KeesSchepers.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Kees Schepers

kees Schepers

30/12/2012 20:17:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben al een paar jaar actief als freelancer en heb daarvoor mijn eigen site/blog. Hier plaats ik soms wat interessante artikeltjes op maar ook bied ik informatie aan voor potentiële opdrachtgevers. (Om een indruk te krijgen voor welke opdrachtgevers zie portfolio).

Nu heb ik de site volledig opnieuw opgebouwd met de laatste wordpress versie en een aantal interessante plugins. Als theme heb ik Responsive Bootstrap Theme genomen en deze zelf aangepast. De achtergrond heb ik van een site van een vriend van mij 'geleend' en de icoontjes rechtsboven van mijn freelance collega PieterVogelaar.nl (met toestemming). Tot zover mijn openkaart spel. De foto's van mijn laptop, tas, knuffel etc zijn allemaal zelf gemaakt met mij eigen fotostudio / lightbox.

Wat ik vooral wil weten is wat jullie ervan vinden? Hiermee doel ik op teksten, uitstraling (professioneel maar toch persoonlijk is de doelstelling) en de gebruikte afbeeldingen en overige opmaak. Verder is hij volledig responsive dus zou hij op een tablet of smartphone ook gewoon goed weergegeven moeten worden.

Website: http://www.keesschepers.nl

Ben benieuwd, tips zijn welkom, complimentjes ook haha!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:55:48
 
Arjan hazewinkel

arjan hazewinkel

30/12/2012 22:15:13
Quote Anchor link
Als je over de icoontjes in de header gaat (twitter linkedin berichten) dan verschuift de website
 
Kees Schepers

kees Schepers

30/12/2012 22:19:40
Quote Anchor link
Hmm, welke browser is dat?
 
Arjan hazewinkel

arjan hazewinkel

30/12/2012 22:27:01
Quote Anchor link
firefox 17.0.1 , De text in het menu verschuift dan en de knop van neem contact op. en het hele 2de blok van de website,

Groetjes
 
Wouter J

Wouter J

30/12/2012 23:32:29
Quote Anchor link
Ik ben een developer, dus ga je gewoon beoordelen op uiterlijk en (ookal schreef je dat niet) code en niet op wat jij allemaal voor teksten erin zet.

Mooier dan je vorige, voor zover ik me die kan herinneren.

Je design is lekker strak, rustige achtergrond die toch een patroontje heeft en rustige kleuren. Het eerste waar ik me aan irriteer zijn die schuine social buttons. Die zijn veelste groot en veelste schuin. Ik zou ze gewoon weglaten en vertrouwen op de social buttons in de footer, die veel beter bij het design passen. Die bovenaan spatten, springen en dansen gewoon uit de hele pagina en passen er niet echt goed bij.

Ook is de gradient in je menu net iets 'to much'. Mensen houden anno 2013, dat mag ik nu wel zeggen denk ik, van hele kleine gradientjes. Gradientjes die je bijna niet kan zien met een slecht beeldscherm zeg maar.

Kijk ook naar hoe je sommige plaatjes uitlijnd met de tekst. Op je biografie bijv. stopt de afbeelding middenin een alinea, waardoor die hele alinea verspringt. Ik vind dat altijd onprofessioneel staan, maak de afbeelding wat kleiner (raad ik aan) of voeg een paar enters toe. Dit is op wel meer pagina's zo. Ook in je CV heb je dit heel erg veel, zorg dat je telkens een heel kopje afsluit als je een volgende pagina start, plaats anders het hele kopje naar beneden.

Dan je code:
- Geen HTML5?
- Je contactgegevens horen in een <address> element thuis, zeker niet in een table.
- Kijk eens naar microdata, dat is de nieuwe SEO techniek die je veel leuke dingen kan opleveren.
 
Kees Schepers

kees Schepers

31/12/2012 00:32:19
Quote Anchor link
He Wouter,

Je mag ook de code e.d. beoordelen hoor. Maargoed, het blijft een wordpress site en kan zijn dat sommige dingen inderdaad niet helemaal netjes zijn.

