Kladblok functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel Exel

Michel Exel

03/11/2009 06:18:00
Quote Anchor link
al enige tijd gebruik ik een note script voor het opslaan van belangerijke dingen die ik later online nodig heb

Nu is er alleen een toevoeg gedeelte en een verwijder functie
helaas is een bewerk functie niet aanwezig wat wel handig zou zijn
om zo niet zo`n hele lange lijst te krijgen

ik ben nu al 1 week aan het stoeien met de code om een bewerk functie erin te krijgen maar ik krijg het niet voor elkaar

dit is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?

function addjsslashes($str)
{

return addcslashes($str, "\0..\37!@\@\177..\377\'\"");
}

function
chop_newline($str)
{

return preg_replace("/\r?\n$|\r[^\n]$/", "", $str);
}


?>


<html>
<head>
<title>Notes</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles.css">
</head>

<body>
<table width="100%" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr><td align="center">

<?

    $anote
= $HTTP_POST_VARS["anote"];

    if ($anote) {
        $fp = fopen("notes.txt", "a");
        fputs($fp, date("d/m/Y")."\n");
        fputs($fp, date("H.i")."\n");
        fputs($fp, stripslashes(str_replace("\r", "", str_replace("\n", "", nl2br($anote))))."\n");
        fclose($fp);
    }


    $n = 0;
    $guestbook = array();

    $fp = fopen("notes.txt", "r");
    while (!feof($fp)) {
        $datum = fgets($fp, 1024);
        $tijd = fgets($fp, 1024);
        $anote = fgets($fp, 1024);
        if ($datum && $tijd && $anote) {
            $guestbook[$n][0] = $datum;
            $guestbook[$n][1] = $tijd;
            $guestbook[$n][2] = $anote;
            $n++;
        }
    }

    fclose($fp);

    if ($kill) {
      $fp = fopen("notes.txt", "w");
      for($i = 0; $i < sizeof($guestbook); $i++) {
      if ( $i != ($kill - 1)) {
        fputs($fp, $guestbook[$i][0]);
        fputs($fp, $guestbook[$i][1]);
        fputs($fp, $guestbook[$i][2]);
        }
      }

      fclose($fp);

    $n = 0;
    $guestbook = array();

    $fp = fopen("notes.txt", "r");
    while (!feof($fp)) {
        $datum = fgets($fp, 1024);
        $tijd = fgets($fp, 1024);
        $anote = fgets($fp, 1024);
        if ($datum && $tijd && $anote) {
            $guestbook[$n][0] = $datum;
            $guestbook[$n][1] = $tijd;
            $guestbook[$n][2] = $anote;
            $n++;
        }
    }

    fclose($fp);
    }


?>


<form name="postit" action="index.php"  method="post">
<textarea name="anote" class="addnote" rows="3"></textarea>
<br><br><a href="javascript:document.postit.submit()">Post Note</a>
</form>

<br><br>
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" style="width:500px;">
<?
for ($i = 0; $i < sizeof($guestbook) ; $i++) {
  $j = $n - $i - 1;
  echo "<tr><td class=datebox width=100 align=left>".$guestbook[$j][0]." </td><td align=right width=100% class=datebox><a href=index.php?kill=".($j + 1).">[X]</a></td></tr>";
  echo "<tr><td class=note colspan=2>".$guestbook[$j][2]."</td></tr>
  <tr><td  colspan=2>&nbsp;</td></tr>"
;
}

?>

<tr><td align="center">

</td></tr></table>
</td></tr></table>
</body>
</html>


hij slaat alles op in een .txt

wie kan mij hierbij helpen
TNX
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:24:32
 
Michel Exel

Michel Exel

03/11/2009 18:26:00
Quote Anchor link
.


Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/11/2009 18:32:00
Quote Anchor link
- Gebruik geen SHORT TAGS
- Gebruik SUPER GLOBALS en geen http post vars

Ga met een database werken, nu maak je je het alleen nog maar moeilijker.
 
Michel Exel

Michel Exel

03/11/2009 18:34:00
Quote Anchor link
en als ik dat niet wil maar gewoon dit systeem wil :p

En tja ik wil wel werken met een database maar wil ook graag dit script compleet hebben. daarom ook me vraag
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/11/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Je script is bagger !, begrijp dat A.U.B...

Neem eens wat aan wat andere zeggen.

Hoe jij werkt, dat deden ze jaren en dan ook echt jaren geleden.

Waar zie jij het voordeel van om jouw script te gebruiken?
 
Michel Exel

Michel Exel

03/11/2009 20:05:00
Quote Anchor link
tja het is bagger
maar wel een script dat ik graag gebruik
en daarom kom ik hier ook om hulp vragen Omdat ik er zelf niet uit kom

Comentaar is welkom maar afkraken niet
Ik heb liever opbouwende kritiek

Nog iemand anders die me wil helpen..........
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/11/2009 20:11:00
Quote Anchor link
Quote:
- Gebruik geen SHORT TAGS
- Gebruik SUPER GLOBALS en geen http post vars

Ga met een database werken, nu maak je je het alleen nog maar moeilijker.


haha, dus dit is geen opbouwende kritiek? Neem van mij aan, iemand anders die hier gaat posten zal zeggen, ga met een database werken.
 
Michel Exel

Michel Exel

03/11/2009 20:32:00
Quote Anchor link
ja het eerste is ook opbouwend
en daar was ik ook al mee bezig

Nu alleen nog het bewerk gedeelte voor elkaar krijgen

En ik wil best met een database gaan werken maar ik heb verder geen kaas gegeten om zoiets helemaal in elkaar te zetten

Zoals toevoegen bewerken en verwijderen

Achja we kijken wel of iemand het voor elkaar wil boksen
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/11/2009 20:35:00
Quote Anchor link
Dan raad ik je aan om een topic aan te maken in Aanvragen, als je een budget(je) hebt dan kan je het ook in vacatures gedeelte een topic aanmaken.

OF:

Je gaat wat tutorials volgen over PHP/Mysql

OF:

Je wacht inderdaad hier in dit topic totdat iemand het voor je maakt. (Kleine kans denk ik)
 
Michel Exel

Michel Exel

03/11/2009 20:38:00
Quote Anchor link
nee ik maak geen topic ervoor aan
Geen budget en het is voor mezelf Iets kleins

>

Daar ben ik al mee bezig

>

en nee ik wacht niet tot iemand het script maakt maar ermee helpt

Zo komen we ook niet verder
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.