Klein script voor school

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

12/03/2011 20:57:39
Quote Anchor link
Hallo php'ers,

Ik wil vragen is er iemand die een klein scriptje kan maken die met php gegevens uit de database haalt dmv van tijd.. dus dan staat er uiteindelijk:

Nu: Aardijkskunde -011 (dus vak en lokaal)
Straks: Biologie -254

--

Aangezien dit script enkel wordt gebruikt door enkele leerlingen van school heb ik geen budget het is dus vrijwillig

--

Heeft u interesse? Mail mij dan! via [email protected] of stuur mij even een prive bericht via php-hulp!

--

Gelieve dit topic niet vol te zetten met negatieve reactie ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:32:39
 
Sander A

Sander A

12/03/2011 21:04:43
Quote Anchor link
Is het een schoolopdracht? Of enkel voor gebruik?
 
Jasper DS

Jasper DS

12/03/2011 21:05:02
Quote Anchor link
enkel voor gebruik veronderstel ik.
 
Tikkes C

Tikkes C

12/03/2011 21:12:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
//maak hier connectie met je database

$sql = "SELECT vak, lokaal FROM lessen WHERE wanneer = NOW()";
$query = mysql_query($sql);

$assoc = mysql_fetch_assoc($query);

echo "Nu: ". $assoc['vak'] ." ". $assoc['lokaal'];

//hier voer je nog eens een query uit maar dan neem je bijvoorbeeld tijd + 1h ofzo
//diet kan je ook door de 1ste query wat anders te schrijven maar dit is een ruw voorbeeld.

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2011 21:21:09
Quote Anchor link
Hiermee zal je niet veel vinden lijkt mij.
WHERE wanneer = NOW()
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

13/03/2011 09:23:11
Quote Anchor link
Sander A op 12/03/2011 21:04:43:
Is het een schoolopdracht? Of enkel voor gebruik?


Enkel voor gebruik

Toevoeging op 13/03/2011 09:23:50:

ik heb een mail ontvangen van iemand die geïnteresseerd is om mij te helpen! Dit topic kan wat mij betreft gesloten worden...
 
Pim -

Pim -

13/03/2011 13:31:35
Quote Anchor link
Je rooster uit je hoofd leren is echt handig hoor... ;)
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

13/03/2011 18:17:48
Quote Anchor link
dit wordt vooral gebruikt voor (nieuwe) leerlingen die moeite hebben met hun rooster...

Toevoeging op 14/03/2011 06:31:39:

Ik heb het script binnen, Bedankt Dillen!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.