Je eerste twee punten ben ik het niet met je eens en zie ik ook als een smaak verschil, anders had ik het er ook niet opgezet. Maar toch bedankt en goed om te lezen.

Je derde punt, ik snap niet helemaal wat je daarin bedoeld. Jij bedoelt dat je het onprofessioneel vindt dat de tekst om de afbeelding heen loopt? Kun je anders duidelijker zijn?

En wat bedoel je met mijn CV de PDF of een pagina?

Hoe kom je erbij dat het geen HTML5 is? Omdat ik geen html symantic elements gebruik zoals <nav> e.d.? Of waar baseer je het anders op?

Contact gegevens heb je helemaal gelijk in, die ga ik nog even aanpassen :)

En microdata heb ik al eens mee gewerkt bij het bouwen van een webshop (voor definiëren van productinfo en reviews)

Bedankt voor je commentaar!
 
Wouter J

Wouter J

31/12/2012 00:48:20
Quote Anchor link
Quote:
Je mag ook de code e.d. beoordelen hoor. Maargoed, het blijft een wordpress site en kan zijn dat sommige dingen inderdaad niet helemaal netjes zijn.

Dat heb ik ook half gedaan, kost alleen bij zo'n PHP generated site enormveel tijd om de code uit te pluizen.

Quote:
Je derde punt, ik snap niet helemaal wat je daarin bedoeld. Jij bedoelt dat je het onprofessioneel vindt dat de tekst om de afbeelding heen loopt? Kun je anders duidelijker zijn?

Ik heb even een voorbeeldje gemaakt: http://jsbin.com/ucopan/2

Quote:
En wat bedoel je met mijn CV de PDF of een pagina?

PDF. Bijv. bij pagina 4 en 5 en bij 1 en 2

Quote:
Hoe kom je erbij dat het geen HTML5 is? Omdat ik geen html symantic elements gebruik zoals <nav> e.d.? Of waar baseer je het anders op?

Omdat er niks in je code is te vinden dat riekt naar HTML5.
 
- Mark -

- Mark -

31/12/2012 10:42:09
Quote Anchor link
De website werkt hier goed voor zover ik kan zien in firefox 17.0.1 "OS X, ik weet niet of er verschil is in Windows"

De teksten zijn niet verkeerd voor zover ik het heb gezien. Alles komt netjes en professioneel over. Wel vind ik het design achterblijven. Het ziet er een beetje ouwbollig uit, een beetje zoals je vroeger zag met al die gratis kant en klare templates.

Maar waarschijnlijk kijken we hier door andere ogen. De vraag is alleen door welke ogen je klanten kijken. Als het gasten zijn zoals mijn vader dan maakt het niets uit. Die zien het verschil niet. Maar als je iemand hebt met een beter oog voor design dan zou je wel eens mis kunnen grijpen naar de opdracht. Je website is je visite kaartje. En je kunt wel zeggen dat je veel kennis ter beschikking hebt. Maar als je eigen website eruit ziet uit de jaren pijp dan beginnen ze direct te twijfelen.
 
Kees Schepers

kees Schepers

31/12/2012 10:49:20
Quote Anchor link
Hallo Mark,

Bedankt voor je commentaar en het meedenken. Je hebt waarschijnlijk mijn oude site niet gezien maar dan is dit design-technisch wel een enorme vooruitgang denk ik ;)

Ik heb er aan gedacht om met een budget van 250-750 euro een designer in te huren die design + css + html(5) doet maar na contact met wat mensen schoot het echt niet op. Toen ben ik zelf maar aan de slag gekomen en toch nog redelijk ver gekomen vind ik zelf.

