kleur tussen kolom in tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Alain

alain

10/08/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Hoikes iedereen,

Ik ben bezig met een website te maken in "dreamweaver MX".
Ik zit met het volgende probleem:

Ik heb een tabel gemaakt met hierin kolommen, nu is mijn probleem dat ik tussen de roze kleur de kleur van de achtergrondpagina zie (bruin) de tabel zou in zijn geheel roze moeten zijn ,weet hier iemand een oplossing?

http://www.scoutsdonk.be/danny/index.php
Hartelijk dank !
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:19:34
 
Jelle -

Jelle -

10/08/2006 21:31:00
Quote Anchor link
cellspacing="0" cellpadding="0" in je table tag
 
Alain

alain

10/08/2006 22:06:00
Quote Anchor link
Blijkbaar staat dit niet in mijn code ?

deze code heb ik:

</td>
<th width="0" rowspan="12" valign="top" bgcolor="#900000" scope="row"><div align="left"></div></th>
<th colspan="2" valign="top" bgcolor="#FFFFFF" scope="row"><div align="left"></div>
<div align="center" class="style1">GPS NODIG ? </div></th>
</tr>
<tr>
<th colspan="2" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
</tr>
 
Jelle -

Jelle -

10/08/2006 22:08:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat, dat niet alles is

Je begint een tabel met <table>
en eindigt met </table>

Daar tussen in kan je <tr>></tr> gebruiken voor een regel en <td></td> om een regel onder te verdelen
<th></th> is het zelfde idee als td alleen dan voor 'kopstukjes'
 
Alain

alain

10/08/2006 22:12:00
Quote Anchor link
hoikes,

Het is een tabel met daarin kolommen en deze kolommen geeft die spaties weer?

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<style>
<!--a{text-decoration:none}//a:link {
color: #000000;
text-decoration: none;
}
a:visited {
text-decoration: none;
color: #000000;
}
a:hover {
text-decoration: none;
}
a:active {
text-decoration: none;
}
.style1 {
font-size: 18px;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style: italic;
}
body {
background-color: #900000;
}
a:link {
color: #000000;
text-decoration: none;
}
.style3 {
font-size: 12px;
font-style: italic;
}
.style6 {color: #FFFFFF}
.style7 {color: #000000}
.style8 {color: #000000}
-->
</style>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Untitled Document</title>
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_reloadPage(init) { //reloads the window if Nav4 resized
if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
//-->
</script>
</head>

<body>
<table width="100%" height="136">

<td height="64" valign="top"bgcolor="#900000"> <p>
</p>
<p>&nbsp;</p>
<table width="701" border="0">
<tr>
<td width="64" align="center" bgcolor="900000">&nbsp;</td>
<td width="64" align="center" bgcolor="#0099FF"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><a href="index.php">home</a></font></td>
<td width="64" height="64" align="center" bgcolor="c0c0c0"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><a href="cutenews.php">nieuws</a></font></td>
<td width="64" height="64" align="center" bgcolor="ccffff"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">blog</font></td>
<td width="64" height="64" align="center" bgcolor="ccffcc" onClick="MM_showHideLayers('intro','','hide','welkom','','hide','me','','show')"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><a href="over_mij.php">over mij</a></font></td>
<td width="64" height="64" align="center" bgcolor="ff99cc"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">politiek</font></td>
<td width="64" height="64" align="center" bgcolor="ffff99"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">allerlaria</font></td>
<td width="219" align="center"><font color="#FFFFFF" size="+3">dannypauly.be</font></td>
</tr>
</table>

