korting doorvoeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »
Patrick Akkers

Patrick Akkers

28/10/2012 22:02:56
Quote Anchor link
Ik heb een aantal selectievelden waarbij mensen aantallen kunnen selecteren.
Na het posten worden deze aantallen opgeteld en in $totaal gezet.


Nu geldt er een 2e halve prijs actie en wil ik het volgende doen:

Product kost 6 euro

Iemand koopt 1 product: 6 euro
Iemand koopt 2 producten: 9 euro


Dat doe ik zo:

Quote:
if($_GET['aktiemechanisme'] == 2) {

if (0==($aantal%2))
{
$aantal = $aantal *0.75;

}


Dat werkt, maar als iemand er nu 3 koopt, krijg je: 18 euro
Terwijl ik dan graag zou willen zien dat hij zegt: 15 euro (dus hier wordt 1x 2e halve prijs toegepast, de 3e is het hele bedrag boven op die 9 euro.)

Nu telt het script bij 3 stuks 3x de volle prijs en bij de 4e pas weer de aktie toe te passen.


Enig idee hoe ik dit oplos?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:29:29
 
Jaron T

Jaron T

28/10/2012 22:10:15
Quote Anchor link
je moet natuurlijk wel de korting op het goedkoopste artikel doen hé.

Antwoord op je probleem;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$goedkoopsteprijs
= 10.15; // @todo; mysql MIN() of de php variant: http://nl1.php.net/min
$aanbiedingsprijs = number_format($goedkoopsteprijs / 2, 2); // ervoor zorgen dat 10.15 / 2 geen 5.075 wordt maar netjes 5.08
?>
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

29/10/2012 12:30:03
Quote Anchor link
Volgens mij is dat niet precies wat Patrick wil weten. Hij wil weten wat de formule is die weergeeft dat ieder tweede (zelfde) artikel de helft kost. Die formule is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= (ceil($aantal/2) * $prijs) + ($floor($aantal/2) * ($prijs/2));
?>

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$prijs
= 6.0;
$halveprijs = $prijs / 2;
echo "<table>\n";
echo "  <tr>\n";
echo "    <th>Aantal</th>\n";
echo "    <th>Aantal hele prijs</th>\n";
echo "    <th>Aantal halve prijs</th>\n";
echo "    <th>Totaal prijs</th>\n";
echo "  </tr>\n";
for ($i=1; $i<7; $i++) {
    $aantalheleprijs = ceil($i/2);
    $aantalhalveprijs= floor($i/2);
    $totaalprijs = ($aantalheleprijs * $prijs) + ($aantalhalveprijs * $halveprijs);
    echo "  <tr>\n";
    echo "    <td>$i</td>\n";
    echo "    <td>$aantalheleprijs</td>\n";
    echo "    <td>$aantalhalveprijs</td>\n";
    echo "    <td>$totaalprijs</td>\n";
    echo "  </tr>\n";
    }

echo "</table>\n";
?>

(Ik hoop niet dat iemand gaat zeuren over dat de strings gesplitst moeten worden, daar gaat het niet om in dit voorbeeld. Bovendien doe ik het precies zoals php.net het beschrijft.)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

29/10/2012 13:10:55
Quote Anchor link
Wat jij doet klopt niet, dit zal beter gaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= (floor($aantal/2) *($prijs/2)) + (($aantal % 2) * $prijs);
?>
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

29/10/2012 13:40:12
Quote Anchor link
Met alle respect ben ik het niet met je eens, Ger. Probeer jouw formule maar eens in mijn voorbeeld op te nemen (heb ik gedaan): hij geeft gewoon niet de juiste resultaten. Mijn formule wel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Aantal     Aantal hele prijs     Aantal halve prijs     Totaal prijs     Ger
1     1     0     6     6
2     1     1     9     3
3     2     1     15     9
4     2     2     18     6
5     3     2     24     12
6     3     3     27     9

(Sorry voor de knullige layout, maar de rechtse kolom is het resultaat van jouw formule. die daarvoor is de mijne.)
Gewijzigd op 29/10/2012 13:44:43 door Ivo Breeden
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

29/10/2012 14:13:17
Quote Anchor link
Sorry, je hebt gelijk, ik heb niet goed gekeken, het is niet 2 voor de prijs van 1, maar 2e halve prijs.
In het eerste geval moet de formule dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= ((floor($i/2) * $prijs) + (($i % 2) * $prijs));
?>

In het tweede geval jouw formule.
Gewijzigd op 29/10/2012 14:15:16 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.