knop in form werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter Arendse

Peter Arendse

27/03/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Hat zal wel iets kleins zijn . maar ik krijg een knop in mijn formulier maar niet aan het werk.

Dit werkt wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
</php
echo "<INPUT TYPE=BUTTON VALUE=\"make reservation\"onClick=\"location.href='mail1_eng.php?sResultaat'\">";
?>



Maar dit werkt niet?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
</php
echo "<INPUT TYPE=BUTTON VALUE=\"adjust reservation\"onClick=\"location.href=javascript:history.back(1)\">";
?>



Ziet iemand wat ik fout gedaan heb.

Vriendelijke groet,

Peter
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:26:59
 
Sanderrb

Sanderrb

27/03/2008 11:37:00
Quote Anchor link
Zet eerst de quotes is goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<INPUT TYPE=BUTTON VALUE="adjust reservation" onClick= "location.href=javascript:history.back(1)">';
?>
 
Sanderrb

Sanderrb

27/03/2008 11:39:00
 
- wes  -

- wes -

27/03/2008 11:41:00
Quote Anchor link
' (enkele quote) == om je strings als je programmeerd. bijv echo 'hoi!';

" (dubbele quote) == om je HTML tags, eventueel binnen je enkele. bijv echo '<input type="text">';
 
Peter Arendse

Peter Arendse

27/03/2008 12:26:00
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie snelle reactie.
Ik heb het aangepast, maar nu werkt de kop terug wel, maar pas ik het zelfde toe op de verzend knop dan krijg ik een foutmelding.

Knop terug werkt wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<input type=button value="back to form" onClick="history.back()"> ';
?>


Knop verzenden werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<input type=button value=\"reservering verzenden\"onClick=\"location.href='mail1.php?sResultaat'\">';
?>
 
Celine

celine

27/03/2008 12:28:00
Quote Anchor link
heb je het al geporbeerd zonder de \ ? misschien werkt hij dan wel ;)
 
- wes  -

- wes -

27/03/2008 12:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<input type="button" value="reservering verzenden" onClick="location.href=\'mail1.php?sResultaat\'">';
?>
 
Peter Arendse

Peter Arendse

27/03/2008 12:40:00
Quote Anchor link
Bedankt Wes, werkt toppie nu!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.