kleine error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »
Sander salemander

sander salemander

05/06/2010 22:36:14
Quote Anchor link
hey,

ik krijg deze php-error:

Notice: Undefined offset: 2

3 keer nog wel dit is mijn script:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
<?
function getStats($name) {
                // Create an array of skills
                $skills = array('Overall', 'Attack', 'Defence', 'Strength', 'Hitpoints', 'Ranged', 'Prayer', 'Magic', 'Cooking', 'Woodcutting', 'Fletching', 'Fishing', 'Firemaking', 'Crafting', 'Smithing', 'Mining', 'Herblore', 'Agility', 'Thieving', 'Slayer', 'Farming', 'Runecraft', 'Hunter', 'Construction', 'Summoning', 'Duel Tournament', 'Bounty Hunters', 'Bounty Hunter Rogues', 'Fist of Guthix');

                $hs = @file_get_contents('http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=' . $name);
                $out = Array();

                if (! $hs)
                        return null;
                if (strpos($hs, '404 - Page not found'))
                        return null;

                $stats = explode("\n", $hs);

                // Loop through the skills
                for($i = 0; $i<count($skills);$i++) {
                        // Explode each skill into 3 values - rank, level, exp
                        $stat = explode(',', $stats[$i]);
                        $out[$skills[$i]] = Array();
                        $out[$skills[$i]]['rank'] =     $stat[0];
                        $out[$skills[$i]]['level'] =     $stat[1];
                        $out[$skills[$i]]['xp'] =     $stat[2];

                }

        return $out;
        }

function
combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


    include'include/config.php';
        $result = mysql_query("SELECT id,username FROM `users`");

        while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
                $out = getStats($row['username']);
                if (!empty($out)){
                        $now = time();
                        $user = $row['id'];

                        $overallrank = $out['Overall']['rank'];
                        $overalllevel = $out['Overall']['level'];
                        $overallexp = $out['Overall']['xp'];

                        $attackrank = $out['Attack']['rank'];
                        $attacklevel = $out['Attack']['level'];
                        $attackexp = $out['Attack']['xp'];

                        $strengthrank = $out['Strength']['rank'];
                        $strengthlevel = $out['Strength']['level'];
                        $strengthexp = $out['Strength']['xp'];

                        $defencerank = $out['Defence']['rank'];
                        $defencelevel = $out['Defence']['level'];
                        $defenceexp = $out['Defence']['xp'];

                        $hitpointsrank = $out['Hitpoints']['rank'];
                        $hitpointslevel = $out['Hitpoints']['level'];
                        $hitpointsexp = $out['Hitpoints']['xp'];

                        $rangedrank = $out['Ranged']['rank'];
                        $rangedlevel = $out['Ranged']['level'];
                        $rangedexp = $out['Ranged']['xp'];

                        $prayerrank = $out['Prayer']['rank'];
                        $prayerlevel = $out['Prayer']['level'];
                        $prayerexp = $out['Prayer']['xp'];

                        $magicrank = $out['Magic']['rank'];
                        $magiclevel = $out['Magic']['level'];
                        $magicexp = $out['Magic']['xp'];

                        $cookingrank = $out['Cooking']['rank'];
                        $cookinglevel = $out['Cooking']['level'];
                        $cookingexp = $out['Cooking']['xp'];

                        $woodcuttingrank = $out['Woodcutting']['rank'];
                        $woodcuttinglevel = $out['Woodcutting']['level'];
                        $woodcuttingexp = $out['Woodcutting']['xp'];

                        $fletchingrank = $out['Fletching']['rank'];
                        $fletchinglevel = $out['Fletching']['level'];
                        $fletchingexp = $out['Fletching']['xp'];

                        $fishingrank = $out['Fishing']['rank'];
                        $fishinglevel = $out['Fishing']['level'];
                        $fishingexp = $out['Fishing']['xp'];

                        $firemakingrank = $out['Firemaking']['rank'];
                        $firemakinglevel = $out['Firemaking']['level'];
                        $firemakingexp = $out['Firemaking']['xp'];

                        $craftingrank = $out['Crafting']['rank'];
                        $craftinglevel = $out['Crafting']['level'];
                        $craftingexp = $out['Crafting']['xp'];

                        $smithingrank = $out['Smithing']['rank'];
                        $smithinglevel = $out['Smithing']['level'];
                        $smithingexp = $out['Smithing']['xp'];

