Krijg geen post values terug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:39:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data"
        id="frm_inschrijving">
            <div class="nrm_inputs">
                <label for="naam">Naam</label>
                <input  type="text" name="naam1"
                    value="<?php echo $input['naam1']; ?>" />
                <span class="error"><?php echo $error['naam1']; ?></span>    
            </div>    
<div class="post-leav">
        <br />
        <input type="submit" name="inschrijving" id="submit-go" value="SCHRIJF JE IN">
    </form>        
    </div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' && isset($_POST['inschrijving']))
    {

        $input['naam1'] = $_POST['naam1'];    
        $input['vletters'] = $_POST['vletters'];    
        $input['naam2'] = $_POST['naam2'];        
        $input['plaats'] = $_POST['plaats'];
        $input['postcode'] = $_POST['postcode'];    
        $input['straat'] = $_POST['straat'];
        $input['bereik'] = $_POST['bereik'];    
        $input['email'] = $_POST['email'];    
        $input['rijbewijs'] = $_POST['rijbewijs'];
        $input['uitkering'] = $_POST['uitkering'];            
        $input['gender'] = $_POST['gender'];
        $input['geboorte'] = $_POST['iJaar'].'-'.$_POST['iMaand'].'-'.$_POST['iDag'];
        
        if (
               $_POST['naam1'] == ''
            || $_POST['vletters'] == ''
            || $_POST['naam2'] == ''
            || $_POST['plaats'] == ''
            || $_POST['postcode'] == ''
            || $_POST['straat'] == ''
            || $_POST['bereik'] == ''
            || $_POST['email'] == ''
            || $_POST['rijbewijs'] == ''
            || $_POST['gender'] == '')
                {


                    if ($_POST['naam1'] == ''
                    && !preg_match('/([a-zA-Z])/', $_POST['naam1']))
                        {

                            $error['naam1'] = 'fout';
                        }

?>


$error wordt wel gevuld maar hij laat het niet zien (als ik naam leeglaat)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:21:59
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 14:46:08
Quote Anchor link
Francoi gckx op 30/07/2013 14:39:09:
$error wordt wel gevuld


Hoe weet je dat?
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:49:48
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/07/2013 14:46:08:
Francoi gckx op 30/07/2013 14:39:09:
$error wordt wel gevuld


Hoe weet je dat?
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if ($_POST['naam1'] == ''
                    && !preg_match('/([a-zA-Z])/', $_POST['naam1']))
                        {

                            $error['naam1'] = 'fout';
                        }

print_r($error);
?>


Dan krijg ik
Array ( [naam1] => fout

Met error_reporting krijg ik alleen Notices
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 14:53:03
Quote Anchor link
Francoi gckx op 30/07/2013 14:49:48:
Met error_reporting krijg ik alleen Notices

Oplossen dus.


Francoi gckx op 30/07/2013 14:49:48:
Dan krijg ik
Array ( [naam1] => fout


En dit staat uiteraard bóven het formulier.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

30/07/2013 14:53:35
Quote Anchor link
Als $_POST['naam1'] == '' op regel 30 al geldt, dan heeft de tweede conditie met preg_match() op regel 31 geen betekenis. Bedoel je hier niet || voor "of" in plaats van && voor "en"?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:58:15
Quote Anchor link
Ward van der Put ik heb het veranderd naar || mocht geen verschil uitmaken

@SanThe

Nee het staat onder de formulier (in de controlle), maar ik snap niet wat je daar mee bedoeld
als ik het juist er boven of erin zet geeft die niks
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 15:03:30
Quote Anchor link
Ward van der Put op 30/07/2013 14:53:35:
Als $_POST['naam1'] == '' op regel 30 al geldt, dan heeft de tweede conditie met preg_match() op regel 31 geen betekenis.

Bij && (and) wordt als conditie 1 true geeft altijd naar de volgende conditie gekeken. Die moet namelijk ook true opleveren.

Francoi gckx op 30/07/2013 14:58:15:
Nee het staat onder de formulier

Je kan nooit een $var in het formulier in een echo zetten als die $var pas na het formulier wordt gevuld. Geeft dus een Notice die je moet oplossen.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 15:11:41
Quote Anchor link
Ok maar die notices is gewoon als je voor het eerst op de formulier komt dan zijn die waardes uiteraard leeg
dan kan ik wel voor alles een if check en dan pas echoen, maar het zou niet moeten uitmaken.

Het werkt wel als ik de controlle bovenaan de pagina zet dus voor de formulier maar ik wil het niet op dezelfde pagina als de formulier ik wil de action uiteindelijk naar de controlle script sturen
 
Chris Niese

Chris Niese

01/08/2013 20:49:05
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje over een formhandler waarin ik het email adres niet kan veranderen.
Is dat hier mogelijk?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/08/2013 21:22:58
Quote Anchor link
Open gewoon even een eigen nieuw topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.