Kijken vanuit welke site de bezoeker komt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Loran DP

Loran DP

19/08/2010 22:06:20
Quote Anchor link
Hoe kan ik zien vanuit waar de bezoeker komt.
Bv als mensen op een link klikken van mijn site vanuit phphulp.nl dat ik dat dan kan zien.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:04:00
 
Robin van der Vliet

Robin van der Vliet

19/08/2010 22:15:21
Quote Anchor link
Je kan met $_SERVER['HTTP_REFERER'] zien waar de bezoekers vandaan komen, maar dit is niet altijd te vertrouwen. ;)
 
Thumb nail

Thumb nail

19/08/2010 22:15:33
Quote Anchor link
gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['HTTP_REFERER']; ?>
in die arraykey staat dus de reffer (dus iets als "http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/kijken-vanuit-welke-site-de-bezoeker-komt/72667/last/" en dit kan je dus strippen op . bijvoorbeeld, en dan $strip[1]; is dan de rootnaam, in dit geval phphulp. $strip[2] is de extensie van de site. :)

dit kan je uiteraard ook prima regelen via een pregmatch
Gewijzigd op 19/08/2010 22:15:57 door Thumb nail
 
Loran DP

Loran DP

19/08/2010 22:42:40
Quote Anchor link
Natuurlijk -_-'
Ben ook echt lekker wakker xd
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

19/08/2010 23:05:57
Quote Anchor link
En die valt makkelijk te faken, ook dat er dus iets als "dit is rommel'-- x' eruit komt.
 
Thumb nail

Thumb nail

19/08/2010 23:36:36
Quote Anchor link
Peter heeft daar idd gelijk in, maar dit is wel de (voor zover ik weet) meest simpele/betrouwbare manier.
 
Nibu lez

Nibu lez

20/08/2010 11:15:15
Quote Anchor link
CSS history hack
 
Johan Dam

Johan Dam

20/08/2010 11:18:54
Quote Anchor link
css history hack word gefixed in FF4 en daar kan je alleen maar mee zien waar een gebruiker geweest is, niet wanneer,
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.