<table width="700" border="0">
<tr>
<th height="100%" scope="row">&nbsp;</th>
<td valign="top" scope="row">&nbsp;</td>
<th colspan="3" valign="top" scope="row">&nbsp;</th>
</tr>
<tr>
<th width="64" height="100%" rowspan="14" scope="row"><div align="left">
<DIV align=left></DIV>
</div></th>
<td valign="top" scope="row"><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ffffff
size=+2>hier</font><font color=#ffffff
size=+1 face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">&nbsp;</font><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ffffff
size=+2>&nbsp;</font></td>
<th colspan="3" valign="top" scope="row">&nbsp;</th>
</tr>
<tr>
<td width="364" valign="top" scope="row"><div align="left">
<DIV align=left> <FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ffffff
size=+2><br>
</FONT></DIV>
</div></td>
<th colspan="3" valign="top" scope="row"><div align="left"> </div></th>
</tr>
<tr>
<td rowspan="12" valign="top" scope="row"><DIV align=left><font color="#FFFFFF" size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">start u wijsvingergewijs klikkend uw kleine <br>
expeditie doorheen de donkere gedrochten <br>
van mij / mijn website :-) <br>
<br>
welkom bij dannypauly.be <br>
<br>
niet alles hier ziet er leuk of lekker uit. of <br>
evenwichtig. of zinvol. sommige dingen hier <br>
zijn complete onzin of volstrekt zinloos. <br>
maar het is mijn site, niet de uwe. het is mijn <br>
werkelijkheid, mijn wereld, mijn waarheid - en <br>
soms ook mijn waanzin; het is mijn stekje, <br>
mijn plekje, mijn inspiratie, mijn transpiratie <br>
en helaas soms ook mijn frustratie&#8230; :-) <br>
<br>
dit is een p e r s o o n l i j k e &nbsp;w e b s i t e <br>
<br>
<font color="#CCCCCC"><strong>p e r s o o n l i j k</strong></font> <br>
de beste manier om mij beter te leren kennen <br>
is grasduinen doorheen de hele site maar wie <br>
daarvoor te lui is of te weinig tijd heeft, kan <br>
met een rechtstreekse verbinding naar de <br>
groene pagina's <br>
<br>
<strong><font color="#CCCCCC">w e b s i t e</font></strong> <br>
alles aan deze website is onder copyright van <br>
danny pauly. gelieve geen plagiaat te plegen, dat <br>
spaart u een hoop ellende en mij een telefoontje naar <br>
vladislav, een tot de tanden gewapende albanees <br>
die in zijn kindertijd teveel naar filmkes van charles <br>
bronson heeft gekeken&#8230; if you know what i mean... <br>
<br>
<strong><font color="#CCCCCC">contact </font></strong><br>
ik krijg het speen van spam maar van u wil ik graag <br>
een e-mailtje ontvangen op [email protected] <br>
<br>
als u echter in een bui van pure nostalgie figuurlijk <br>
in uw pen zou willen kruipen dan kan u inktgewijs <br>
uw ei kwijt op het volgend adres: <br>
<br>
keernestraat 111 <br>
3540 herk-de-stad <br>
<br>
<strong><font color="#CCCCCC">tot slot &#8230; </font></strong><br>
mijn dank voor uw aanwezigheid hier, niet zomaar, <br>
maar &eacute;cht waar: het feit dat u dit hier leest, toont <br>
aan dat u interesse in mij toont en mij bewust hebt <br>
opgezocht*. dat raakt mij en stemt me blij :-)) <br>
<br>

