Krijg het niet goed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Francoi gckx

Francoi gckx

15/01/2013 20:57:25
Quote Anchor link
Afbeelding

Als je kijkt naar de knop lost password (die nog niet ingesteld staat als type=submit
en dan kijkt naar de knop login zie je dat de afbeelding(en), overigens geld dit ook voor de twee
input text velden er boven, niet goed staat : het moet iets naar links en iets naar boven.

Ik heb er hoofdpijn van heb van alles geprobeerd, hopelijk kan iemand mij avond redden

Wat informatie

html code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
<div id="colwrap4">
                                        
                                    <
img src="images/index_r11_c1.jpg" id="index_r11_c1" alt="" />
                                    <
img src="images/lbl_login.jpg" id="lbl_login" alt="" />
                                    
                                       <
input class="input_login_input" type="text" name="username" value="<?php echo $input['user']; ?>">
                                      
                                    <
img src="images/index_r14_c2.jpg" id="index_r14_c2" alt="" />
                                    
                                    <
input class="input_password_input" type="password" name="password" value="<?php echo $input['pass']; ?>">
                                    
                                                
                                    <
div id="vul_aub_in"><div class="vul_aub_in_text"></div></div>
                                                
                                    <
img src="images/tekst_login_2.jpg" id="tekst_login_2" alt="" />
                                    <
input type="submit" id="btn_login" name="submit" value="">
                                    <
img src="images/index_r18_c2.jpg" id="index_r18_c2" alt="" />
                                    <
img src="images/btn_lost_password.jpg" id="btn_lost_password" alt="" />
                                    <
img src="images/index_r20_c2.jpg" id="index_r20_c2" alt="" />
                                                
                                <
/div>
?>


css code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
#btn_login {
    margin-left: 0px;
    margin-top: 0px;
    display: inline;
    float: left;
    height: 21px;
    margin-bottom: 0;
    width: 105px;
    background: Url('images/btn_login.jpg') no-repeat;
}
.
input_login_input {
    color: black;
    height: 15px;
    width: 98px;
    font-size: 10px;
    background: Url('images/input_login.jpg') no-repeat;
    
}
.
input_password_input {
    color: black;
    height: 15px;
    width: 98px;
    font-size: 10px;
    background: Url('images/input_password.jpg') no-repeat;
    
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:04:02
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

15/01/2013 21:03:20
Quote Anchor link
je moet zelf een border instellen, bijvoorbeeld border: 1px solid #000000;
 
Francoi gckx

Francoi gckx

15/01/2013 21:09:41
Quote Anchor link
Het gaat om de positie van login plaatje die moet op dezelfde lijn staan als de password knop

Het gekke is ik krijg alleen die problemen als ik er input objecten van maak
 
Jack maessen

jack maessen

15/01/2013 21:26:51
Quote Anchor link
kun je je images eens posten allemaal die verantwoordelijk zijn voor de afbeelding hierboven?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

15/01/2013 21:39:20
 
Reshad F

Reshad F

15/01/2013 22:45:29
Quote Anchor link
je weet dat je hier gewoon css voor kan gebruiken en dat plaatjes voor de opmaak van een website ergens in 2001 gebeurde?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

16/01/2013 12:03:26
Quote Anchor link
Ieder zijn eigen manier maar je weet het dus niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.