Klein probleempje met MSSQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

Stefan

14/08/2009 13:11:00
Quote Anchor link
Kzie de fout niet; Heb de query al gerunt in de mssql client met gezette data. Misschien dat iemand van jullie het probleem ziet.

Errors:


Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: Incorrect syntax near the keyword 'WHERE'. (severity 15) in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 569

Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 569

Warning: mssql_num_rows(): supplied argument is not a valid MS SQL-result resource in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 571


Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
//lijn 563
$select = mssql_query("SELECT UserID FROM ".$_CONFIG['LoginTable']." WHERE UserID = '".cleandata($_POST['useridreq'])."'");

if(mssql_num_rows($select) != 0)
{


$check = mssql_query("SELECT UserID FROM ".$_CONFIG['VerfTable']." WHERE UserID = '".cleandata($_POST['useridreq'])."'");

if(mssql_num_rows($check) != 0){

mssql_query("UPDATE ".$_CONFIG['VerTable']." set verfcode = '".md5($verfcode)."' WHERE UserID = '".cleandata($_POST['useridreq'])."'");

}
else {

mssql_query("INSERT INTO ".$_CONFIG['VerTable']." (UserID, email, verf) VALUES ('".cleandata($_POST['useridreq'])."', '".$_POST['emailadd']."', '".md5($verfcode)."')");

}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:45:51
 
Whatever Whatever

Whatever Whatever

14/08/2009 14:15:00
Quote Anchor link
Ik zou zeggen: gooi de queries in string variabelen en echo die strings.
Plak die in MySQL en kijk wat er fout is. Of plak de queries (de volledige strings inclusief de variabelen) hier, dan kunnen we meer zien. Ik zie het ook niet zo snel, mogelijk in een van je variabelen (' in de tabelnaam?). Misschien ook even database ontwerp erbij ....
 
Stefan

Stefan

14/08/2009 16:30:00
Quote Anchor link
kzie al wat er fout was, had VerfTable, moest VerTable zijn xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.