Hoe ik absoluut niet wil over komen is als een freelancer die sites bouwt voor kleine bedrijven van een paar duizend euro. Met alle respect naar de mensen die dat wel willen, ik doe met name grote projecten. Dus kennis autoriteit is wel belangrijk, en dat ik als persoon op de site deskundig over kom is eigenlijk het allerbelangrijkste. Zelf vind ik het design daarin niet zo heel zwaar tillen als het maar wel strak is. Maar misschien heb je wel gelijk (je bent volgens mij ook niet de eerste die het zegt).

Ik heb mijn site ook aan een paar recruiters een e-mail gestuurd om te vragen wat zij ervan vinden, hun zijn eigenlijk mijn potentiële opdrachtgevers dus ben erg benieuwd.
 
- Mark -

- Mark -

31/12/2012 11:25:20
Quote Anchor link
Je oude website heb ik inderdaad niet gezien.

Zelf een design maken is verre van mijn sterkste punt en het gaat al helemaal fout als het voor mezelf is. Ik begrijp vanuit welk punt je jezelf wilt verkopen. Daarom zou ik ook voor iets als een vCard gaan. Dit zijn vaak kleinere websites maar ze komen naar mijn mening veel persoonlijker over. Je hebt in 1 oogopslag alle informatie die je maar zou willen.

Zoiets bijvoorbeeld Klik, Het enige nadeel is dat vele 'deze ook' gewoon het beeld vullen en dat je dan in de website zelf moet scrollen. Maar daar is vast wat op te verzinnen.
Gewijzigd op 31/12/2012 11:25:57 door - Mark -
 
Victor -

Victor -

31/12/2012 16:17:27
Quote Anchor link
Ik heb toevallig je oude site wel gezien uit nieuwsgierigheid, en dit is een hele verbetering!
Klein minpuntje hier: http://i.imgur.com/kgzz6.png Chrome 23.0.1271.97 m op WIN7

Ook die eerste | voor je titel vind ik niet netjes staan

Bovenin je social buttons mist trouwens ook facebook, en onderin je contact pagina

Verder zou ik je blog op een aparte pagina zetten, en niet meteen op je landing page, omdat bezoekers daar waarschijnlijk niet voor komen als ze op je bedrijf uit zijn.
 
Victor Php

Victor Php

31/12/2012 22:45:28
Quote Anchor link
Die schuine buttons bovenaan de pagina vind ik niet helemaal passen. Ik had meteen de neiging om naar boven te scrollen om de hele button te zien.

Ook staat er met google chrome win vista een scrollbalk bij certificeringen.

De layout is een beetje saai. Wel mooi patroon in de achtergrond. Verder is de site wel strak.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

01/01/2013 12:25:59
Quote Anchor link
Onderaan je portfolio bij de aanbevelingen, als die verandert scrolled de pagina weer een beetje omhoog. Misschien met elke browser zo. Ik gebruik chrome.
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2013 12:31:24
Quote Anchor link
En hoe krijg ik de repositories weer terug als het eenmaal verborgen is?
 
Eddy E

Eddy E

01/01/2013 12:55:26
Quote Anchor link
Ik heb met verbazing http://www.keesschepers.nl/2010/12/27/imagick-of-toch-gd-library/ gelezen.
Wat is er mis met border-radius: 8px; ?
Dan haal je de 50 byte nog niet eens voor een tabblad...
 
Kees Schepers

kees Schepers

01/01/2013 13:55:57
Quote Anchor link
Eddy, dat was in de tijd (lees: 2010) dat ik CSS3 nog helemaal niet gebruikte ;-) en ook omdat we IE6 wouden ondersteunen. Dat zou ik nu wel anders doen ja.

De rest bedankt voor de tips, zal komende week wat verbeteringen doorvoeren op de site.
Gewijzigd op 01/01/2013 14:03:43 door kees Schepers
 
Reshad F

Reshad F

01/01/2013 21:12:27
Quote Anchor link
Ik heb in Safari ( macbook 13inch ) dat je socialmedia buttons niet goed op het scherm worden getoond.

Afbeelding
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2013 22:06:15
Quote Anchor link
Reshad, zo horen ze getoond te worden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.