                        $miningrank = $out['Mining']['rank'];
                        $mininglevel = $out['Mining']['level'];
                        $miningexp = $out['Mining']['xp'];

                        $herblorerank = $out['Herblore']['rank'];
                        $herblorelevel = $out['Herblore']['level'];
                        $herbloreexp = $out['Herblore']['xp'];

                        $agilityrank = $out['Agility']['rank'];
                        $agilitylevel = $out['Agility']['level'];
                        $agilityexp = $out['Agility']['xp'];

                        $thievingrank = $out['Thieving']['rank'];
                        $thievinglevel = $out['Thieving']['level'];
                        $thievingexp = $out['Thieving']['xp'];

                        $slayerrank = $out['Slayer']['rank'];
                        $slayerlevel = $out['Slayer']['level'];
                        $slayerexp = $out['Slayer']['xp'];

                        $farmingrank = $out['Farming']['rank'];
                        $farminglevel = $out['Farming']['level'];
                        $farmingexp = $out['Farming']['xp'];

                        $runecraftrank = $out['Runecraft']['rank'];
                        $runecraftlevel = $out['Runecraft']['level'];
                        $runecraftexp = $out['Runecraft']['xp'];

                        $hunterrank = $out['Hunter']['rank'];
                        $hunterlevel = $out['Hunter']['level'];
                        $hunterexp = $out['Hunter']['xp'];

                        $constructionrank = $out['Construction']['rank'];
                        $constructionlevel = $out['Construction']['level'];
                        $constructionexp = $out['Construction']['xp'];

                        $summoningrank = $out['Summoning']['rank'];
                        $summoninglevel = $out['Summoning']['level'];
                        $summoningexp = $out['Summoning']['xp'];


                        $combatlevel = combatLevel($attacklevel, $defencelevel, $strengthlevel, $hitpointslevel, $prayerlevel, $rangedlevel, $magiclevel, $summoninglevel);

}
}

?>



de fout zit hier dus ergens??

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $out[$skills[$i]]['xp'] =     $stat[2]; ?>


alvast bedankt.

sander
Gewijzigd op 07/06/2010 05:30:47 door Sander salemander
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:36:04
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/06/2010 22:38:05
Quote Anchor link
Ja, de meldingen geven aan dat $stat[2] niet bestaat. Controleer dus eens of die variabele wel de inhoud heeft die je verwacht...
 
Sander salemander

sander salemander

05/06/2010 22:45:10
Quote Anchor link
Als het goed is de xp weergeven
* nu ga ik een domme vraag stellen maarja hoe controleer je dat isset functie of anders?? *
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/06/2010 22:53:35
Quote Anchor link
Ik vraag me af waarom je alles uit de array's haalt, het is veel makkelijker om het met een foreach uiteindelijk te tonen.

, maarja doe dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($stat);
?>
Gewijzigd op 05/06/2010 23:00:48 door Yea Rupie
 
Sander salemander

sander salemander

05/06/2010 23:01:38
Quote Anchor link
sorry ik heb dit script niet gemaakt

ik weet dat het beter kan maar zo goed ben ik nou ook weer niet php :(
ookal heb ik het 100 keer geprobeerd en geoefend.

jouw oplossing is beter.
had ik zelf ookal bedacht, maar hoe doe ik dat??

*uiteindelijk heb ik dus een tabel met de naam van het lid erin die moet van runescape highscore je lvls aflezen en combat lvl*

hopelijk weet iemand de fout te fixen of het script iets beter te maken.
* dit hoeft natuurlijk niet ik ben al lang blij als het werkt :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/06/2010 23:05:03
Quote Anchor link
Als $stat[2] niet gevuld is maar je de waarde wel nodig hebt, moet je misschien eens gaan kijken waarom hij niet gevuld is?
 
Sander salemander

sander salemander

05/06/2010 23:05:21
Quote Anchor link
Notice: Undefined variable: stat

hij bestaat niet of kan hem niet vinden,dat had ik al gevonden :P

maar nu?? dat gedeelte weglaten?
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/06/2010 23:11:12
Quote Anchor link
Je moet de code direct nadat de variabel aangemaakt is neerzetten en anders moet je dat ook eens bij $stats doen en hier neerzetten.
 
