kop en tekst op dezelfde regel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Enrico -

Enrico -

02/02/2010 21:09:00
Quote Anchor link
Ik wil de laatste drie nieuwsitems op de homepage van mijn site weergeven.
Te beginnen met de kop en daarna een klein stukje tekst van het nieuwsitem en daarna een "lees meer" linkje.

Ik heb het volgende gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
include("dbconnect.php");

$query = 'SELECT id, kop, SUBSTRING(tekst, 1, 100) AS tekst FROM Nieuws ORDER BY id DESC LIMIT 3';
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
$id = ($row['id']);
$kop = ($row['kop']);
$tekst = ($row['tekst']);

echo "<font color=#000000>".$kop."</font>".$tekst."";
echo "<a class=rood href=nieuws.php?id=$id> lees meer &raquo;</a><br><br>";
}


?>


Hij geeft dan de kop op de eerste regel en de tekst, die bij die kop hoort op de derde regel, terwijl ik die tekst direct achter de kop wil hebben.
Hoe komt dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 16:13:25
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/05/2010 08:17:33
Quote Anchor link
Is dit probleem al opgelost?
 
Yea Rupie

Yea Rupie

18/05/2010 08:49:46
Quote Anchor link
Ga geen oude topics ophalen, dit topic is al 3,5 maand oud.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.