Komma automatisch veranderen naar punt php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

25/02/2019 19:47:40
Quote Anchor link
Ik vroeg mij het volgende af.
In een pagina heeft men de enter toets van het toetsenbord uitgeschakeld met de volgende code om te voorkomen dat deze de bevestigingstoets bediend op de pagina.:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script type="text/javascript">
function keyPressed(e)
{
     var key;
     if(window.event)
          key = window.event.keyCode; //IE
     else
          key = e.which; //firefox

     return (key != 13);
}</script>


Nu vroeg ik mij af, is er ook een script die , als je bv de komma indrukt, deze automatisch veranderd naar een punt?
In Visual basic kun je dit doen, echter weet niet of dit mogelijk is in php.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:16:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2019 19:52:29
Quote Anchor link
Moet het direct gebeuren, of pas nadat het formulier verstuurd is?
Wat is precies de bedoeling en de situatie?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

25/02/2019 19:58:04
Quote Anchor link
Als het mogelijk is het liefste direct.
Er moeten gegevens ingevuld worden en niet iedere persoon gebruik hetzelfde teken, dus de een gebruikt een punt en de andere een komma.
Om die menselijke fout daar graag eruit te halen zou ik dus dit willen omzetten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2019 20:08:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" onChange="this.value=this.value.replace(/,/g, '.');"/>
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

25/02/2019 20:11:23
Quote Anchor link
Thx dat is hem :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.