Koppeling DB en foto's Uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Mike van de Beek

Mike van de Beek

28/09/2018 18:02:51
Quote Anchor link
Beste Allemaal,

Ik ben hier geheel nieuw alhoewel ik al een paar jaartjes besta. De achterliggende jaren mijzelf het een en ander geleerd en vooral om goed te kijken hoe een ander het doet en dat toe te passen. Nu vindt ik het heerlijk om af en toe een website op een knullige manier in elkaar te zetten. En dat lukt redelijk.

Echter, nu lig ik voor mijn gevoel op de finishlijn zonder met een opgelucht gevoel en hoera stemming er over te stappen. Wat is er nu gaande?

Ik heb een website gebouwd voor Paul Salders die meer in hulpbehoevende middelen wil gaan doen. Dit is uit nood geboren daar ikzelf hiermee geconfronteerd ben geworden. Ik ben gewoon open, lees deze pagina maar: https://www.mikevandebeek.nl/index.php?pg=beperking

De website van Paul Salders is te vinden via: http://www.paulsalders.nl Als je vervolgens AANBOD in de bovenbalk aanklikt kom je op de AANBIEDINGSpagina welke is onderverdeeld. Klik je op de bovenste, dan zie AANBOD SCOOTMOBIELEN.

Ik kan de tekst invullen, een ID meegeven en prijs maar ik mis een popup schermpje waar ik de foto's die voor dat item zijn gemaakt kan Uploaden. Waar het is fout gegaan heb ik geen idee van. De website is ooit door een goede kennis van mij in elkaar gezet en ik ben er mee door gegaan. Vervolgens heeft ene meneer Beentjes mij heel kort even geholpen voor de onderverdeling.

Wie wil en kan mij hiermee helpen. Ik kan toegang geven tot de hostingpartij en DB zodat je aan de gang kan. Ik kan je ook een mail doen toekomen waarin ik meer duidelijk maak aan de hand van screenshots wat ik mis en wat er fout gaat. Op mijn eigen website werkt het wel, maar daar heb ik maar 1 pagina waar ik alles ingooi wat ik aanbied.

In afwachting en ik hoop oprecht dat er iemand zich aanbied.
hartelijke groet en een fijne dag verder.
Mike
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:07:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2018 18:33:19
Quote Anchor link
Wat gaat er mis, welke foutmeldingen krijg je, of staat er wat over in de error_logs?
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

28/09/2018 19:07:39
Quote Anchor link
- Ariën - op 28/09/2018 18:33:19:
Wat gaat er mis, welke foutmeldingen krijg je, of staat er wat over in de error_logs?


Ik krijg het laatste popUp schermpje niet te zien waarin ik foto's kan aanklikken op mijn computer en deze kan Uploaden. Dat krijg ik standaard niet te zien met gebruik maken van diverse browsers en/of telefoon. Op mijn eigen website krijg ik dat wel te zien. Kan ik een screenshot hier plaatsen?


Toevoeging op 28/09/2018 19:11:05:

Tjonge, ik krijg nu echt pijn in mijn buik, want ook nu werkt het niet meer op mijn eigen website. Van de week nog twee items er op gezet foutloos. Ik heb alleen even de website weggehaald en opnieuw geUpload meer niet. En nu kan ik niets meer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2018 19:32:57
Quote Anchor link
Ik zou zeggen; Zet de error_reporting even aan, en kijk welke foutmeldingen je krijgt.
Nu is het best een globale vraag waar we geen concreet antwoord op kunnen geven.
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

28/09/2018 19:50:01
Quote Anchor link
Beste Arien, hoe zet ik zo'n error_reporting aan? Daar heb ik nog nooit mee gewerkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2018 20:10:18
Quote Anchor link
In je .htaccess plaatsen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
php_flag display_startup_errors on
php_flag display_errors on
php_flag html_errors on
php_flag  log_errors on


An sich eenvoudig via Google te vinden.
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

28/09/2018 21:52:56
Quote Anchor link
Beste Arien, ik kom er op terug als je het niet erg vindt. Ben dankbaar met je handreiking. Kreeg net bezoek vandaar wat later reageren. Je hoort.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2018 22:10:08
Quote Anchor link
Prima.
Laat dan even weten waar je precies op vastloopt, wat er gebeurt, welke foutmeldingen je krijgt, wat er wel of niet gebeurt, wat je verwacht. de relevante code waar het mis gaat.
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

29/09/2018 08:06:54
Quote Anchor link
www.paulsalders.nl_custom
www.paulsalders.nl_error

2 logfiles gevonden via FTP op het domain.
Deze wil je inzien>?