<br>
</font><span class="style3"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ffffff>*tenzij u hier vertoeft omdat u zich de stenen uit de <BR>
straat verveelt; of gewoon hopeloos uw wwweg bent <BR>
kwijt geraakt --&gt; in beide gevallen is uw hoofd een <BR>
toonbeeld van duurzaam energiegebruik: het licht <BR>
blijft er nooit lang branden&hellip;</FONT></span></DIV>
</td>
<th width="0" rowspan="12" valign="top" bgcolor="#900000" scope="row"><div align="left"></div></th>
<th colspan="2" valign="top" bgcolor="#FFFFFF" scope="row"><div align="left"></div>
<div align="center" class="style1">GPS NODIG ? </div></th>
</tr>
<tr>
<th colspan="2" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
</tr>
<tr>
<th width="37" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"><img src="afbeeldingen/nieuws.gif" width="16" height="16"> <FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-1></FONT></div></th>
<th width="213" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><span class="style7"><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-2>nieuws</font></span><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-1><font size=-2></font></font><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-1><font size=-2><br>
<span class="style6">nieuws, vers van de pers, </span><br>
<span class="style6">heet van de naald, inside<br>
info, weetjes, primeurkes,<br>
breaking news, &hellip;</span></font></font></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"><img src="afbeeldingen/blog.gif" width="16" height="16"></div></th>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><span class="style7"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2>blog</FONT></span><span class="style8"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2></FONT><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2></FONT></span><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2><BR>
<span class="style6">als ik kolk hier vanbinnen<BR>
en erupteer, dan vindt u de<BR>
lava van letters in mijn blog-bladzijden weer...</span></FONT></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"><img src="afbeeldingen/overmij.gif" width="16" height="16"></div></th>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-2><span class="style8"><a href="over_mij.php">over mij</a></span></FONT><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-2></FONT><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-2><BR>
<span class="style6">alles wat u over mij al altijd<BR>
wilde weten maar nooit durfde<BR>
vragen (en maar goed ook -<BR>
betreden op eigen risico)</span></FONT></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"><img src="afbeeldingen/politiek.gif" width="16" height="16"></div></th>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><span class="style8"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2>politiek</FONT></span><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2></FONT><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2><BR>
<span class="style6">ach... breek me de bek niet<BR>
open...</span></FONT></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><img src="afbeeldingen/allerlaria.gif" width="16" height="16"></th>
<th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><span class="style8"><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2>allerlaria</font></span><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2></font><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2><br>
<span class="style6">het volstrekt nutteloze huwelijk<br>
tussen 'allerlei' en 'varia': de <br>
vergaarbak voor al wat de <br>
vergeetput wist te dribbelen...</span></font></div></th>
</tr>
<tr>
<th colspan="2" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"></div> <div align="left">
</div></th>
</tr>
</table>
</table>
 
Frank -

Frank -

10/08/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Zet eens [.code.] [/.code.] (zonder puntjes) om je code heen, dat maakt de boel een stuk leesbaarder. Gebruik de edit-knop om jouw post aan te passen.

Edit: puntjes geplaatst...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Alain

alain

10/08/2006 22:16:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
Ik weet niet hoe dit werkt, het is de eerste keer dat ik dit ga gebruiken wat je me vraagt,

bedankt alvast
 
Jelle -

Jelle -

10/08/2006 22:19:00
Quote Anchor link
hier je script
Dat dedoelt hij.
Op deze manier valt je script niet te lezen
 
Alain

alain

10/08/2006 22:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<style>
   <!--a{text-decoration:none}//a:link {
    color: #000000;
    text-decoration: none;
}
a:visited {
    text-decoration: none;
    color: #000000;
}
a:hover {
    text-decoration: none;
}
a:active {
    text-decoration: none;
}
.style1 {
    font-size: 18px;
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-style: italic;
}
body {
    background-color: #900000;
}
a:link {
    color: #000000;
    text-decoration: none;
}
.style3 {
    font-size: 12px;
    font-style: italic;
}
.style6 {color: #FFFFFF}
.style7 {color: #000000}
.style8 {color: #000000}
-->
   </style>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Untitled Document</title>
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_reloadPage(init) {  //reloads the window if Nav4 resized
  if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
    document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
  else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
//-->
</script>
</head>

<body>
<table width="100%" height="136">

    <td height="64" valign="top"bgcolor="#900000">    <p>
    </p>
        <p>&nbsp;</p>
      <table width="701" border="0">
        <tr>
          <td width="64" align="center" bgcolor="900000">&nbsp;</td>
          <td width="64" align="center" bgcolor="#0099FF"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><a href="index.php">home</a></font></td>
          <td width="64" height="64" align="center" bgcolor="c0c0c0"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><a href="cutenews.php">nieuws</a></font></td>
          <td width="64" height="64" align="center" bgcolor="ccffff"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">blog</font></td>
          <td width="64" height="64" align="center" bgcolor="ccffcc" onClick="MM_showHideLayers('intro','','hide','welkom','','hide','me','','show')"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><a href="over_mij.php">over mij</a></font></td>
          <td width="64" height="64" align="center" bgcolor="ff99cc"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">politiek</font></td>
          <td width="64" height="64" align="center" bgcolor="ffff99"><font size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">allerlaria</font></td>
          <td width="219" align="center"><font color="#FFFFFF" size="+3">dannypauly.be</font></td>
        </tr>
      </table>
            
