Klein script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel Exel

Michel Exel

19/04/2009 09:17:00
Quote Anchor link
ik zoek eigenlijk een heel simpel script of iemand die voor mij een bestaande script kan aanpassen

Voorbeeld : http://www.xray-design.nl/note/index.php

Het script doet het volgende
gewoon simpel een note toevoegen

Nu wil ik daar een aantal regels erbij plaatsen (velden met opties)
zoiets als http://www.xray-design.nl/servertools/notes/

wie kan dit voot mij bewerken
mail me maar voor meer info of voeg me toe aan je msn
[email protected]
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:51:21
 
Mr.Ark

Mr.Ark

19/04/2009 09:46:00
Quote Anchor link
@ Michel

Heb je zelf al eens geprobeerd om het te maken?

Zoiets is niet zo moeilijk te maken hoor.

- Veld Controle's
- In database plaatsen met INSERT Query
- Fouten Afhandeling

Dan als je het weergeeft.

- Query uitvoeren
- Fouten afhandeling
- Met een while loop weergeven.
 
Michel Exel

Michel Exel

19/04/2009 09:50:00
Quote Anchor link
tja ik heb het geprobeerd maar het blijft mislukken

op het bestaande script http://www.xray-design.nl/servertools/notes/ wil ik een aantal keuzes bijmaken en dat dan weergeven op de voorpagina

maar als ik een extra query in het script plaats loopt het al mis
ben er nu 2 weken mee bezig en ik verneuk het script alleen maar

ik ben maar een beginner en zou graag wat hulp hebben hierbij
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/04/2009 09:53:00
Quote Anchor link
Misschien moet je dan eens wat uitgeprobeerde code plaatsen en je probleem duidelijker uitleggen (wat voor keuzes? hoe kom je aan die keuzes? e.d.), dan kunnen wij je helpen.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

19/04/2009 09:54:00
Quote Anchor link
Quote:
ik ben maar een beginner en zou graag wat hulp hebben hierbij


We willen je gerust helpen hoor.

Wat heb je al allemaal voor code?

Wat wil je erbij hebben?

/* Edit */

Jezpur was me net voor, Toevallig dacht hij hetzelfde wat ik wou zeggen. Of ik dacht hetzelfde wat hij wou zeggen. ^-^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Michel Exel

Michel Exel

19/04/2009 10:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
    error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);
    include './php/notes.class.php';
    ob_start('relink');
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Notes Script</title>
<link href="/css/main.css" media="all" rel="stylesheet" />
</head>

<body>
    <a href="/" id="welcome"></a>
    <div id="left">
        <div class="right">
            <h2>Laatste notitie`s</h2>
            <div class="indent">
                <?php $notes->recentNotes(10); ?>
            </div>
        </div>
    </div>
    <div id="right">
        <div class="right">
            <?php
                $p
= $_GET['x'];
                $n = $_GET['n'];
                if($p == 'view' && is_numeric($n)) {
            ?>

                <h2><a name="notes">Bekijk notitie`s</a></h2>
                <div class="indent">
                    <?php $notes->viewNotes($n); ?>
                </div>
            <?php
                } else {
            ?>

            <h2><a name="notes">Maak een notitie!</a></h2>
            <div class="indent">
                <?php $notes->takeNotes(); ?>
            </div>
            <?php
                }
            ?>

        </div>
    </div>
</body>
</html>
<?php
    function relink ($buffer) {
        $root = ereg_replace('/$', '', dirname($_SERVER['PHP_SELF']));
        return preg_replace('#(href|src|action)="/([^"]*)"#i', '\\1="' . $root . '/\\2"', $buffer);
    }

?>


sorry SanThe zo is ie goed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 
Michel Exel

Michel Exel

19/04/2009 10:20:00
Quote Anchor link
oeps ik zal ff een zipje maken op me site

http://www.xray-design.nl/notes.rar

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 
Mr.Ark

Mr.Ark

19/04/2009 10:23:00
Quote Anchor link
@ Michel

Misschien nog even handig voor de mensen die je willen helpen om te vertellen wat je nou wilt bereiken?
 
Michel Exel

Michel Exel

19/04/2009 10:29:00
Quote Anchor link
ark schreef op 19.04.2009 10:23:
@ Michel

Misschien nog even handig voor de mensen die je willen helpen om te vertellen wat je nou wilt bereiken?



Sorry koffie was nog niet ingewerkt en me dochter heeft de teletubbies opstaan dus ben nog aan het wakker worden

de velden die je kunt invullen/selecteren zijn het volgende
Klantnummer
Type probleem (dropdown menu)
Plaats (dropdown menu)
Colo (dropdown menu)
Bericht (groot text vlak)

op de voorpagina moet dan na het invoeren het volgende te zien zijn

klantnummer | type probleem | plaatsnaam | colo
en de plaatsnaam moet gesorteerd worden van a naar z
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.