Toevoeging op 29/09/2018 08:07:41:

www.paulsalders.nl_custom
www.paulsalders.nl_error

Toevoeging op 29/09/2018 08:08:35:

--- www.paulsalders.nl custom ---
--- www.paulsalders.nl error ---
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/09/2018 08:47:25
Quote Anchor link
Kan je daar de foutmeldingen uit ophalen die relevant zijn, en betrekking hebben op het moment dat de fout optrad?
Gewijzigd op 29/09/2018 09:03:59 door - Ariën -
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

30/09/2018 07:08:27
Quote Anchor link
Beste Arien, Voor mij erg vreemd ik werk hier voor het eerst mee. Heb wel wat geconstateerd wat op drie websites van toepassing is. Ik heb ook mijn website even weggehaald via FTP (alleen maar volledig gedwonload) en na even wat te hebben getest, deze weer volledig geUpload. Ook nu werkt bij mij het laatste niet meer. Ik krijg geen popup met daarin de mogelijkheid diverse foto's aan te klikken (20 maximaal) en deze te plaatsen in de DB ofwel de verkoop pagina. Een klein stukje van de LOG:

Sat Sep 29 19:23:35.514126 2018] [lsapi:notice] [pid 404394:tid 140420688254720] [client 94.231.124.172:34863] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sat Sep 29 19:23:35.514252 2018] [lsapi:notice] [pid 404394:tid 140420688254720] [client 94.231.124.172:34863] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sat Sep 29 19:23:35.514296 2018] [lsapi:notice] [pid 404394:tid 140420688254720] [client 94.231.124.172:34863] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n
[Sat Sep 29 19:23:37.761985 2018] [lsapi:notice] [pid 404394:tid 140420824622848] [client 94.231.124.172:34893] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sat Sep 29 19:23:37.762037 2018] [lsapi:notice] [pid 404394:tid 140420824622848] [client 94.231.124.172:34893] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sat Sep 29 19:23:37.762064 2018] [lsapi:notice] [pid 404394:tid 140420824622848] [client 94.231.124.172:34893] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n
[Sat Sep 29 19:28:15.158470 2018] [lsapi:notice] [pid 414733:tid 140420751193856] [client 145.133.184.181:36660] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n, referer: http://www.google.com/
[Sat Sep 29 19:28:15.158528 2018] [lsapi:notice] [pid 414733:tid 140420751193856] [client 145.133.184.181:36660] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n, referer: http://www.google.com/
[Sat Sep 29 19:28:15.158548 2018] [lsapi:notice] [pid 414733:tid 140420751193856] [client 145.133.184.181:36660] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n, referer: http://www.google.com/
[Sat Sep 29 19:34:11.820998 2018] [lsapi:notice] [pid 424009:tid 140420667275008] [client 95.96.234.41:64968] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n, referer: https://www.google.nl/
[Sat Sep 29 19:34:11.821039 2018] [lsapi:notice] [pid 424009:tid 140420667275008] [client 95.96.234.41:64968] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n, referer: https://www.google.nl/
[Sat Sep 29 19:34:11.821049 2018] [lsapi:notice] [pid 424009:tid 140420667275008] [client 95.96.234.41:64968] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n, referer: https://www.google.nl/
[Sat Sep 29 19:35:22.566750 2018] [lsapi:notice] [pid 424009:tid 140420656785152] [client 95.96.234.41:64984] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n, referer: http://www.mikevandebeek.nl/index.php?pg=bike-rewaco-trike
[Sat Sep 29 19:35:22.566808 2018] [lsapi:notice] [pid 424009:tid 140420656785152] [client 95.96.234.41:64984] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n, referer: http://www.mikevandebeek.nl/index.php?pg=bike-rewaco-trike
[Sat Sep 29 19:35:22.566828 2018] [lsapi:notice] [pid 424009:tid 140420656785152] [client 95.96.234.41:64984] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n, referer: http://www.mikevandebeek.nl/index.php?pg=bike-rewaco-trike
[Sat Sep 29 19:36:44.979138 2018] [lsapi:notice] [pid 426675:tid 140420751193856] [client 95.96.234.41:64989] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n, referer: https://www.google.nl/
[Sat Sep 29 19:36:44.979208 2018] [lsapi:notice] [pid 426675:tid 140420751193856] [client 95.96.234.41:64989] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n, referer: https://www.google.nl/
[Sat Sep 29 19:36:44.979229 2018] [lsapi:notice] [pid 426675:tid 140420751193856] [client 95.96.234.41:64989] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n, referer: https://www.google.nl/
[Sat Sep 29 20:41:10.901391 2018] [lsapi:notice] [pid 578715:tid 140421627066112] [client 94.213.19.149:50563] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined variable: error7 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/adm1n/beheersalesedit.php on line 213\n, referer: https://www.mikevandebeek.nl/adm1n/beheersales.php
[Sat Sep 29 20:41:13.984720 2018] [lsapi:notice] [pid 578715:tid 140421270411008] [client 94.213.19.149:50563] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined variable: error7 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/adm1n/beheersalesedit.php on line 213\n, referer: https://www.mikevandebeek.nl/adm1n/beheersales.php?pg=edit&id=304
[Sat Sep 29 20:42:52.936319 2018] [lsapi:notice] [pid 576715:tid 140421207471872] [client 94.213.19.149:50652] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined variable: error7 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/adm1n/beheersalesedit.php on line 213\n, referer: https://www.mikevandebeek.nl/adm1n/beheersales.php?pg=edit&id=304
[Sat Sep 29 21:28:08.808845 2018] [lsapi:notice] [pid 676989:tid 140420877072128] [client 180.76.15.5:49114] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sat Sep 29 21:28:08.808969 2018] [lsapi:notice] [pid 676989:tid 140420877072128] [client 180.76.15.5:49114] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sat Sep 29 21:28:08.809015 2018] [lsapi:notice] [pid 676989:tid 140420877072128] [client 180.76.15.5:49114] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n
[Sat Sep 29 22:01:28.930190 2018] [lsapi:notice] [pid 742466:tid 140420457477888] [client 180.76.15.159:17532] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sat Sep 29 22:01:28.930244 2018] [lsapi:notice] [pid 742466:tid 140420457477888] [client 180.76.15.159:17532] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sat Sep 29 22:01:28.930255 2018] [lsapi:notice] [pid 742466:tid 140420457477888] [client 180.76.15.159:17532] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n
[Sun Sep 30 00:16:46.066310 2018] [lsapi:notice] [pid 26353:tid 140326336812800] [client 2a03:b0c0:2:f0::4e:9001:33880] [host mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sun Sep 30 00:16:46.066360 2018] [lsapi:notice] [pid 26353:tid 140326336812800] [client 2a03:b0c0:2:f0::4e:9001:33880] [host mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Sun Sep 30 00:16:46.066374 2018] [lsapi:notice] [pid 26353:tid 140326336812800] [client 2a03:b0c0:2:f0::4e:9001:33880] [host mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n


