Klein probleempje met Bot

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

24/02/2012 19:39:54
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een kleine bot gedownload om iets van mijn website te displayen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
error_reporting(E_ALL);
 $ch = curl_init();
    $user = "**";
    $pass = "**";
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, 'INLOG PAGINA');
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'gebruikersnaam=' . $user . '&wachtwoord=' . $pass);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_HEADER, FALSE);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt');
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/4.0');
    
    curl_exec ($ch);
    
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, 'HOMEPAGINA');
    
    $content = curl_exec ($ch);
    
        preg_match('#Je hebt (.*) punten op dit moment.#', $content, $punten);
        $punten = $punten[1];
        $img_content = 'Ik heb ' . $punten . ' Paysafe Punten!';  
        
$img = imagecreate(700, 15);
$bg = imagecolorallocate($img, 255, 255, 255);
$kleur = imagecolorallocate($img, 200, 100, 0);
imagestring($img, 8, 2, 1, $img_content, $kleur);
imagepng($img, 'gp.png');
imagedestroy($img);
echo $img_content;

?>


Maar nu pakt hij de punten niet en geeft hij alleen maar
Ik heb Paysafe Punten!

En geeft hij een foutmelding bij
$punten = $punten[1];
Notice: Undefined offset: 1

Wie weet hoe ik dit oplos?

Alvast bedankt ;)
Gewijzigd op 24/02/2012 21:10:55 door Kevin Blokzijl
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:26:37
 
Erwin H

Erwin H

24/02/2012 19:43:00
Quote Anchor link
$punten = $punten[0];
misschien? Arrays zijn 0 based in php (en alle andere talen die ik ken). Dus het eerste element is 0, niet 1.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

24/02/2012 19:45:34
Quote Anchor link
Erwin H op 24/02/2012 19:43:00:
$punten = $punten[0];
misschien? Arrays zijn 0 based in php (en alle andere talen die ik ken). Dus het eerste element is 0, niet 1.


Notice: Undefined offset: 0

Dan krijg ik die. ik heb het scriptje van internet gehaald, en dacht dat ik zo even kon veranderen, maar dat was dus niet zo.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.