Klopt dit?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- wes  -

- wes -

13/04/2006 16:34:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=0&id=16527&lasttopic=1

geen toegang omdat je niet de juiste rechten hebt.

nog nooit gehad vandaar
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:52:31
 

13/04/2006 16:37:00
Quote Anchor link
Gebeurt de laatste tijd regelmatig, ik meen dat er aan gewerkt wordt. Volgens mij komt het ook al minder voor
 
Eris -

Eris -

13/04/2006 16:40:00
Quote Anchor link
Probleem is dat er geen cat is mee gegeven
 
- SanThe -

- SanThe -

13/04/2006 16:46:00
Quote Anchor link
Ik had dat zonet ook een paar keer, maar nu kan ik er opeens weer wél in. Het zal wel...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/04/2006 16:46:00
Quote Anchor link
ik had dit topic geopent:

cookie session controle:

bericht naar een paar van de admins:

eey een flinke bug denk waarschijnlijk al bekend maar hij is nu blijvend:

http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=0&id=16527&lasttopic=1

Forum niet toegankelijk

Dit forum is niet toegankelijk voor jou. Dit omdat je niet de juiste rechten hebt om dit onderdeel van het forum te bekijken.

dit topic had ik net geopent:S


ik drukte perongelukt op enter voordat ik op inhoud ingevuld toen had ik het daarna gedaan:)


GR. mebus!


en wat krijg ik voor een antwoord terug van arjan:

Ja en?


ik vind dat hier eerst weleens goed naar gekeken mag worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GR. mebus!@!@!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/04/2006 16:49:00
Quote Anchor link
zelf ben ik hier wel boos over dat ik zo een bot antwoord terug krijg mijn doel is om te helpen en zo waar der een bug is even te melden

en wat krijg ik voor mijn waardering als hulp?

een bot antwoord!

ik vind dit gewoon heel erg somber van arjan


verkeerd been uit bed gestapt mischien?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/04/2006 16:53:00
Quote Anchor link
Waarom zou je mij in hemelsnaam mailen als er een bug in de website zit?

- 1) ik heb wel wat beters te doen
- 2) ik kan er simpelweg niks mee doen
- 3) ik heb er niks mee te maken
- 4) ik heb geen rechten
- 5) ik heb die software niet ontwikkeld
- 6) we hebben er een speciaal subforum voor
- 7) het interesseerd mij niet
- 8) etc, zie 2.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/04/2006 16:56:00
Quote Anchor link
maar jij zou toch wel even een seintje kunnen geven dan bij één van de admins?

dan hou ik er wel over op en ben gewoon blij dat ik even meld dat er een bug is
jij ben hier toch ook tenslotte om alles beetje te controleren?

anders kunnen ze je net zo goed een gewoon lid maken?

GR. mebus!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/04/2006 16:58:00
Quote Anchor link
mebus:
anders kunnen ze je net zo goed een gewoon lid maken?


Ik ben ook gewoon een normaal lid, het enige verschil is dat ik een bold tekstje onder mijn naam heb en topics kan sluiten... phoe phoe... net alsof ik dat vaak gedaan heb.

Ik vind het allemaal wel prima, ik denk dat ik maar eens wat minder tijd hierin ga stoppen. Gezeik...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/04/2006 17:00:00
Quote Anchor link
dat is ook weer niet mijn bedoeling om je hier weg te krijgen

zelf vind ik het top dat je steeds hier mensen helpt!
en vind dat je daarom ook gewoon moet blijven
maar wil je toch even wijzen op je fout die je hebt gemaakt
en wou je al zeker niet boos maken:)

en ik hou er nu toch over op want mods en admins hebben toch altijd gelijk???


na ja GR. mebus!
 
Eris -

Eris -

13/04/2006 17:02:00
Quote Anchor link
1. Nee Arjan is moderator en geen administrator
2. Arjan is niet verantwoordelijk voor het software
3. Admins kunnne ook niet dat kan allen bassie
4. We hebben daar een forum voor
en...
 
Mitch X

Mitch X

13/04/2006 17:06:00
Quote Anchor link
Bas is langzaam, komt vast door z'n vriendin ;)

Misschien is het een idee als admins de code kunnen aanpassen maar dat er een oude versie gesaved wordt? :+
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch X
 
Eris -

Eris -

13/04/2006 17:08:00
Quote Anchor link
Bassie staat niemand toe op "zijn" servers / en in "zijn" mysql database.
 
- wes  -

- wes -

13/04/2006 17:09:00
Quote Anchor link
-ot-

zn vriendin is idd wat sneller

/run

-/ot-
 
Eris -

Eris -

13/04/2006 17:11:00
Quote Anchor link
@ mitch niet overdrijven. 9 van 11 gemelde bugs zijn opgelost...
 
PHP erik

PHP erik

13/04/2006 17:11:00
Quote Anchor link
Motion to stay on topic, thank you.
 
Steff   an

Steff an

13/04/2006 17:12:00
Quote Anchor link
Leuk om te weten:

4 van de 17 leden die online zijn, is mod/admin :)
 
B a s
Beheerder

B a s

18/04/2006 11:41:00
Quote Anchor link
Nou allemaal rustig blijven :)

Als je nu een e-mail bericht krijgt dat er gereageerd is op je topic dan doet de URL het weer..

Komt omdat er nu categorie beveiliging in zit.. Wanneer iemand ziet van "Niet toegankelijk" meld het dan even in dit topic.. Meld er ook bij wat je deed wat de error veroorzaakte!!

Andere bugs hier dus niet.. :)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

18/04/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Ik klikt op een topic en kreeg de melding het topic van 22.12.
Afbeelding

en ik heb het ook als ik een meel krijg dat er op mijn topic is gereageerd. in de meel staat een link maar die geeft dan ook deze melding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/04/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Jah Klaasjan

Daar heb ik ook last van, steeds als ik een e-mail krijg met er is gereageerd op je topic, en ik klik op die link, krijg ik de error...

Greetz
 
B a s
Beheerder

B a s

18/04/2006 23:22:00
Quote Anchor link
De link in de e-mail is gefixed..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.