Toevoeging op 30/09/2018 08:54:07:

Arien, Ik heb deze code toegevoegd aan .htacccess zoals je schreef:
Er stonden nog twee regels in:
Deny from 62.140.137.149
Deny from 62.140.137.39

php_flag display_startup_errors on
php_flag display_errors on
php_flag html_errors on
php_flag log_errors on

Waar kan ik knu de erros vinden en/of teruglezen?
Ik zie wel een erro op de website aan de rechterkant.
Ik heb geprobeerd weer een foto te Uploaden maar vinbdt verder of zie verder niets en het werkt ook niet.
Hoop van je te horen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/09/2018 10:26:57
Quote Anchor link
Die meldingen komen uit topmenu.php. Hebben die betrekking op je uploadsysteem, dat je weet?

En onthoud eens het moment dat je iets probeert te uploaden, zegt de log dan iets speciaals?

Zo niet dan denk ik dat er ergens een Javascript bestandje zal missen. Maar ik denk dat we dan wel inzicht in je systeem moeten hebben, om verder te kijken.
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

03/10/2018 08:53:23
Quote Anchor link
Arien,

Als het mag en kan graag een minder openlijke manier van mailen dan kan ik je de inlog gegevens geven van de website.
Sorry voor mijn wat latere reactie, was plat vanwege migraine.
Hoop je te horen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2018 11:47:29
Quote Anchor link
Kan je niet de relevante log hier plaatsen? Of een test-inlog delen? Ikzelf heb weinig tijd de komende dagen om dit uitgebreid te kunnen bekijken.

