Koppelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »
Wouter OOP

Wouter OOP

09/11/2010 09:30:14
Quote Anchor link
Is het mogelijk om de DatumControle van beide tabellen te koppelen zodat ik het totaal van beide tabellen heb voor die datum.

Beide query's zijn hetzelfde (op de tabel na die geselecteerd wordt).

####################################################

select CAST(dag as varchar(2)) + '-' + CAST(maand as varchar(2)) + '-' + CAST(jaar as varchar(4)) as DatumControle, Totaal, Uitvoerder from
(
SELECT TOP(1000000000) datepart(day,datumcontrole) AS dag, datepart(month,datumcontrole) AS maand,datepart(year,datumcontrole) AS jaar, Totaal, Uitvoerder FROM Bewakingsdiensten WHERE ID in (select ID from
(select dbo.dateonly(datumcontrole) as Datum,max(id) as ID from bewakingsdiensten
group by dbo.dateonly(datumcontrole)) as maxIDs
)
ORDER BY jaar desc, maand desc, dag desc
) AS t1

---------------------------------------------------------------------------

select CAST(dag as varchar(2)) + '-' + CAST(maand as varchar(2)) + '-' + CAST(jaar as varchar(4)) as DatumControle, Totaal, Uitvoerder from
(
SELECT TOP(1000000000) datepart(day,datumcontrole) AS dag, datepart(month,datumcontrole) AS maand,datepart(year,datumcontrole) AS jaar, Totaal, Uitvoerder FROM alarmopvolging WHERE ID in (select ID from
(select dbo.dateonly(datumcontrole) as Datum,max(id) as ID from alarmopvolging
group by dbo.dateonly(datumcontrole)) as maxIDs
)
ORDER BY jaar desc, maand desc, dag desc
) AS t2
Gewijzigd op 09/11/2010 09:35:16 door Wouter OOP
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:52:37
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2010 11:34:30
Quote Anchor link
Gebruik gewoon een DATE of DATETIME veld.
 
Wouter OOP

Wouter OOP

09/11/2010 13:17:18
Quote Anchor link
Heb ik toch :)
 
P Widdershoven

P Widdershoven

09/11/2010 13:30:08
Quote Anchor link
Ja dat kan maar maak eerst je query wat beter leesbaar :)
Ik kom er i.i.g. niet zo 1,2,3, uit
 
Wouter OOP

Wouter OOP

09/11/2010 14:28:15
Quote Anchor link
Zo dan:

SELECT DatumControle, Totaal, Uitvoerder FROM Bewakingsdiensten WHERE ID in (select ID from
(select dbo.dateonly(datumcontrole) as Datum,max(id) as ID from bewakingsdiensten
group by dbo.dateonly(datumcontrole)) as maxIDs
)
order by DatumControle desc

-----------------------------------------------------------------------

SELECT DatumControle, Totaal, Uitvoerder FROM alarmopvolging WHERE ID in (select ID from
(select dbo.dateonly(datumcontrole) as Datum,max(id) as ID from alarmopvolging
group by dbo.dateonly(datumcontrole)) as maxIDs
)
order by DatumControle desc
 
P Widdershoven

P Widdershoven

09/11/2010 14:33:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
SELECT
    DatumControle,
    Totaal,
    Uitvoerder
FROM
    Bewakingsdiensten
WHERE
    ID in (
       select
          ID
       from
          (
           select
              dbo.dateonly(datumcontrole) as Datum,
              max(id) as ID
           from
              bewakingsdiensten
           group by
              dbo.dateonly(datumcontrole)
          ) as maxIDs
    )
order by
    DatumControle desc


Eerder zoiets ...

Als het goed is het je alles opgeslagen als DATE ... Daar kan je gewoon op koppelen dan zonder rare poespas ... Dus gewoon date1 = date2
Gewijzigd op 09/11/2010 14:34:18 door P Widdershoven
 
Wouter OOP

Wouter OOP

09/11/2010 14:42:20
Quote Anchor link
Ja,

Maar de datums die worden ingevoerd zijn op seconden nauwkeurig.
Hiermee bedoel ik dat er meerdere datums ingevuld kunnen zijn:

09-11-2010 15:15:35
09-11-2010 15:15:48 <---- die wordt eruit gehaald

Dit wordt ook bij de tweede gedaan.

Daarna moeten die velden met mekaar vergeleken worden zonder uur, minuut en seconden.

Dus alleen 09-11-2010.

In het kort: de laatste tijd van een datum wordt eruit gehaald van beide tabellen en die moeten worden gekoppeld aan mekaar.
 
P Widdershoven

P Widdershoven

09/11/2010 15:08:36
Quote Anchor link
DATE(datum1) = DATE(datum2) ?

EDIT: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/date-and-time-functions.html alle date en time functies van mysql :)
Gewijzigd op 09/11/2010 15:09:19 door P Widdershoven
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2010 15:36:00
Quote Anchor link
P Widdershoven op 09/11/2010 14:33:54:
Dus gewoon date1 = date2


DATE(date1) = DATE(date2)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.