krijg php niet aan de praat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

De neve  valery

de neve valery

05/06/2011 14:51:28
Quote Anchor link
hey

heb een probleempje ik heb orgineel flash website builder aangekocht nu lukt het mij niet echter dit aan de praat te krijgen
deze melding krijg ik maar geraak er niet uit

Warning: realpath() [function.realpath]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 168230 is not allowed to access /usr/lib/php5/20060613 owned by uid 0 in /public/sites/www.francismusic.be/install.php on line 2
Site error: the file /public/sites/www.francismusic.be/install.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.

wie kan mij aub verder helpen

mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:34:04
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/06/2011 15:15:00
Quote Anchor link
Safe mode staat aan

php.ini :
safe_mode = On
veranderen in
safe_mode = Off

of in .htaccess
php_admin_flag safe_mode off
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/06/2011 15:48:07
Quote Anchor link
Dat .htaccess gaat niet zo snel werken Jordi zonder eigen beheer over de server te hebben.

Laatste verhaal komt door een verouderde ion_cube loader op de server. Is de server in eigen beheer?
 
De neve  valery

de neve valery

05/06/2011 15:51:26
Quote Anchor link
eerlijk gezecht
begrijp het ni zo goed

Toevoeging op 05/06/2011 15:52:45:

neen heb webspace bij mijn domein.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/06/2011 15:55:54
Quote Anchor link
Gewoon de vraag bij Mijndomein.nl neerleggen...
Gewijzigd op 05/06/2011 15:56:20 door - Ariën -
 
De neve  valery

de neve valery

05/06/2011 15:57:35
Quote Anchor link
heb ik ondertussen gedaan
hopelijk willen die verder helpen
 
De neve  valery

de neve valery

07/06/2011 14:37:24
Quote Anchor link
alle dus ze hebben mij daar goed liggen

dit krijg ik dus als andwoord

Helaas kunt u geen gebruik maken van de ionCubeLoader omdat deze om
veiligheidsredenen niet op onze webservers wordt toegepast. Deze inmiddels
enigszins verouderde toepassing was niet te combineren met de op ons nieuwe
hosting platform toegepaste server software.

Wel kunt u eventueel zelf via FTP het pakket uploaden en vanuit uw website de
scripts aanpassen op de paden die naar ionCubeLoader leiden. Dit is echter
iets dat u zelf zult moeten uitvoeren en het is geen garantie voor een
werkende website.

Mijndomein.nl Helpdesk geeft geen ondersteuning bij het maken en configureren
van uw website, PHP, Perl of javascript scripts, problemen met de inhoud van
uw website en andere zaken die niet gerelateerd zijn aan de functionaliteit
van de webservers. Helaas is het voor onze helpdesk onmogelijk om naast het
oplossen van server-gerelateerde zaken ook ondersteuning te verlenen bij het
maken van uw website of met problemen die u ondervindt bij het configureren
van de inhoud van door u gebruikte scripts. Wij vragen hiervoor uw begrip.

U dient zelf zorg te dragen voor correcte scripts, html en andere bestanden
voor uw website. Ook vragen m.b.t. de werking van software worden niet in
behandeling genomen.

Wilt u een antwoord geven naar de helpdesk van Mijndomein, klik dan hier

Vriendelijke groeten,
Het Mijndomein support team



is het mogelijk om daar weg te geraken en naar een andere provider te gaan



Toevoeging op 07/06/2011 14:51:48:

sorry dat ik dit nog even vraag welke host ondersteunt dit wel kan er mij iemand een goede host aanbevelen

mvg
valery
 
Ivo P

ivo P

07/06/2011 15:12:05
Quote Anchor link
Quote:
is het mogelijk om daar weg te geraken en naar een andere provider te gaan


uiteraard.
Je zoekt een andere hoster (Google geeft je er bergen),
kijkt direct of die wel aan jouw eisen voldoet (in elk geval heb je kennelijk IONcube nodig).

Meld je aan, betaal en je bent klaar.
Domeinnaam kun je, indien nodig mee verhuizen. (of bij de andere hoster laten staan en de dns settings aanpassen naar de nieuwe hoster. Domeinnaam en hosting pakket zijn niet onlosmakelijk met elkaar verbonden.)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2011 16:08:58
Quote Anchor link
De hosting die ik kan aanraden is Deziweb. Deze heeft standaard de Ioncube-loaders op de servers geinstalleerd.

Je kan daar gewoon aanmelden als nieuwe klanten, en via de domein-zoek-functie je domein verhuizen van Mijndomein naar Deziweb.
Gewijzigd op 07/06/2011 16:10:35 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.