Sander salemander

sander salemander

05/06/2010 23:11:50
Quote Anchor link
hmm als ik van

$out[$skills[$i]]['xp'] = $stat[2]; naar:


$out[$skills[$i]]['xp'] = $stats[2];

met een s erachter krijg ik geen errors meer maar dan nooit die niks

ik denk dus dat erbij het uitlezen van de data iets foutgaat

als er dus een S achter plak krijg ik geen error meer alleen een blanco pagina.

toch alvast bedankt voor jullie hulp ik wardeer het zeer,en ik heb dit script niet zelf gemaakt....
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/06/2010 23:42:25
Quote Anchor link
nja,.. doe dit eens en post hier wat er uitkomt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
<?php
function getStats($name) {
                // Create an array of skills
                $skills = array('Overall', 'Attack', 'Defence', 'Strength', 'Hitpoints', 'Ranged', 'Prayer', 'Magic', 'Cooking', 'Woodcutting', 'Fletching', 'Fishing', 'Firemaking', 'Crafting', 'Smithing', 'Mining', 'Herblore', 'Agility', 'Thieving', 'Slayer', 'Farming', 'Runecraft', 'Hunter', 'Construction', 'Summoning', 'Duel Tournament', 'Bounty Hunters', 'Bounty Hunter Rogues', 'Fist of Guthix');

                $hs = @file_get_contents('http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=' . $name);
                $out = Array();

                if (! $hs)
                        return null;
                if (strpos($hs, '404 - Page not found'))
                        return null;

                $stats = explode("\n", $hs);
                print_r($stats);

                // Loop through the skills
                for($i = 0; $i<count($skills);$i++) {
                        // Explode each skill into 3 values - rank, level, exp
                        $stat = explode(',', $stats[$i]);
                        print_r($stat);
                        $out[$skills[$i]] = Array();
                        $out[$skills[$i]]['rank'] =     $stat[0];
                        $out[$skills[$i]]['level'] =     $stat[1];
                        $out[$skills[$i]]['xp'] =     $stat[2];

                }

        return $out;
        }

function
combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


    include'include/config.php';
        $result = mysql_query("SELECT id,username FROM `users`");

        while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
                $out = getStats($row['username']);
                if (!empty($out)){
                        $now = time();
                        $user = $row['id'];

                        $overallrank = $out['Overall']['rank'];
                        $overalllevel = $out['Overall']['level'];
                        $overallexp = $out['Overall']['xp'];

                        $attackrank = $out['Attack']['rank'];
                        $attacklevel = $out['Attack']['level'];
                        $attackexp = $out['Attack']['xp'];

                        $strengthrank = $out['Strength']['rank'];
                        $strengthlevel = $out['Strength']['level'];
                        $strengthexp = $out['Strength']['xp'];

                        $defencerank = $out['Defence']['rank'];
                        $defencelevel = $out['Defence']['level'];
                        $defenceexp = $out['Defence']['xp'];

                        $hitpointsrank = $out['Hitpoints']['rank'];
                        $hitpointslevel = $out['Hitpoints']['level'];
                        $hitpointsexp = $out['Hitpoints']['xp'];

                        $rangedrank = $out['Ranged']['rank'];
                        $rangedlevel = $out['Ranged']['level'];
                        $rangedexp = $out['Ranged']['xp'];

                        $prayerrank = $out['Prayer']['rank'];
                        $prayerlevel = $out['Prayer']['level'];
                        $prayerexp = $out['Prayer']['xp'];

                        $magicrank = $out['Magic']['rank'];
                        $magiclevel = $out['Magic']['level'];
                        $magicexp = $out['Magic']['xp'];

                        $cookingrank = $out['Cooking']['rank'];
                        $cookinglevel = $out['Cooking']['level'];
                        $cookingexp = $out['Cooking']['xp'];

                        $woodcuttingrank = $out['Woodcutting']['rank'];
                        $woodcuttinglevel = $out['Woodcutting']['level'];
                        $woodcuttingexp = $out['Woodcutting']['xp'];

                        $fletchingrank = $out['Fletching']['rank'];
                        $fletchinglevel = $out['Fletching']['level'];
                        $fletchingexp = $out['Fletching']['xp'];

                        $fishingrank = $out['Fishing']['rank'];
                        $fishinglevel = $out['Fishing']['level'];
                        $fishingexp = $out['Fishing']['xp'];

                        $firemakingrank = $out['Firemaking']['rank'];
                        $firemakinglevel = $out['Firemaking']['level'];
                        $firemakingexp = $out['Firemaking']['xp'];

