Klein scriptje. Wie kan mij helpen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerben

Gerben

22/11/2004 12:57:00
Quote Anchor link
Ik zoek een script dat als je een klein script op een website zet er 3 banners te voorschein komen. Weet iemand die?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:29:27
 

22/11/2004 13:27:00
Quote Anchor link
ahum?
 
Gerben

Gerben

22/11/2004 13:37:00
Quote Anchor link
Lieven:
ahum?
Verkouwen?

Nee grapje. Kun je die maken of weet je zon script?
 
Baken

Baken

22/11/2004 14:47:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat lieven verkouden is...

Ik denk dat hij, net als ik, niet goed begrijpt wat je wilt. Misschien kun je het iets beter uitleggen.
Wat wil je dat het script doet?
Drie banners tevoorschijnen tonen kan gewoon met IMG in html.

<img border="0" src="file" width="80" height="84">

Is bijvoorbeeld al 1.
 
Han eev

Han eev

22/11/2004 14:54:00
Quote Anchor link
wees creatief dan lukt het wel
 
Gerben

Gerben

22/11/2004 16:04:00
Quote Anchor link
Ja zon groot scriptje ong. maar dan 3 banners en een popup. Snapie?
 
Baken

Baken

22/11/2004 16:07:00
Quote Anchor link
Gerben kun je iets duidelijker zijn, ik begrijp niet wat je wilt. Misschien ergens een voorbeeld gezien? Gewoon een pop-up met daarin 3 banners, bij het openen van je website?

Volgens mij gaat dit niet over PHP, maar over html icm java.

Jelmer
 
Gerben

Gerben

22/11/2004 16:12:00
Quote Anchor link
Oke ik wil hosting aanbieden.

De mensen moeten reclame plaatsen. Het liefst 1 klein code. Als die code geplaatst is wil ik dat er 3 banners en een pop up tevoorschijn komt. Bijv. Lycos (free account).
Snappie het nu?
Gewijzigd op 22/11/2004 16:13:00 door Gerben
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/11/2004 16:26:00
Quote Anchor link
Dan zal je de webserver onder elke pagina een stuk JavaScript moeten laten serveren. In die JS doe je een document.write() (voor de banners op de pagina) en je doet een window.open() (voor de pop-up).

Elwin
 
Gerben

Gerben

22/11/2004 16:31:00
Quote Anchor link
Oke dat kan

Kunje mij het hele code geven? Gebruik maar php hulp als popup en de banners van jouw of zo.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/11/2004 16:40:00
Quote Anchor link
Uhm nee... want ik weet niet welke webserver je hebt. En als ik dat wel weet dan zou ik je ook nog even doorsturen naar Google, want er is vast een tutorial om je webserver op die manier te configureren...

En als je de JS-code wilt hebben, dan raad ik je aan om je daar eens in te verdiepen, want dit soort dingen is vrij gemakkelijk.

Elwin
 
Gerben

Gerben

22/11/2004 16:48:00
Quote Anchor link
Eigenlijk wil ik dat de mensen net zoiets als dit moeten plaatsen:

<script src="http://headlines.telegraaf.nl/html/nieuwsportaal.js"></script>

Maar dan met banners.
Gewijzigd op 22/11/2004 16:49:00 door Gerben
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/11/2004 16:52:00
Quote Anchor link
Je moet niet willen dan mensen het zelf doen. Dan doen ze het niet, want wie wil er reclame op zijn gratis website?

Elwin
 
Gerben

Gerben

22/11/2004 16:54:00
Quote Anchor link
Niemand. Maar kun je dat maken? Heb je dat script?
 
Johan

Johan

22/11/2004 17:07:00
Quote Anchor link
je kan tog dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?

$cfr
= rand(1, 3);
//banner1 = 1.jpg banner2 = 2.jpg banner3 = 3.jpg
echo "<body onload(popup)
<img src='$cfr.jpg'>"
; </body>

?>

zoiets en dan moet je nog een leuk popupscript sturen. Als je het nie kan vinden, zeg het ff, dan ga ik ff zoeke:)

succes,
Johan
 
Gerben

Gerben

22/11/2004 17:17:00
Quote Anchor link
Jawel maar daar kunnen ze 1 of 2 banners uit halen. Ik wil een code en waar ze er niet een banner uit kunnen halen.

Wat moet ik in het JS bestand zetten?
 
Gerben

Gerben

22/11/2004 18:27:00
Quote Anchor link
Kep al wat. Bedankt voor de moeite!
 
Johan

Johan

22/11/2004 19:22:00
Quote Anchor link
misschien zou je ook ff kunne vertellen wat...

misschien kunnen anderen dit ook gebruiken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.