result['dag'].'</td>';
      echo '<td>'.$result['maand'].'</td>';
      echo '<td>'.$result['inuit'].'</td>';
      echo '<td>'.$result['waar'].'</td>';
      echo '<td>'.$result['bedrag'].'</td>';
      
      echo '<br />';
 
        

}

// Tabel Sluiten
echo '</table>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
Mr.Ark

Mr.Ark

30/07/2009 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?PHP

echo '<tr><td>'.$result['dag'].'</td>
<td>'
.$result['maand'].'</td>
<td>'
.$result['inuit'].'</td>
<td>'
.$result['waar'].'</td>
<td>'
.$result['bedrag'].'</td></tr>';

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.