kleuren wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »
Joey van der wal

joey van der wal

13/01/2011 19:35:15
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb een probleem met dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
echo "<div class=\"titel\">Navigation</div>";
echo "<div class=\"bericht\">".$navigatie."</div>";
echo "<div class=\"titel\">";
echo "<table cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\" border=\"0\" width=\"98%\">";                
echo "<tr>";
echo "<td width=\"40%\"><b>Username</b></td>";
echo "<td width=\"30%\"><b>Signed up date</b></td>";
echo "<td width=\"30%\"><b>Status</b></td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";
echo "</div>";
echo "<div class=\"bericht\">";
echo "<table cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" border=\"0\" width=\"98%\">";    
?>


De text Username, singed up date en status moet zwart zijn momenteel is hij blauw. Dit is de .css code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
/***Misc Tags***/

* {
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    color: #0066FF;
}

body {
 background: #000000;
 font-family: Verdana, Arial, sans-serif;
 font-size: 16px;
 color: #fff;}

 
a img{ border: 0px; }

a { text-decoration: none;}

input {
 background: #333;
 font-family: Verdana;
 font-size: 0.7em;
 padding: 3px;
 color: #f4f4f4;
 border: 2px solid #555;}
    
button {
 background: #222;
 font-family: Verdana;
 font-size: 0.7em;
 padding: 2px;
 color: #f4f4f4;
 border: 2px solid #444;
 height: 2em;}


/**** Span class's *****/

.hidden { text-indent: -9000px;}
.br { clear: both;}
.pink { color: #0066CC;}
.small { font-size: x-small;}
.large { font-size: xx-large;}
.right { float: right;}
.left { float: left;}
.center { margin: 0 auto; text-align: center;}


/**** Site Container ****/

#container { width: 800px;
 background: #222 url(images/background_img2.jpg) repeat-x;
 background: #000000;
 border: 2px solid #0066FF;}



/***Header***/

 
#logo { float: left;}

#logo h1 {
    margin-top: 30px;
    margin-left: 10px;
    font-size: 1.6em;
    letter-spacing: -0.1em;
    color: #FFFFFF;
}
 
#search {
 margin-top: 30px;
 float: right;}
 
#search button { margin-left: 5px; padding: 0 2px 2px 2px;}

/***left Side Bar***/

#navlist { float: left; width: 200px; margin-top: 30px; margin-left: 5px;}

 
#navlist ul {
 list-style: none;
}

#navlist li a{
 display: block;
 height: 25px;
 width: 100px;
 padding: 9px;
 margin: 5px;
 background: inherit;
 border-right: 4px solid #444;
 color: #999;
 text-transform: lowercase;
 font-size: 0.9em;}
 
#navlist li a:hover {
 color: #f4f4f4;
 background: #333;
 border-right: 4px solid #0066FF;}
 
#navlist li .active {
 color: #999;
 background: #333;
 border-right: 4px solid #444;}


/***Content***/

#content { float: right; width: 510px; margin-top: 30px; margin-left: 2px; }

#content a { color:#0066FF; font-weight: bold;}

#content a:hover {
 color: #fff;
 background: #0066FF;
 font-weight: bold;}
 
#content p {line-height: 1.4em; font-size: 0.7em; margin-bottom: 20px; color: #FFFFFF;}

 
#content h3 {
text-indent: 20px;
color: #999;
letter-spacing: -0.1em;
margin-bottom: 4px;
}

#content h3:hover { color: #fff;}

    #content .code{
      color: #000000;
      background: #F4f4f4 url(codenums.png) repeat-y;
      border: 1px solid #ccc;
      padding: 1px;
      padding-left: 25px;
      font-family: "courier new", helvetica, "times new roman", monospace;
      font-size: 0.8em;
      width: 470px;
      margin: 2px auto;
      white-space: nowrap;
      overflow: auto;}
      
    #content  code {
      color: #fff;
      font-family: "courier new", helvetica, "times new roman", monospace;
      background-color: #000000;
      font-size: 1.2em;}

#content blockquote { color: #999; font-style: italic; text-align: center; width: 300px; margin: 10px auto;}
 
/***Footer***/

#footer {
 text-align: center;
 color: #666;
 margin-top: 30px;
 font-size: 0.7em;
 }
 
#footer p { color: #666;}

#footer a { color: #666;}
 
#footer a:hover { color: #f4f4f4;}

form {
    margin: 0px;
}

.titel {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 10pt;
    font-weight: bold;
    color: #000000;
    background-color: #666666;
    padding: 4px;
    border-top: solid 1px #666666;
    border-left: solid 1px #666666;
    border-right: solid 1px #666666;
    top: auto;
}
.bericht {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 10pt;
    color: #999;
    padding: 4px;
    margin-bottom: 5px;
    border-bottom: solid 1px #666666;
    border-left: solid 1px #666666;
    border-right: solid 1px #666666;
}
code {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 14pt;
}

In het vervolg zelf [code][/code]-tags toevoegen.
[/modedit]
Gewijzigd op 13/01/2011 19:37:47 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:56:21
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/01/2011 19:37:07
Quote Anchor link
Als je die code zelf hebt gemaakt, dan weet je toch waarom de tekst blauw is?
 

13/01/2011 19:38:13
Quote Anchor link
FAQ.
 
Joey van der wal

joey van der wal

13/01/2011 19:39:15
Quote Anchor link
De code is uit een groot membersysteem. En heb al heel veel verschilende dingen geprobeert maar ben een beginner.

Toevoeging op 13/01/2011 19:41:03:

Waarom stuur je de FAQ, heb ik iets niet goed gedaan?

mvg. Joey
 

13/01/2011 19:45:58
Quote Anchor link
Ja, je hebt iets niet goed gedaan. Maar dat is alweer opgelost :-/
 
Joey van der wal

joey van der wal

13/01/2011 19:47:43
Quote Anchor link
Dus er is niemand die mij even kan helpen?

Mvg. Joey
 

13/01/2011 19:49:43
Quote Anchor link
Leer CSS. Zie wat Ozzie PHP zei.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/01/2011 19:55:42
Quote Anchor link
Volgens mij ontbreekt er sowieso relevante code. Wat je kunt proberen is om dit toe te voegen onderaan in je css bestand:

.titel td {
color:#000000;
}

En als dat niet werkt dan kan ik je met bovenstaande code die je hebt gegeven niet helpen.

En inderdaad... zelf maar eens css gaan leren want dit is toch vrij basis, een kleur aanpassen.
Gewijzigd op 13/01/2011 19:56:35 door Ozzie PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.