krijg pagination niet werkend door verandering url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 10:43:03
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb een simpele pagination script in mijn foto albums. Het werkt goed wanneer ik de album open en van de pagina links gebruik maakt. De url kan er dan zo uitzien;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8&page=2
. Geen problemen daar, maar wanneer ik op een foto klik komt er in de url ook de fotonaam erbij en verdwijnt alles wat met pagination te maken heeft, de url kan er dan zo uitzien;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8&image_id=uploads/8/PICT0181.JPG
.

Mijn code is;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<div id="sidebarleft">
<?php
    if (empty($images)) {
    echo 'Er zijn geen foto\'s in dit album';
    }
else {
    foreach ($albums as $album) {
    foreach ($images as $image) {
        ?>
<div id="fotoos"><?php
            if ($image["album"] === $album["id"])
    echo'<a href="view_album.php?album_id=', $album["id"],'&image_id=uploads/', $image["album"], '/', $image["img_name"],'"><img src="uploads/thumbs/', $image["album"], '/', $image["img_name"],'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id=', $image["id"],'">_|</div></a>';    
                    ?>
</div><?php                    
    }          
    }
    }

?>

<div id="pagination">
<?php
    if($lastPage !=1){
?>
        
<div class="volgende">
<?php
if($page != $lastPage){
    $next = $page + 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$next.'">Volgende</a>';
    
}

?>

</div>
<div class="vorige">
<?php
if($page != 1){
    $prev = $page - 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$prev.'">Vorige</a>';
}
}

?>

</div>

Ik heb onder andere geprobeerd om met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(isset($image['image_id']));
$all_images = 'image_id=uploads/' . $image['album'] . '/'. $image['img_name'];    
?>

Het ontbrekende stuk erin te passen maar dat is denk ik te simpel gedacht.

Hoe kan ik de pagination werkend krijgen met veranderende url's?
Gewijzigd op 24/01/2014 10:45:23 door Rob Cnossen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 20:56:36
 
Ivo P

Ivo P

24/01/2014 11:03:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
 echo '<a href="view_album.php?album_id='. $album["id"].'&page='.
filter_input(INPUT_GET, 'page'. FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT) .
'image_id=uploads/'. $image["album"]. '/'. $image["img_name"].
'"><img src="uploads/thumbs/'. $image["album"]. '/'.
 $image["img_name"].'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id='. $image["id"].'">_|</div></a>';    
                    ?>
Gewijzigd op 24/01/2014 11:04:56 door Ivo P
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 11:49:22
Quote Anchor link
Dank Ivo, Dit ziet er een stuk beter uit. Waar ik nu tegenaan loop is dat een andere variabele niet meer herkend wordt. Om het uit te leggen is moeilijker dan het te laten zien, dit is een fotoalbum, http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8.
Wanneer er op een foto geklikt wordt komt deze foutmelding in beeld, 'Notice: Undefined variable: image in /data/home/cnos01/domains/robcnossen.nl/public_html/view_album.php on line 319'. Dat is in dit stuk;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($image['album'], $image['img_name']));    
        $foto = 'uploads/' . $image['album'] . '/' . $images[0]['img_name'];//dit is lijn 319
        
$standaardwaarde=isset($_GET['image_id']) ? $_GET['image_id'] :$foto;

    echo'<img src="' ,htmlentities($standaardwaarde), '" title="" />'
?>

Ik dacht dat er misschien de filter_input in verwerkt moest worden maar ik krijg deze foutmelding; Fatal error: Can't use function return value in write context in /

Wat moet er hier gebeuren om de foto wel te kunnen laten zien?
 
Ivo P

Ivo P

24/01/2014 12:07:32
Quote Anchor link
ik mis in mijn code een &

mijn regel 4:

'image

moet zijn

'&image
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 12:32:34
Quote Anchor link
Ah, het kan zo simpel zijn.
Ivo, heel hartelijk dank voor jou hulp.


Toevoeging op 25/01/2014 00:02:29:

Er zijn nog een paar zaken waarvan ik dacht, dat komt wel goed, maar die ik toch niet goed krijg. Ik krijg namelijk een paar foutmeldingen;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Use of undefined constant FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT - assumed 'FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT' in
en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: filter_input() expects parameter 3 to be long, string given in
. Ik denk dat de paginanummer hierdoor ook niet in de url verschijnt.

Er missen dan ergens haakjes, maar ik zie niet waar, of het betekend iets anders.
de code is;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
if(isset($_GET['page'])){
    $page = preg_replace("#[^0-9]#","",$_GET['page']);
}
else{
    $page = 1;
}

$limit = 3;
$lastPage = ceil($count/$limit);

if($page<1){
    $page = 1;
}
elseif($page>$lastPage){
    $page = $lastPage;
}


$offset = ($page-1)*$limit;
$images = array();
    
    $query = $db->prepare("SELECT `image_id`, `image_name`, `album_id`, `timestamp`, `ext` FROM `images` WHERE `album_id`=? ORDER BY `timestamp` DESC LIMIT ?,?");
    
    $query->bindValue(1, $album_id);
    $query->bindParam(2, $offset, PDO::PARAM_INT);
    $query->bindParam(3, $limit, PDO::PARAM_INT);
        
    try{
    $query->execute();
    
    while ($images_row = $query->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {        
        $images[] = array(
        'id' => $images_row['image_id'],
        'img_name' => $images_row['image_name'],
        'album' => $images_row['album_id'],
        'timestamp' => $images_row['timestamp'],
        'ext' => $images_row['ext']
        );
    }

    //return $images;
}catch(PDOException $e){
die($e->getMessage());
}
}

?>

</div>
<div id="sidebarleft">
<?php
    if (empty($images)) {
    echo 'Er zijn geen foto\'s in dit album';
    }
else {
    foreach ($albums as $album) {
    foreach ($images as $image) {
        ?>
<div id="fotoos"><?php
            if ($image["album"] === $album["id"])
     echo '<a href="view_album.php?album_id='. $album["id"].'&page='.
filter_input(INPUT_GET, 'page', FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT) .
'&image_id=uploads/'. $image["album"]. '/'. $image["img_name"].
'"><img src="uploads/thumbs/'. $image["album"]. '/'.
 $image["img_name"].'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id='. $image["id"].'">_|</div></a>';    
                    ?>
</div><?php                    
    }          
    }
    }

?>

<div id="pagination">
<?php
    if($lastPage !=1){
?>
        
<div class="volgende">
<?php
if($page != $lastPage){
    $next = $page + 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$next.'">Volgende</a>';
    
}

?>

</div>
<div class="vorige">
<?php
if($page != 1){
    $prev = $page - 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$prev.'">Vorige</a>';
}
}

?>

</div>

Hoe krijg ik deze foutmeldingen weg?
Gewijzigd op 25/01/2014 00:03:08 door Rob Cnossen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.