                        $craftingrank = $out['Crafting']['rank'];
                        $craftinglevel = $out['Crafting']['level'];
                        $craftingexp = $out['Crafting']['xp'];

                        $smithingrank = $out['Smithing']['rank'];
                        $smithinglevel = $out['Smithing']['level'];
                        $smithingexp = $out['Smithing']['xp'];

                        $miningrank = $out['Mining']['rank'];
                        $mininglevel = $out['Mining']['level'];
                        $miningexp = $out['Mining']['xp'];

                        $herblorerank = $out['Herblore']['rank'];
                        $herblorelevel = $out['Herblore']['level'];
                        $herbloreexp = $out['Herblore']['xp'];

                        $agilityrank = $out['Agility']['rank'];
                        $agilitylevel = $out['Agility']['level'];
                        $agilityexp = $out['Agility']['xp'];

                        $thievingrank = $out['Thieving']['rank'];
                        $thievinglevel = $out['Thieving']['level'];
                        $thievingexp = $out['Thieving']['xp'];

                        $slayerrank = $out['Slayer']['rank'];
                        $slayerlevel = $out['Slayer']['level'];
                        $slayerexp = $out['Slayer']['xp'];

                        $farmingrank = $out['Farming']['rank'];
                        $farminglevel = $out['Farming']['level'];
                        $farmingexp = $out['Farming']['xp'];

                        $runecraftrank = $out['Runecraft']['rank'];
                        $runecraftlevel = $out['Runecraft']['level'];
                        $runecraftexp = $out['Runecraft']['xp'];

                        $hunterrank = $out['Hunter']['rank'];
                        $hunterlevel = $out['Hunter']['level'];
                        $hunterexp = $out['Hunter']['xp'];

                        $constructionrank = $out['Construction']['rank'];
                        $constructionlevel = $out['Construction']['level'];
                        $constructionexp = $out['Construction']['xp'];

                        $summoningrank = $out['Summoning']['rank'];
                        $summoninglevel = $out['Summoning']['level'];
                        $summoningexp = $out['Summoning']['xp'];


                        $combatlevel = combatLevel($attacklevel, $defencelevel, $strengthlevel, $hitpointslevel, $prayerlevel, $rangedlevel, $magiclevel, $summoninglevel);

}
}

?>
 
Sander salemander

sander salemander

05/06/2010 23:43:32
Quote Anchor link
sorry ik heb hetzelf nog geprobeerd paar dingen maar is ook niet gelukt

wat bedoel je hiermee??
*
Je moet de code direct nadat de variabel aangemaakt is neerzetten en anders moet je dat ook eens bij $stats doen en hier neerzetten.*

dat snap ik niet kan je dat beter uitleggen alsjeblieft.

* sorry voor dump :P *
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/06/2010 23:48:46
Quote Anchor link
Ik heb hem eens getest, hij werkt helemaal niet...

gebruik dit script:
http://www.phphulp.nl/php/script/php-algemeen/runescape-highscore-lookup/1681/
 
Sander salemander

sander salemander

05/06/2010 23:51:18
Quote Anchor link
oke die heb ik ook maar daar is 1 probleem mee

hij moet ook het combat lvl uitrekenen hoe doe ik dat erbij??

dan is die goed :)
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/06/2010 23:54:18
Quote Anchor link
Gewoon de functie van dit script overnemen en bij het oproepen van de functie zet je er de juiste waardes in.
 
Sander salemander

sander salemander

06/06/2010 00:07:42
Quote Anchor link
ik heb nu dit :P


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php
function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;
}


$rsname = $_GET['rsname'];
$d = $_GET['d'];

if (empty($rsname)) {
    echo "Geen gebruikersnaam ingevoerd";
}


else {
$url = "http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=".$rsname;

$ch = curl_init();
$timeout = 5;
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
$score = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

$uitslag = preg_split("`(\n|,)`", $score);
if ($uitslag[0] == 0) { echo "Gebruikersnaam <b>" . $rsname . "</b> staat niet in de RuneScape highscores."; }
else {

$levels = array(
'Attack',
'Defence',  
'Strenght',
'Hitpoints',
'Range',
'Prayer',
'Magic',  
'Summoning'
);


echo "Combat lvl van <b>" . $rsname . "</b>.";
echo "\n<br /><br />\n";
echo "<table width=\"700\"  border=\"0\">\n";


if ($d == 0) {
}



$i = 0;
$ii = 0;

