Kijk welk cijfer het meeste voorkomt.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 16:53:41
Quote Anchor link
ok. max dan moet ik de max tellen van het getal achter de pijl dus niet van wat tussen de [] staat
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 03:03:20
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 16:58:52
Quote Anchor link
nee je moet niet met max tellen, maar met max haal je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
[4] => 4
      ---
       |-> deze waarde op

en nu wil je weten welke index-key daarbij hoort
Gewijzigd op 13/11/2010 16:59:22 door Noppes Homeland
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 16:59:37
Quote Anchor link
ja dat doe ik met de search?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:04:01
Quote Anchor link
En wat krijg je dan aan code?
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 17:07:14
Quote Anchor link
array_search ( $needle , $array)

maar wat is de $needle dan? key?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:09:17
Quote Anchor link
Kijk ook naar de voorbeelden die op php.net vermeld staan!!!!!!!
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 17:13:16
Quote Anchor link
ik zie ze staan maar ik vind het niet.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:15:01
Quote Anchor link
Dan ben je wel erg kippig
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 17:16:10
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:18:33
Quote Anchor link
ja, ok het is niet voorbeelden maar voorbeeld

maar dan nog moet je daaruit kunnen afleiden wat wat is
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 17:19:16
Quote Anchor link
Kan je het aub gewoon zeggen. Ik geraak er echt niet uit.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:23:07
Quote Anchor link
Nee, je moet het zelf uitzoeken, anders blijven we bezig.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$array
= array(0 => 'blue', 1 => 'red', 2 => 'green', 3 => 'red');

$key = array_search('green', $array); // $key = 2;
$key = array_search('red', $array);   // $key = 1;
?>


functie beschrijving:
mixed array_search ( mixed $needle , array $haystack [, bool $strict ] )

zo en het is toch nu aan jouw om te bepalen wat de needle is en wat de haystack
Gewijzigd op 13/11/2010 17:23:21 door Noppes Homeland
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 17:26:04
Quote Anchor link
haystack is de array -> $array
needle het gezochte deel.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:28:44
Quote Anchor link
En wat krijg jij dan aan relevante code?
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 17:30:43
Quote Anchor link
array_search( hoogste getal ,$array);
Gewijzigd op 13/11/2010 17:31:19 door Jasper DS
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:31:46
Quote Anchor link
Compleet aub
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 17:34:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

$array
= array(    
$_POST['button1'],
$_POST['button2'],  
$_POST['button3'],
$_POST['button4'],
$_POST['button5'],
$_POST['button6'],
$_POST['button7'],
$_POST['button8']);

$tel_array = array_count_values($array);

array_search( $tel_array ,$array); //  $tel_array is een gok
?>
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:38:59
Quote Anchor link
Je bent erg kort van geheugen. Terug naar posts dd:
13/11/2010 16:53:41
13/11/2010 16:58:52
 
Jasper DS

Jasper DS

13/11/2010 17:40:18
Quote Anchor link
max_extract($array)

function max_extract($My_Array) {

$Max_Value = max($My_Array);
return array_fill_keys(array_keys($My_Array, $Max_Value), $Max_Value);
}
Gewijzigd op 13/11/2010 17:45:03 door Jasper DS
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/11/2010 17:49:21
Quote Anchor link
Nee, dat geeft niet hetgeen terug wat je wilt hebben!! Dat geeft een array terug en niet de index key van het meest getelde item
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.