Klein foutje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

09/07/2011 20:16:59
Quote Anchor link
Werkt al weer
Gewijzigd op 09/07/2011 20:25:13 door Kevin Blokzijl
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:40:51
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/07/2011 20:26:42
Quote Anchor link
1. if($_POST['submit'])
2. $walliequery = "SELECT * FROM wallies WHERE id='" .$_POST['wallietype']. "'";
3. $result = mysql_query($walliequery) or die(mysql_error());
4. while($object = mysql_fetch_object($result)){
5. $punten = $object['punten'];
6. $queryy = "UPDATE leden SET punten=punten-&punten WHERE id = '".$leden

Volgens mij alles wat je maar fout kunt doen. Het standaard rijtje
1. geen correct contorles en validaties
2. geen bescherming tegen sql injectie
3. maak geen overbodige variabelen aan
4. pas fatsoenlijke foutafhandeling toe, or die() staat o.a. gelijk aan een 1 malig bezoek aan het kerkhof
5. fetchen met object
6. programeer overzichtelijk
en al het andere..... welke je in andere beginners topics terug kunt vinden

Tip: leer je eigen of andermans code debuggen, dan weet je wat er gebeurt, waar wat en hoe. Dan kan je ons ook netjes vertellen wat/waar en hoe het fout gaat en welk probleem jij daarbij dan ondervindt.


@Kevin, het is zeer zeker niet de bedoeling je post zodanig aan te passen opdat anderen er geen touw meer aan vast kunnen knopen. Dus plaats hetgeen er stond terug en zet de oplossing erbij.
Gewijzigd op 09/07/2011 20:28:16 door Noppes Homeland
 
The Force

The Force

09/07/2011 20:34:59
Quote Anchor link
Kan de tekst van de openingspost teruggezet worden?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.