$iiii = 2;

while ($i <= 10):



if ($uitslag[$iii] == -1) { $uitslag[$iii] = " "; }

echo "<tr>";
if ($d ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$iii] . "</td>\n";  }
echo "</tr>";


    $i++;
    $iii = $iii + 3;
    $iiii = $iiii + 3;
endwhile;

echo "\n</table>";

$combatlevel = combatLevel($attack, $defence, $strength, $hitpoints, $prayer, $ranged, $magic, $summoning);

echo $combatlevel;

} }

?>



maar wat doe ik nu weer fout :(
Gewijzigd op 06/06/2010 00:08:47 door sander salemander
 
Yea Rupie

Yea Rupie

06/06/2010 00:24:14
Quote Anchor link
nu doet hij het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<?php
function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


$rsname = $_GET['rsname'];
$a = $_GET['a'];
$b = $_GET['b'];
$c = $_GET['c'];
$d = $_GET['d'];
$e = $_GET['e'];

$stats = array();

if (empty($rsname)) {
    echo "Geen gebruikersnaam ingevoerd";
}


else {
$url = "http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=".$rsname;

$ch = curl_init();
$timeout = 5;
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
$score = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

$uitslag = preg_split("`(\n|,)`", $score);
if ($uitslag[0] == 0) { echo "Gebruikersnaam <b>" . $rsname . "</b> staat niet in de RuneScape highscores."; }
else {

$skills = array(
'Overall',
'Attack',
'Defence',
'Strenght',
'Hitpoints',
'Range',
'Prayer',
'Magic',
'Cooking',
'Woodcutting',
'Fletching',
'Fishing',
'Firemaking',
'Crafting',
'Smithing',
'Mining',
'Herblore',
'Agility',
'Thieving',
'Slayer',
'Farming',
'Runecrafting',
'Hunter',
'Construction',
'Summoning'
);


echo "RuneScape Hiscores van <b>" . $rsname . "</b>.";
echo "\n<br /><br />\n";
echo "<table width=\"700\"  border=\"0\">\n";

if ($a == 0) {
echo "<tr>";
if ($b == 0) { echo "<td><b>Skill</b></td>\n"; }
if ($c == 0) { echo "<td><b>Rank</b></td>\n"; }
if ($d == 0) { echo "<td><b>Level</b></td>\n"; }
if ($e == 0) { echo "<td><b>Exp</b></td>\n"; }
echo "</tr>";
}


$i = 0;
$ii = 0;
$iii = 1;
$iiii = 2;

while ($i <= 24):


$uitslag[$ii] = number_format($uitslag[$ii], 0, ',', ',');
$uitslag[$iiii] = number_format($uitslag[$iiii], 0, ',', ',');
if ($uitslag[$ii] == -1) { $uitslag[$ii] = " "; }
if ($uitslag[$iii] == -1) { $uitslag[$iii] = " "; }
if ($uitslag[$iiii] == -1) { $uitslag[$iiii] = "<i>Niet gevonden</i>\n"; }

echo "<tr>";
if ($b ==0) { echo "<td><b>" . $skills[$i] . "</b></td>\n"; }
if ($c ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$ii] . "</td>\n"; }
if ($d ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$iii] . "</td>\n"; }
if ($e ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$iiii] . "</td>\n"; }
echo "</tr>";

$stats[$skills[$i]] = array($uitslag[$ii],$uitslag[$iii],$uitslag[$iiii]);
    $i++;
    $ii = $ii + 3;
    $iii = $iii + 3;
    $iiii = $iiii + 3;
endwhile;

echo "<tr><td><b>Combat</b></td><td>&nbsp;</td><td>".combatLevel($stats['Attack'][1], $stats['Defence'][1], $stats['Strenght'][1], $stats['Hitpoints'][1], $stats['Prayer'][1], $stats['Range'][1], $stats['Magic'][1], $stats['Summoning'][1])."</td><td>&nbsp;</td></tr>";
echo "\n</table>";
} }

?>


voorbeeld van aanroepen:
index.php?rsname=zezima
 
Sander salemander

sander salemander

06/06/2010 00:27:26
Quote Anchor link
heel erg bedankt aanroepen wist ik al :P

maarja nu nog even kijken wat ik fout deed zodat ik er nog iets van leer :P en effe de nieuwe skill dungeoneering erbij zetten maar is zo gedaan:P

ty man

als de site klaar is laat ik hem hier wel rated XD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.