Karakters met diakritische tekens worden soms gestript uit codeblokken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/06/2018 14:15:27
Quote Anchor link
lopende tekst
Diëtist.

codeblok met PHP haken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// Diëtist
?>


codeblok zonder PHP haken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
// Ditist


Mensen, kan deze problematiek eindelijk eens opgelost worden?

And while you are at it, introduceer eens overal fatsoenlijke support voor UTF-8?

Thx.

Code (css)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/* Diëtist */

Code (javascript)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
// Diëtist

Code (html)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<!-- Diëtist -->
Gewijzigd op 19/06/2018 17:40:28 door Thomas van den Heuvel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:41:01
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/06/2018 17:30:47
Quote Anchor link
Dit werkt ook:

Code (css)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
body {
  font-family: Roboto, sans-serif;
  color: #212121;
}
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/06/2018 17:33:48
Quote Anchor link
Ik begrijp deze reactie niet? Wat zou dat op moeten lossen? Je bedoelt de toevoeging lang=...? Of?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/06/2018 17:42:21
Quote Anchor link
Ik dacht dat je nog aan het testen was aangezien het topic oorspronkelijk "test" heette.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/06/2018 17:45:01
Quote Anchor link
Ja ik wilde eerst even kijken of het echt zo bagger was als dat het leek. En dat wat helaas zo.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.