knoppen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
Kristof

Kristof

22/03/2006 17:34:00
Quote Anchor link
waarom werkt dit niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
$var
=-2;

$url = 'http://www.site/bigpics/pic';
$urlimg = 'http://www.site/pics/pic';

$tar = '_blank';
$x = '300';
$y = '250';


  
  
  
echo('<html>
<head>
</head>
<body>
<form name="form" method="post">
<INPUT NAME="Vorige" TYPE="submit" VALUE="Vorige" /><BR />
<INPUT NAME="Volgende" TYPE="submit" VALUE="Volgende" /><BR />
</form>'
);


if (isset($_POST['Volgende'])) {
   static $var2;
   static $var3;
   $var+=3;
   $var2=$var+1;
   $var3=$var+2;
   echo ('<table align=center><tr><td><a href='.$url.''.$var.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var.'.jpg width='.$x.'></a></td>');
   echo ('<td><a href='.$url.''.$var2.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var2.'.jpg width='.$x.'></a></td>');
   echo ('<td><a href='.$url.''.$var3.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var3.'.jpg width='.$x.'></a></td></tr></table>');
   echo "\n";
unset($var);
   unset($var2);
   unset($var3);
  
}


?>


bedoeling is na de druk op de knop er $var+=3 wordt gedaan. Maar dit gebeurt dus niet.


Ik heb het ook met functies geprobeerd, maar ook dit krijg ik niet aan de praat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
function volgende()
{

$url = 'http://www.site.com';
$urlimg = 'http://www.site.com';

$tar = '_blank';
$x = '300';
$y = '250';


   static $var=-2;
   static $var2;
   static $var3;
   $var+=3;
   $var2=$var+1;
   $var3=$var+2;
   echo ('<table align=center><tr><td><a href='.$url.''.$var.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var.'.jpg width='.$x.'></a></td>');
   echo ('<td><a href='.$url.''.$var2.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var2.'.jpg width='.$x.'></a></td>');
   echo ('<td><a href='.$url.''.$var3.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var3.'.jpg width='.$x.'></a></td></tr></table>');
   echo "\n";
   unset($var);
   unset($var2);
   unset($var3);
  
  
}


volgende();
volgende();
volgende();
volgende();
volgende();
volgende();
?>


Dit werkt dus wel, maar ipv de hele tijd volgende();
zou de functie dus met een druk op de knop moeten werken.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:41:19
 

22/03/2006 17:46:00
Quote Anchor link
En een loop?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i=0;$i<6;$i++) {
    volgende();
}

?>
 
Kristof

Kristof

22/03/2006 17:52:00
Quote Anchor link
ja, het werkt wel, maar het probleem is dat ik het met een 'volgende' knop wil doen werken.

Ik heb dit geprobeerd, maar hiermee geeft ie steeds 3 dezelfde afbeeldingen weer. nl pic1.jpg, pic2.jpg en pic2.jpg

if (isset($_POST['Volgende'])) {
$max=2;
$min=$max-1;
for($i=$min ; $i<$max ; $i++){
volgende();
}
}
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/03/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Makkelijker is werken met get's, of anders een sessie. Want jij slaat die waardes nergens op.
 
Kristof

Kristof

22/03/2006 18:09:00
Quote Anchor link
ja, dat heb ik dus al geprobeerd via sessies. Kijk maar eens op:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=2&id=15500&page=

Maar dat werkte niet 100%
Het probleem met sessies was dat ik de sessies moest linken aan een 'volgende' en een 'vorige' knop.

Je zegt dat ik het nergens op sla, maar als ik simpelweg
het volgende doe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
function volgende()
{

$url = 'http://www.site.com';
$urlimg = 'http://www.site.com';

$tar = '_blank';
$x = '300';
$y = '250';


   static $var=-2;
   static $var2;
   static $var3;
   $var+=3;
   $var2=$var+1;
   $var3=$var+2;
   echo ('<table align=center><tr><td><a href='.$url.''.$var.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var.'.jpg width='.$x.'></a></td>');
   echo ('<td><a href='.$url.''.$var2.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var2.'.jpg width='.$x.'></a></td>');
   echo ('<td><a href='.$url.''.$var3.'.jpg target='.$tar.'><img src='.$urlimg.''.$var3.'.jpg width='.$x.'></a></td></tr></table>');
   echo "\n";
   unset($var);
   unset($var2);
   unset($var3);
  
  
}


volgende();
volgende();
volgende();
volgende();
volgende();
volgende();
?>


Dan onthoudt hij toch voor elke keer ik volgende(): oproep, waar hij de vorige keer is gebleven omwille van de unset.
Dus als het script werkt door telkens volgende() op te roepen, moet dit toch ook kunnen door een druk op de knop. Of zie ik dit verkeerd?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/03/2006 18:23:00
Quote Anchor link
Ik weet niet presies wat je wilt, maar volgens mij wil je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
session_start();

if(isset($_SESSION['fotonummer']))
{

    $fotonummer = $_SESSION['fotonummer'];
}
else{
    $fotonummer = 1;
    $_SESSION['fotonummer'] = 1;
}


if(isset($_GET['actie']))
{

    $actie = $_GET['actie'];
    $acties = array('vorige','volgende');
    
    if(in_array($actie,$acties))
    {

        if($actie == 'vorige')
        {

            $fotonummer--;
        }

        if($actie == 'volgende')
        {

            $fotonummer++;
        }

        
        $_SESSION['fotonummer'] = $fotonummer;
        
    }
else{
        echo 'Sorry, deze actie is niet toegestaan!';
    }
}


echo '<img src="http://www.i-cey.net/'.$fotonummer.'.jpg"></a>';

echo '<br><br><a href="?actie=vorige">Vorige</a> - <a href="?actie=volgende">Volgende</a>';

?>
 
Kalle P

Kalle P

22/03/2006 18:24:00
Quote Anchor link
Dat was bij ook al niet duidelijk, toen zei een ander topic hierover startte vanmiddag. Als je vertelt wat je wilt, wordt het een stuk makkelijker om je te helpen.

edit: nu ik die code bekijk snap ik wat er gevraagd word. Snapte er al niks van.
Gewijzigd op 22/03/2006 18:37:00 door Kalle P
 
Kristof

Kristof

22/03/2006 18:26:00
Quote Anchor link
LOL
idd,
daarop ben ik dus al een GANSE dag aan het zoeken :-)
Bedankt
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/03/2006 18:55:00
Quote Anchor link
Ik maak zoiets dus in minder dan een minuut, echter ben ik wel een ganse dag bezig geweest om te begrijpen wat jij nu eigenlijk wilt..

Moraal van dit verhaal, met een stukje code kom je er niet. Zeker niet als die code niet doet wat het moet doen. Wees voortaan dus duidelijk, teken wat op papier of maak een modelletje ofzo.

Arjan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.