Kijken wat het eerste teken is van iets in de tabel ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

Altin

Altin

03/11/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Hey
Ik wil een soort navigatie, dat wanner je op een letter klikt, het toont alles wat er in de database zit met als eerste letter, de letter die je hebt geklikt.
Dit is al ongeveer gelukt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Get Bands By Letter
if(isset($_GET['char1'])) {
if(ctype_alpha($_GET['char1']{0})) {
    $bandlist = mysql_query('SELECT bandname, ID FROM lyricsband WHERE LOWER(LEFT(bandname, 1)) = \'' . $_GET['char1']{0} . '\'');
    echo "<ul>";
    while ($band = mysql_fetch_array($bandlist)) {
        $bandname = $band["bandname"];
        $bandid = $band["ID"];
        echo "<li><a href=?bandid=$bandid>".$bandname."</a></li>";
    }

    echo "</ul>";
}
}

?>

Dus moet ik per keer maar linken naar ?char1=a en dan toont het alles wat er met een a begint.

Nu zou ik ook een link "#" willen hebben. Als je daarop klikt, toont het alles wat er in de database zit dat met een cijfer begint.
Ik heb geen idee hoe daaraan te beginnen.
Kan iemand helpen aub ?
Bij voorbaat dank!
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.