      <table width="700" border="0">
        <tr>
          <th height="100%" scope="row">&nbsp;</th>
          <td valign="top" scope="row">&nbsp;</td>
          <th colspan="3" valign="top" scope="row">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th width="64" height="100%" rowspan="14" scope="row"><div align="left">
              <DIV align=left></DIV>
            </div></th>
          <td valign="top" scope="row"><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ffffff
size=+2>hier</font><font color=#ffffff
size=+1 face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">&nbsp;</font><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ffffff
size=+2>&nbsp;</font></td>
          <th colspan="3" valign="top" scope="row">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <td width="364" valign="top" scope="row"><div align="left">
            <DIV align=left>                <FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ffffff
size=+2><br>
                    </FONT></DIV>
            </div></td>
          <th colspan="3" valign="top" scope="row"><div align="left"> </div></th>
        </tr>
        <tr>
          <td rowspan="12" valign="top" scope="row"><DIV align=left><font color="#FFFFFF" size="-1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">start u wijsvingergewijs klikkend uw kleine <br>
expeditie doorheen de donkere gedrochten <br>
van mij / mijn website :-) <br>
<br>
welkom bij dannypauly.be <br>
<br>
niet alles hier ziet er leuk of lekker uit. of <br>
evenwichtig. of zinvol. sommige dingen hier <br>
zijn complete onzin of volstrekt zinloos. <br>
maar het is mijn site, niet de uwe. het is mijn <br>
werkelijkheid, mijn wereld, mijn waarheid - en <br>
soms ook mijn waanzin; het is mijn stekje, <br>
mijn plekje, mijn inspiratie, mijn transpiratie <br>
en helaas soms ook mijn frustratie&#8230; :-) <br>
<br>
dit is een p e r s o o n l i j k e &nbsp;w e b s i t e <br>
<br>
<font color="#CCCCCC"><strong>p e r s o o n l i j k</strong></font> <br>
de beste manier om mij beter te leren kennen <br>
is grasduinen doorheen de hele site maar wie <br>
daarvoor te lui is of te weinig tijd heeft, kan <br>
met een rechtstreekse verbinding naar de <br>
groene pagina's <br>
<br>
<strong><font color="#CCCCCC">w e b s i t e</font></strong> <br>
alles aan deze website is onder copyright van <br>
danny pauly. gelieve geen plagiaat te plegen, dat <br>
spaart u een hoop ellende en mij een telefoontje naar <br>
vladislav, een tot de tanden gewapende albanees <br>
die in zijn kindertijd teveel naar filmkes van charles <br>
bronson heeft gekeken&#8230; if you know what i mean... <br>
<br>
<strong><font color="#CCCCCC">contact </font></strong><br>
ik krijg het speen van spam maar van u wil ik graag <br>
een e-mailtje ontvangen op [email protected] <br>
<br>
als u echter in een bui van pure nostalgie figuurlijk <br>
in uw pen zou willen kruipen dan kan u inktgewijs <br>
uw ei kwijt op het volgend adres: <br>
<br>
keernestraat 111 <br>
3540 herk-de-stad <br>
<br>
<strong><font color="#CCCCCC">tot slot &#8230; </font></strong><br>
mijn dank voor uw aanwezigheid hier, niet zomaar, <br>
maar &eacute;cht waar: het feit dat u dit hier leest, toont <br>
aan dat u interesse in mij toont en mij bewust hebt <br>
opgezocht*. dat raakt mij en stemt me blij :-)) <br>
<br>

