Krijg geen waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »
Ben Janssen

Ben Janssen

22/08/2012 08:50:41
Quote Anchor link
Ik wil het totaal aantal records in de DB tellen, en die waarde opnemen als getal.
Maar op onderstaande manier wil het niet lukken.
Kan iemand mij vertellen hoe ik die waarde er wel in krijg.

Ook krijg ik deze foutmelding te zien, waar ik dus niets van snap.

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php:1) in /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php on line 10



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
<?php

/**
 * @author Ben Janssen
 * @copyright 2012
 */


ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
session_start();

//Include
include'../cfg/cfg.php';
mysql_select_db($db,$con);
# sql debug
define('DEBUG_MODE',true);  // true == aan, false == uit

# functie voor sql debug

    function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
    {

        if (DEBUG_MODE)
        {

            return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
        }

        else
        {
            return $text;
        }
    }

    $sql = "SELECT COUNT(*) FROM reservation WHERE speeldatum='2012-10-07'";
     if (($result = mysql_query($sql)) === false)
        {

            echo showSQLError($sql,mysql_error(),'Fout met database.');
        }

        else
        {
            $row = mysql_fetch_row($result,$con);
        }

        if($row == 100)
        {

            echo '
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="../css/content.css"/>

<title>TTW • Big game</title>
</head>

<body>
<p>Het is helaas niet meer mogelijk om te reserveren.</p>
<p>Voor meer info, neem contact op met de beheerder.</p>
<p></p>

</body>

</html>
'
;
        }

        else
        {
            $row2 = 100 - $row;
            echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="../css/content.css"/>

<title>TTW • Big game</title>
</head>

<body>
<p style="text-align:center">Er zijn nog '
.$row2.' plaatsen van de 100 beschikbaar.</p>
<form action="../biggame.php" name="biggame" id="BG1" method="post">
<table style="margin-left:auto;margin-right:auto">
<tr><td style="text-align:left">Naam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="naam" id="BG2"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Achternaam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="anaam" id="BG3"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Team naam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="team" id="BG4"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Email</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="email" id="BG5"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Aantal dozen</td><td>:</td><td style="text-align:left">
    <select id="BG6" name="dozen">
    <option selected="selected" value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select>

    <select id="BG7" name="paint">
    <option selected="selected" value="Shield">Shield</option>
    <option value="Claymore">Claymore</option>
    <option value="Mace">Mace</option>
    </select>

</td></tr>

<tr><td colspan="3">
<img id="captcha" src="/securimage/securimage_show.php" alt="CAPTCHA Image"/>
</td></tr>
<tr><td colspan="3">
<input type="text" name="captcha_code" size="10" maxlength="6"/>
<a href="#" onclick="document.getElementById(\'captcha\').src = \'/securimage/securimage_show.php?\' + Math.random(); return false">[ Different Image ]</a></td></tr>  

<tr><td style="text-align:center" colspan="3">
<input class="but" type="reset" id="butn_4" value="Reset"/>
<input class="but" type="submit" id="butn_5" value="Verzenden"/>
</td></tr>

</table>
</form>

</body>

</html>
'
;            
        }

?>
Gewijzigd op 22/08/2012 10:16:44 door Ben Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:54:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2012 09:01:52
Quote Anchor link
Staat er geen witregel voor je phpscript?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/08/2012 09:35:05
Quote Anchor link
Haal je mailadres even uit de code, om te voorkomen dat je mogelijk allerlei 'aanbiedingen' krijgt ;-)
 
Erwin H

Erwin H

22/08/2012 09:50:04
Quote Anchor link
Hoe staan de data (datums) in je database, als DATE, TIMESTAMP of DATETIME? Alleen in het eerste geval zal je query lukken, in de andere twee niet omdat het veld dan ook een tijd bevat en dus nooit gelijk zal zijn aan de datum alleen. Gebruik in dat geval:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT COUNT(*) FROM reservation WHERE DATE(speeldatum)='2012-10-07'

Zo haal je alleen de datum uit het veld op en werkt de vergelijking wel.

Daarnaast fetch je de regel wel, maar check je of de hele array met resultaten die je ophaalt gelijk is aan 100:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
        else
        {
            $row = mysql_fetch_row($result,$con);
        }

        if($row == 100)
?>

Dat werkt dus ook niet, want een array is nooit gelijk aan 100. Wat je wilt doen is de juiste kolom vergelijken met 100. In jouw geval is de juiste kolom COUNT(*), omdat je geen alias meegeeft. Advies: geef wel een alias op dat is iets makkelijker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT COUNT(*) AS totaal FROM reservation WHERE DATE(speeldatum)='2012-10-07'

De vergelijking wordt dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ( $row['totaal'] == 100 ){
  //blablabla
}
?>
 
Ben Janssen

Ben Janssen

22/08/2012 10:25:57
Quote Anchor link
Heb nu alles aangepast, maar krijg nog steeds deze foutmelding te zien.