Na het weekend eventueel wel.
Gewijzigd op 03/10/2018 11:57:20 door - Ariën -
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

05/10/2018 05:47:20
Quote Anchor link
Dit is alles wat telkens terugkeert in de error log:

Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Fri Oct 05 00:35:26.333370 2018] [lsapi:notice] [pid 228399:tid 140260386158336] [client 66.249.64.15:39151] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Fri Oct 05 00:35:26.333401 2018] [lsapi:notice] [pid 228399:tid 140260386158336] [client 66.249.64.15:39151] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n
[Fri Oct 05 00:54:12.441003 2018] [lsapi:notice] [pid 313258:tid 140260407138048] [client 66.249.64.15:40048] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Fri Oct 05 00:54:12.441067 2018] [lsapi:notice] [pid 313258:tid 140260407138048] [client 66.249.64.15:40048] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 22\n
[Fri Oct 05 00:54:12.441084 2018] [lsapi:notice] [pid 313258:tid 140260407138048] [client 66.249.64.15:40048] [host www.mikevandebeek.nl] Backend log: PHP Notice: Undefined offset: 6 in /home/mikevdbeek/domains/mikevandebeek.nl/public_html/includes/topmenu.php on line 28\n

Voorheen nooit enig probleem gehad
Hoor erg graag
Mike

Toevoeging op 05/10/2018 05:49:22:

Dit is uit het log: mikevandebeek.nl.log:

[05/Oct/2018:00:34:10 +0200] "GET /projecten/2004-project-duinrell/vertrek.php HTTP/1.1" 200 6692 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.12 - - [05/Oct/2018:00:34:24 +0200] "GET /index.php?pg=hobby-rebel HTTP/1.1" 301 537 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.16 - - [05/Oct/2018:00:34:24 +0200] "GET /index.php?pg=hobby-rebel HTTP/1.1" 200 10441 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.12 - - [05/Oct/2018:00:34:33 +0200] "GET /index.php?pg=hobby-global HTTP/1.1" 301 539 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.15 - - [05/Oct/2018:00:34:34 +0200] "GET /index.php?pg=hobby-global HTTP/1.1" 200 12647 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.15 - - [05/Oct/2018:00:34:46 +0200] "GET /images/contact/mike1.jpg HTTP/1.1" 200 28778 "-" "Googlebot-Image/1.0"
66.249.64.12 - - [05/Oct/2018:00:34:52 +0200] "GET /index.php?pg=bike-minicaravan-rebuilding HTTP/1.1" 301 569 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.15 - - [05/Oct/2018:00:34:53 +0200] "GET /index.php?pg=bike-minicaravan-rebuilding HTTP/1.1" 200 30056 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.12 - - [05/Oct/2018:00:35:02 +0200] "GET /index.php?pg=bike-minicaravan-rebuilding HTTP/1.1" 301 569 "-" "Mozilla/5.0 (Linux; Android 6.0.1; Nexus 5X Build/MMB29P) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/41.0.2272.96 Mobile Safari/537.36 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.16 - - [05/Oct/2018:00:35:02 +0200] "GET /index.php?pg=bike-minicaravan-rebuilding HTTP/1.1" 200 30056 "-" "Mozilla/5.0 (Linux; Android 6.0.1; Nexus 5X Build/MMB29P) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/41.0.2272.96 Mobile Safari/537.36 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.13 - - [05/Oct/2018:00:35:16 +0200] "GET /index.php?pg=projects HTTP/1.1" 301 531 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.16 - - [05/Oct/2018:00:35:16 +0200] "GET /index.php?pg=projects HTTP/1.1" 200 12517 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.12 - - [05/Oct/2018:00:35:25 +0200] "GET /index.php?pg=guestbook&lng=en HTTP/1.1" 301 551 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.15 - - [05/Oct/2018:00:35:26 +0200] "GET /index.php?pg=guestbook&lng=en HTTP/1.1" 200 25848 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.16 - - [05/Oct/2018:00:44:47 +0200] "GET /images/religie/jesus.gif HTTP/1.1" 200 63749 "-" "Googlebot-Image/1.0"
66.249.64.15 - - [05/Oct/2018:00:44:52 +0200] "GET /images/contact/route.jpg HTTP/1.1" 200 42246 "-" "Googlebot-Image/1.0"
66.249.64.14 - - [05/Oct/2018:00:54:11 +0200] "GET /index.php?pg=bike HTTP/1.1" 301 523 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.15 - - [05/Oct/2018:00:54:11 +0200] "GET /index.php?pg=bike HTTP/1.1" 200 11119 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)"
66.249.64.15 - - [05/Oct/2018:00:54:48 +0200] "GET /images/contact/tomtom.png HTTP/1.1" 200 14112 "-" "Googlebot-Image/1.0"
66.249.64.17 - - [05/Oct/2018:00:59:09 +0200] "GET /images/religie/babtism.jpg HTTP/1.1" 200 59662 "-" "Googlebot-Image/1.0"

