krijg pagination niet werkend door verandering url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 10:43:03
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb een simpele pagination script in mijn foto albums. Het werkt goed wanneer ik de album open en van de pagina links gebruik maakt. De url kan er dan zo uitzien;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8&page=2
. Geen problemen daar, maar wanneer ik op een foto klik komt er in de url ook de fotonaam erbij en verdwijnt alles wat met pagination te maken heeft, de url kan er dan zo uitzien;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8&image_id=uploads/8/PICT0181.JPG
.

Mijn code is;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<div id="sidebarleft">
<?php
    if (empty($images)) {
    echo 'Er zijn geen foto\'s in dit album';
    }
else {
    foreach ($albums as $album) {
    foreach ($images as $image) {
        ?>
<div id="fotoos"><?php
            if ($image["album"] === $album["id"])
    echo'<a href="view_album.php?album_id=', $album["id"],'&image_id=uploads/', $image["album"], '/', $image["img_name"],'"><img src="uploads/thumbs/', $image["album"], '/', $image["img_name"],'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id=', $image["id"],'">_|</div></a>';    
                    ?>
</div><?php                    
    }          
    }
    }

?>

<div id="pagination">
<?php
    if($lastPage !=1){
?>
        
<div class="volgende">
<?php
if($page != $lastPage){
    $next = $page + 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$next.'">Volgende</a>';
    
}

?>

</div>
<div class="vorige">
<?php
if($page != 1){
    $prev = $page - 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$prev.'">Vorige</a>';
}
}

?>

</div>

Ik heb onder andere geprobeerd om met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(isset($image['image_id']));
$all_images = 'image_id=uploads/' . $image['album'] . '/'. $image['img_name'];    
?>

Het ontbrekende stuk erin te passen maar dat is denk ik te simpel gedacht.

Hoe kan ik de pagination werkend krijgen met veranderende url's?
Gewijzigd op 24/01/2014 10:45:23 door Rob Cnossen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:35:21
 
Ivo P

Ivo P

24/01/2014 11:03:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
 echo '<a href="view_album.php?album_id='. $album["id"].'&page='.
filter_input(INPUT_GET, 'page'. FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT) .
'image_id=uploads/'. $image["album"]. '/'. $image["img_name"].
'"><img src="uploads/thumbs/'. $image["album"]. '/'.
 $image["img_name"].'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id='. $image["id"].'">_|</div></a>';    
                    ?>
Gewijzigd op 24/01/2014 11:04:56 door Ivo P
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 11:49:22
Quote Anchor link
Dank Ivo, Dit ziet er een stuk beter uit. Waar ik nu tegenaan loop is dat een andere variabele niet meer herkend wordt. Om het uit te leggen is moeilijker dan het te laten zien, dit is een fotoalbum, http://www.robcnossen.nl/view_album.php?album_id=8.
Wanneer er op een foto geklikt wordt komt deze foutmelding in beeld, 'Notice: Undefined variable: image in /data/home/cnos01/domains/robcnossen.nl/public_html/view_album.php on line 319'. Dat is in dit stuk;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($image['album'], $image['img_name']));    
        $foto = 'uploads/' . $image['album'] . '/' . $images[0]['img_name'];//dit is lijn 319
        
$standaardwaarde=isset($_GET['image_id']) ? $_GET['image_id'] :$foto;

    echo'<img src="' ,htmlentities($standaardwaarde), '" title="" />'
?>

Ik dacht dat er misschien de filter_input in verwerkt moest worden maar ik krijg deze foutmelding; Fatal error: Can't use function return value in write context in /

Wat moet er hier gebeuren om de foto wel te kunnen laten zien?
 
Ivo P

Ivo P

24/01/2014 12:07:32
Quote Anchor link
ik mis in mijn code een &

mijn regel 4:

'image

moet zijn

'&image
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

24/01/2014 12:32:34
Quote Anchor link
Ah, het kan zo simpel zijn.
Ivo, heel hartelijk dank voor jou hulp.


Toevoeging op 25/01/2014 00:02:29:

Er zijn nog een paar zaken waarvan ik dacht, dat komt wel goed, maar die ik toch niet goed krijg. Ik krijg namelijk een paar foutmeldingen;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Use of undefined constant FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT - assumed 'FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT' in
en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: filter_input() expects parameter 3 to be long, string given in
. Ik denk dat de paginanummer hierdoor ook niet in de url verschijnt.

Er missen dan ergens haakjes, maar ik zie niet waar, of het betekend iets anders.
de code is;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
if(isset($_GET['page'])){
    $page = preg_replace("#[^0-9]#","",$_GET['page']);
}
else{
    $page = 1;
}

$limit = 3;
$lastPage = ceil($count/$limit);

if($page<1){
    $page = 1;
}
elseif($page>$lastPage){
    $page = $lastPage;
}


$offset = ($page-1)*$limit;
$images = array();
    
    $query = $db->prepare("SELECT `image_id`, `image_name`, `album_id`, `timestamp`, `ext` FROM `images` WHERE `album_id`=? ORDER BY `timestamp` DESC LIMIT ?,?");
    
    $query->bindValue(1, $album_id);
    $query->bindParam(2, $offset, PDO::PARAM_INT);
    $query->bindParam(3, $limit, PDO::PARAM_INT);
        
    try{
    $query->execute();
    
    while ($images_row = $query->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {        
        $images[] = array(
        'id' => $images_row['image_id'],
        'img_name' => $images_row['image_name'],
        'album' => $images_row['album_id'],
        'timestamp' => $images_row['timestamp'],
        'ext' => $images_row['ext']
        );
    }

    //return $images;
}catch(PDOException $e){
die($e->getMessage());
}
}

?>

</div>
<div id="sidebarleft">
<?php
    if (empty($images)) {
    echo 'Er zijn geen foto\'s in dit album';
    }
else {
    foreach ($albums as $album) {
    foreach ($images as $image) {
        ?>
<div id="fotoos"><?php
            if ($image["album"] === $album["id"])
     echo '<a href="view_album.php?album_id='. $album["id"].'&page='.
filter_input(INPUT_GET, 'page', FILTER_VALIDATE_NUMBER_INT) .
'&image_id=uploads/'. $image["album"]. '/'. $image["img_name"].
'"><img src="uploads/thumbs/'. $image["album"]. '/'.
 $image["img_name"].'" title="" /></a><div id="kruisje"><a href="delete_image.php?image_id='. $image["id"].'">_|</div></a>';    
                    ?>
</div><?php                    
    }          
    }
    }

?>

<div id="pagination">
<?php
    if($lastPage !=1){
?>
        
<div class="volgende">
<?php
if($page != $lastPage){
    $next = $page + 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$next.'">Volgende</a>';
    
}

?>

</div>
<div class="vorige">
<?php
if($page != 1){
    $prev = $page - 1;
     echo '<a href="'. $_SERVER['REQUEST_URI'].'&page='.$prev.'">Vorige</a>';
}
}

?>

</div>

Hoe krijg ik deze foutmeldingen weg?
Gewijzigd op 25/01/2014 00:03:08 door Rob Cnossen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.