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 2 to be long, resource given in /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php on line 36


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php

/**
 * @author Ben Janssen
 * @copyright 2012
 */


ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

//Include
include'../cfg/cfg.php';
mysql_select_db($db,$con);
# sql debug
define('DEBUG_MODE',true);  // true == aan, false == uit

# functie voor sql debug

    function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
    {

        if (DEBUG_MODE)
        {

            return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
        }

        else
        {
            return $text;
        }
    }

    $sql = "SELECT COUNT(*) AS total FROM reservation WHERE DATE(speeldatum)='2012-10-07'";
     if (($result = mysql_query($sql)) === false)
        {

            echo showSQLError($sql,mysql_error(),'Fout met database.');
        }

        else
        {
            $row = mysql_fetch_row($result,$con);
        }

        if($row['total'] == 100)
        {

            echo '
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="../css/content.css"/>

<title>TTW • Big game</title>
</head>

<body>
<p>Het is helaas niet meer mogelijk om te reserveren.</p>
<p>Voor meer info, neem contact op met de beheerder.</p>
<p></p>

</body>

</html>
'
;
        }

        else
        {
            $row2 = 100 - $row['total'];
            echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="../css/content.css"/>

<title>TTW • Big game</title>
</head>

<body>
<p style="text-align:center">Er zijn nog '
.$row2.' plaatsen van de 100 beschikbaar.</p>
<form action="../biggame.php" name="biggame" id="BG1" method="post">
<table style="margin-left:auto;margin-right:auto">
<tr><td style="text-align:left">Naam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="naam" id="BG2"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Achternaam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="anaam" id="BG3"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Team naam</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="team" id="BG4"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Email</td><td>:</td><td style="text-align:left"><input class="mssg2" type="text" name="email" id="BG5"/></td></tr>
<tr><td style="text-align:left">Aantal dozen</td><td>:</td><td style="text-align:left">
    <select id="BG6" name="dozen">
    <option selected="selected" value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select>

    <select id="BG7" name="paint">
    <option selected="selected" value="Shield">Shield</option>
    <option value="Claymore">Claymore</option>
    <option value="Mace">Mace</option>
    </select>

</td></tr>

<tr><td colspan="3">
<img id="captcha" src="/securimage/securimage_show.php" alt="CAPTCHA Image"/>
</td></tr>
<tr><td colspan="3">
<input type="text" name="captcha_code" size="10" maxlength="6"/>
<a href="#" onclick="document.getElementById(\'captcha\').src = \'/securimage/securimage_show.php?\' + Math.random(); return false">[ Different Image ]</a></td></tr>  

<tr><td style="text-align:center" colspan="3">
<input class="but" type="reset" id="butn_4" value="Reset"/>
<input class="but" type="submit" id="butn_5" value="Verzenden"/>
</td></tr>

</table>
</form>

</body>

</html>
'
;            
        }

?>
 
Leon blabla

Leon blabla

22/08/2012 10:29:31
Quote Anchor link
Probeer de tweede parameter te verwijderen:
mysql_fetch_row($result);
 
Ben Janssen

Ben Janssen

22/08/2012 16:56:06
Quote Anchor link
Oke dat heeft geholpen, maar hou ik deze over.

Notice: Undefined index: total in /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php on line 38 Notice: Undefined index: total in /customers/7/1/d/thetimberwolves.nl/httpd.www/site/biggame.php on line 63
 
Erwin H

Erwin H

22/08/2012 17:04:57
Quote Anchor link
Verander mysql_fetch_row op regel 36 in mysql_fetch_assoc.

mysql_fetch_row geeft het resultaat in een array terug met numerieke keys, mysql_fetch_assoc geeft het terug met associatieve keys (dus met de namen van de geselecteerde kolommen). Over het algemeen is de tweede een stuk eenvoudiger, want dan hoef je zelf niet te gaan zitten tellen welk kolom nummer je moet hebben.
 
Ben Janssen

Ben Janssen

23/08/2012 05:10:24
Quote Anchor link
Helemaal super.

Dank je Erwin.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.