Meer heb ik niet.
Graag tips hoe ik een log krijg als ik de database wil vullen.
Mike

Toevoeging op 05/10/2018 05:52:45:

Beste Arien,

Deze laatste drie berichten is wat ik boven water kan krijgen.
Ben alles stap voor stap wezen nakijken voor zover voor mij mogelijk is.
Dit staat overigens in de .htaccess file:

Begin: --------->
Deny from 62.140.137.149
Deny from 62.140.137.39



RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]


php_flag display_startup_errors on
php_flag display_errors on
php_flag html_errors on
php_flag log_errors on

-----------> End
Hoop je te horen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2018 09:42:09
Quote Anchor link
Maar heeft topmenu.php betrekking op het uploaden? Anders denk ik dat je een Javascript mist of misschien (gokje) een Flash-uploader die door je browser wordt geblokkeerd.
Gewijzigd op 05/10/2018 09:42:40 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2018 10:37:00
Quote Anchor link
Wat staat er in includes/topmenu.php on line 28
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

05/10/2018 14:09:05
Quote Anchor link
Dit staat er in het TOPmenu:

<div id="topmenu">
<ul>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?PHP
  if ($_SESSION['lng']=='en'){
    $newlng = '<img src="/images/nl-bt.png" border="0" width="30px" alt="" title="">';
    $newlngtxt = "nl";
  }
else{
    $newlng = '<img src="/images/ca-bt.png" border="0" width="30px" alt="" title="">';
    $newlngtxt = "en";
  }

  echo '<li><a href="index.php?pg='.$page.'&lng='.$newlngtxt.'">'.$newlng.'</a></li>'."\n";
  for ($menuteller = 0; $menuteller <= count($topmenupagearray)-1; $menuteller++) {    
  
     echo '<li><a href="';          //menuitem($page,$topmenupagearray[$menuteller]) . ' . '     vlak na de <a
    
     if (strtolower(substr($topmenupagearray[$menuteller],0,4))=="http"){
        echo $topmenupagearray[$menuteller];
     }
else{
        echo  $_SERVER['PHP_SELF'] . '?pg=' . $topmenupagearray[$menuteller];
     }

     echo '" title="'.$topmenutitlearray[$menuteller].'" alt="'.$topmenutitlearray[$menuteller].'"';
  
     if (strtolower(substr($topmenupagearray[$menuteller],0,4))=="http"){
        echo ' target="_newlink" ';
     }
  
    
     echo '>' . $topmenutxtarray[$menuteller] . '</a></li>' . "\n";
    
  }

  ?>

</ul>
</div>
<div class="hr"><hr /></div>


Toevoeging op 05/10/2018 14:10:14:

Flash-uploader die door je browser wordt geblokkeerd.

Kan het zijn dat deze op diverse computers en telefoon wordt geblokkeerd?
Hoe is dan mijn vraag?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2018 14:16:29
Quote Anchor link
Jazeker, want Flash is uit de tijd, en de ondersteuning zal vanaf 2020 écht ten einde komen.
Ga eerst eens na welke uploader erachter hangt (als deze opensource is), en of deze Flash gebruikt.

Het is zomaar een ingeving van mij, want ik zie geen noemenswaardige errors die je script zullen stoppen. En ik merkte het ook ooit eens in mijn CMS.
Ik heb overigens PLupload, welke met de nieuwste versie standaard HTML5 gebruikt.
Gewijzigd op 05/10/2018 14:16:56 door - Ariën -
 
Mike van de Beek

Mike van de Beek

05/10/2018 16:46:56
Quote Anchor link
In de DIR plupload, deze staat in de ROOT, staan de volgende bestanden en DIR's
3x een DIR met de naam:
i18n
jquery.plupload.queue
jquary.ui.plupload

en deze onderstaande bestanden:

plupload.flash.js
plupload.flash.swf
plupload.html4.js
plupload.html5.js
plupload.js
plupload.silverlight.js

Toevoeging op 05/10/2018 16:48:14:

Moet dat worden aangepast? Zo ja hoe? en waar?
Je kon wel eens gelijk hebben want het laatste window start niet op
Alles werkt verder
Ik zag ook nog een fout in het zijmenu, ik denk daar wel uit te komen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2018 17:32:52
Quote Anchor link
In de configuratie van PLupload kan je dit aanpassen naar HTML5. Zoek naar de 'runtime'. Of beter upgrade je heel PLupload.
Gewijzigd op 05/10/2018 17:35:06 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.