klein link probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin vdm

kevin vdm

16/03/2007 19:32:00
Quote Anchor link
alles werkt prima behalve je krijgt je link bv http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id= maar het id nummer is gaan vliegen! hoe kan ik het erbij plaatsen ? dit is de huidige code:




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?session_start();
include('include.php');
head();
if(!isset($_SESSION['memberid'])){
    echo"U moet ingelogd zijn om uw stats te bekijken!";
}
else{
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='".$_SESSION['memberid']."'");
 
while($object=mysql_fetch_object($query)){
    echo"<table border=\"0\" width=\"50%\"><tr><td>";
    echo"Uw url om klicks te krijgen is: <input type=text size='60' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=".$memberid."\"><br>";
    echo"U heeft al <b>".$object->euro."</b> verdient.<br>";
    echo"U heeft <b>".$object->glaasjes." klicks</b> gehad.<br>";
    if($object->ref){
        $query_referer=mysql_query("SELECT username FROM users WHERE id='$object->ref'");
        while($object_referer=mysql_fetch_object($query_referer)){
            echo"Uw referer is <b>".$object_referer->username."</b>.<br>";
        }
    }
    else{echo"U heeft <b>geen</b> referer.<br>";}
    $query_ref=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ref='$memberid'");
    $referalls=mysql_num_rows($query_ref);
    echo"U heeft <b>".$referalls." referalls</b>.<br>Uw ref's zijn:<br>";
    while($object_ref = mysql_fetch_object($query_ref)){
        echo$object_ref->username."<br>";
    }
    echo"</tr></td></table>";
}
}
foot();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:11:55
 
Kevin vdm

kevin vdm

17/03/2007 12:51:00
Quote Anchor link
weet iemand het?
 
- Roland -

- Roland -

17/03/2007 12:55:00
Quote Anchor link
ipv $memberid $object->memberid
 
Kevin vdm

kevin vdm

17/03/2007 12:59:00
Quote Anchor link
dus
echo"Uw url om klicks te krijgen is: <input type=text size='60' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=".$object->memberid."\"><br>";


?
 
Richard de Boer

Richard de Boer

17/03/2007 13:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo"Uw url om klicks te krijgen is: <input type=text size='60' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=\".$object->memberid.\"\"><br>";
?>


Nu dan?

Rieksie
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2007 13:14:00
Quote Anchor link
Moet dat niet de id van de persoon die is ingelogd zijn? Dus $_SESSION['memberid']
 
Kevin vdm

kevin vdm

17/03/2007 13:22:00
Quote Anchor link
Jep lazy met wat te proberen lukt het! bedankt!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.