<br>
</font><span class="style3"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ffffff>*tenzij u hier vertoeft omdat u zich de stenen uit de <BR>
straat verveelt; of gewoon hopeloos uw wwweg bent <BR>
kwijt geraakt --&gt; in beide gevallen is uw hoofd een <BR>
toonbeeld van duurzaam energiegebruik: het licht <BR>
blijft er nooit lang branden&hellip;</FONT></span></DIV>
          </td>
          <th width="0" rowspan="12" valign="top" bgcolor="#900000" scope="row"><div align="left"></div></th>
          <th colspan="2" valign="top" bgcolor="#FFFFFF" scope="row"><div align="left"></div>            
          <div align="center" class="style1">GPS NODIG ? </div></th>
        </tr>
        <tr>
          <th colspan="2" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
        </tr>
        <tr>
          <th width="37" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"><img src="afbeeldingen/nieuws.gif" width="16" height="16"> <FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-1></FONT></div></th>
          <th width="213" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><span class="style7"><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-2>nieuws</font></span><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-1><font size=-2></font></font><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-1><font size=-2><br>
                  <span class="style6">nieuws, vers van de pers, </span><br>
  <span class="style6">heet van de naald, inside<br>
  info, weetjes, primeurkes,<br>
  breaking news, &hellip;</span></font></font></div></th>
        </tr>
        <tr>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
        </tr>
        <tr>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"><img src="afbeeldingen/blog.gif" width="16" height="16"></div></th>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><span class="style7"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2>blog</FONT></span><span class="style8"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2></FONT><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2></FONT></span><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2><BR>
                <span class="style6">als ik kolk hier vanbinnen<BR>
            en erupteer, dan vindt u de<BR>
          lava van letters in mijn blog-bladzijden weer...</span></FONT></div></th>
        </tr>
        <tr>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"><img src="afbeeldingen/overmij.gif" width="16" height="16"></div></th>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-2><span class="style8"><a href="over_mij.php">over mij</a></span></FONT><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-2></FONT><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=-2><BR>
                <span class="style6">alles wat u over mij al altijd<BR>
wilde weten maar nooit durfde<BR>
vragen (en maar goed ook -<BR>
betreden op eigen risico)</span></FONT></div></th>
        </tr>
        <tr>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"></div></th>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"><img src="afbeeldingen/politiek.gif" width="16" height="16"></div></th>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><span class="style8"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2>politiek</FONT></span><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2></FONT><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2><BR>
                <span class="style6">ach... breek me de bek niet<BR>
          open...</span></FONT></div></th>
        </tr>
        <tr>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><img src="afbeeldingen/allerlaria.gif" width="16" height="16"></th>
          <th valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="left"><span class="style8"><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2>allerlaria</font></span><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2></font><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"
size=-2><br>
                  <span class="style6">het volstrekt nutteloze huwelijk<br>
  tussen 'allerlei' en 'varia': de <br>
  vergaarbak voor al wat de <br>
  vergeetput wist te dribbelen...</span></font></div></th>
        </tr>
        <tr>
          <th colspan="2" valign="top" bgcolor="#cc99ff" scope="row"><div align="center"></div>            <div align="left">
            </div></th>
        </tr>
      </table>
</table>
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

10/08/2006 22:38:00
Quote Anchor link
Bij elke je beginende <table> tag moet je dat toevoegen
cellspacing="0" cellpadding="0"

Dus

<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
 
Alain

alain

11/08/2006 15:54:00
Quote Anchor link
Hoikes,

Ik heb de code wat gezuiverd en enkel het nodige erop staan, dit is wat duidelijker.
Weet iemand nu raad?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<style type="text/css">
<!--
.style1 {color: #FFFFFF}
-->
</style>
<body>
<table width="100" border="0">
  <tr bgcolor="#990000">
    <th scope="row"><span class="style1">test</span></th>
    <th scope="row"><div align="center" class="style1">test</div></th>
  </tr>
  <tr bgcolor="#990000">
    <th scope="row"><span class="style1">test</span></th>
    <th scope="row"><div align="center" class="style1">test</div></th>
  </tr>
  <tr bgcolor="#990000">
    <th scope="row"><span class="style1">test</span></th>
    <th scope="row"><div align="center" class="style1">test</div></th>
  </tr>
</table>
</body>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door alain
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

11/08/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<style type="text/css">
<!--
.style1 {color: #FFFFFF}
-->
</style>
<body>
<table width="100" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr bgcolor="#990000">
    <th scope="row"><span class="style1">test</span></th>
    <th scope="row"><div align="center" class="style1">test</div></th>
  </tr>
  <tr bgcolor="#990000">
    <th scope="row"><span class="style1">test</span></th>
    <th scope="row"><div align="center" class="style1">test</div></th>
  </tr>
  <tr bgcolor="#990000">
    <th scope="row"><span class="style1">test</span></th>
    <th scope="row"><div align="center" class="style1">test</div></th>
  </tr>
</table>
</body>


al diverse keren gezegd, maar oke
 
Alain

alain

11/08/2006 17:40:00
Quote Anchor link
is opgelost, gelukt, bedankt !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.