Krijg geen post values terug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:39:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data"
        id="frm_inschrijving">
            <div class="nrm_inputs">
                <label for="naam">Naam</label>
                <input  type="text" name="naam1"
                    value="<?php echo $input['naam1']; ?>" />
                <span class="error"><?php echo $error['naam1']; ?></span>    
            </div>    
<div class="post-leav">
        <br />
        <input type="submit" name="inschrijving" id="submit-go" value="SCHRIJF JE IN">
    </form>        
    </div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' && isset($_POST['inschrijving']))
    {

        $input['naam1'] = $_POST['naam1'];    
        $input['vletters'] = $_POST['vletters'];    
        $input['naam2'] = $_POST['naam2'];        
        $input['plaats'] = $_POST['plaats'];
        $input['postcode'] = $_POST['postcode'];    
        $input['straat'] = $_POST['straat'];
        $input['bereik'] = $_POST['bereik'];    
        $input['email'] = $_POST['email'];    
        $input['rijbewijs'] = $_POST['rijbewijs'];
        $input['uitkering'] = $_POST['uitkering'];            
        $input['gender'] = $_POST['gender'];
        $input['geboorte'] = $_POST['iJaar'].'-'.$_POST['iMaand'].'-'.$_POST['iDag'];
        
        if (
               $_POST['naam1'] == ''
            || $_POST['vletters'] == ''
            || $_POST['naam2'] == ''
            || $_POST['plaats'] == ''
            || $_POST['postcode'] == ''
            || $_POST['straat'] == ''
            || $_POST['bereik'] == ''
            || $_POST['email'] == ''
            || $_POST['rijbewijs'] == ''
            || $_POST['gender'] == '')
                {


                    if ($_POST['naam1'] == ''
                    && !preg_match('/([a-zA-Z])/', $_POST['naam1']))
                        {

                            $error['naam1'] = 'fout';
                        }

?>


$error wordt wel gevuld maar hij laat het niet zien (als ik naam leeglaat)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:07:48
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 14:46:08
Quote Anchor link
Francoi gckx op 30/07/2013 14:39:09:
$error wordt wel gevuld


Hoe weet je dat?
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:49:48
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/07/2013 14:46:08:
Francoi gckx op 30/07/2013 14:39:09:
$error wordt wel gevuld


Hoe weet je dat?
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if ($_POST['naam1'] == ''
                    && !preg_match('/([a-zA-Z])/', $_POST['naam1']))
                        {

                            $error['naam1'] = 'fout';
                        }

print_r($error);
?>


Dan krijg ik
Array ( [naam1] => fout

Met error_reporting krijg ik alleen Notices
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 14:53:03
Quote Anchor link
Francoi gckx op 30/07/2013 14:49:48:
Met error_reporting krijg ik alleen Notices

Oplossen dus.


Francoi gckx op 30/07/2013 14:49:48:
Dan krijg ik
Array ( [naam1] => fout


En dit staat uiteraard bóven het formulier.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

30/07/2013 14:53:35
Quote Anchor link
Als $_POST['naam1'] == '' op regel 30 al geldt, dan heeft de tweede conditie met preg_match() op regel 31 geen betekenis. Bedoel je hier niet || voor "of" in plaats van && voor "en"?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 14:58:15
Quote Anchor link
Ward van der Put ik heb het veranderd naar || mocht geen verschil uitmaken

@SanThe

Nee het staat onder de formulier (in de controlle), maar ik snap niet wat je daar mee bedoeld
als ik het juist er boven of erin zet geeft die niks
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2013 15:03:30
Quote Anchor link
Ward van der Put op 30/07/2013 14:53:35:
Als $_POST['naam1'] == '' op regel 30 al geldt, dan heeft de tweede conditie met preg_match() op regel 31 geen betekenis.

Bij && (and) wordt als conditie 1 true geeft altijd naar de volgende conditie gekeken. Die moet namelijk ook true opleveren.

Francoi gckx op 30/07/2013 14:58:15:
Nee het staat onder de formulier

Je kan nooit een $var in het formulier in een echo zetten als die $var pas na het formulier wordt gevuld. Geeft dus een Notice die je moet oplossen.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

30/07/2013 15:11:41
Quote Anchor link
Ok maar die notices is gewoon als je voor het eerst op de formulier komt dan zijn die waardes uiteraard leeg
dan kan ik wel voor alles een if check en dan pas echoen, maar het zou niet moeten uitmaken.

Het werkt wel als ik de controlle bovenaan de pagina zet dus voor de formulier maar ik wil het niet op dezelfde pagina als de formulier ik wil de action uiteindelijk naar de controlle script sturen
 
Chris Niese

Chris Niese

01/08/2013 20:49:05
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje over een formhandler waarin ik het email adres niet kan veranderen.
Is dat hier mogelijk?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/08/2013 21:22:58
Quote Anchor link
Open gewoon even een eigen nieuw topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.