Krijg webfont niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »
Fokke Nauta

Fokke Nauta

11/02/2019 15:51:32
Quote Anchor link
Hallo allen,
Heb o.a. dit in mijn style sheet staan:

@font-face {
font-family: 'incised901_ndit_btitalic';
src: url('../fonts/incised901_ndit_bt_italic-webfont.eot');
src: url('../fonts/incised901_ndit_bt_italic-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('../fonts/incised901_ndit_bt_italic-webfont.woff') format('woff'),
url('../fonts/incised901_ndit_bt_italic-webfont.ttf') format('truetype'),
url('../fonts/incised901_ndit_bt_italic-webfont.svg#incised901_ndit_btitalic') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}
@font-face {
font-family: 'web_symbolsregular';
src: url('../fonts/websymbols-regular-webfont.eot');
src: url('../fonts/websymbols-regular-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('../fonts/websymbols-regular-webfont.woff') format('woff'),
url('../fonts/websymbols-regular-webfont.ttf') format('truetype'),
url('../fonts/websymbols-regular-webfont.svg#web_symbolsregular') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}
BODY {
font-family: incised901_ndit_btitalic;
}
.nextprev {
font-family: web_symbolsregular;
}

Niet belangrijke zaken weggelaten.
Op de webpagina's is het font incised901_ndit_btitalic te zien.
Stukje code in de pagina:

<div class="nextprev">
<p>89</p>
</div>

De karakters 8 en 9 in de class nextprev zijn echter niet in het font web_symbolsregular te zien.

Hoe kan dat? Wat doe ik fout?

Alvast dankt voor eventuele reacties.

Fokke Nauta
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 20:02:08
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/02/2019 16:18:18
Quote Anchor link
Kloppen de paden? Deze zijn relatief t.o.v. het stylesheet?
Heb je browsercache uit staan en/of heb je de pagina een harde refresh gegeven?

Het enige verschil tussen de eerste variant die wel werkt en de tweede die niet werkt zijn min-tekens versus underscores in de namen van de bestanden, weet je zeker dat de namen kloppen?

Koppel je wellicht een stijl aan de p-tag? Die overruled dan waarschijnlijk "nextprev", tenzij je hier wellicht ".nextprev p" van maakt.

De naam van het fonttype via font-family moet ook tussen quotes?
 
Fokke Nauta

Fokke Nauta

11/02/2019 16:49:35
Quote Anchor link
De paden zijn relatief, en kloppen. De fonts zijn ook aanwezig. Als ik om te testen in de body-tag de naam van het tweede font gebruik, zijn die symbolen zichtbaar.

Bedankt!

De namen kloppen.

Er is geen stijl aan een p-tag gekoppeld. Alleen het eerste font in de BODY-tag.

Hoe het met die quotes zit, weet ik niet. Het eerste font is overal zichtbaar, zonder quotes bij font family. Dus dat moet werken.

Ik heb een nieuwe pagina aangemaakt, met @font-face van het tweede font in de header, en p gekoppeld aan dat font, en dat werkt.

Maar waarom het in mijn pagina niet werkt, is me een raadsel ...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2019 21:48:49
Quote Anchor link
Kan je anders in JSfiddle een testcase maken?
 
Fokke Nauta

Fokke Nauta

11/02/2019 22:06:31
Quote Anchor link
Dan ga ik me eerst eens verdiepen in wat JSfiddle nu precies is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2019 22:12:22
Quote Anchor link
JSFiddle is een sandbox voor kleine snippets aan styling en scripting. Zo kan je dus HTML, JS, en CSS testen en deze testcases delen met anderen hier. Een voorbeeldje is dit.
 
Fokke Nauta

Fokke Nauta

12/02/2019 09:10:16
Quote Anchor link
OK, bedankt. Ik ga ermee aan de slag.

Toevoeging op 12/02/2019 10:01:36:

Account aangemaakt.
Kan HTML en CSS code wel op de pagina plaatsen, maar hoe krijg ik mijn webfonts in JSfiddle?

Toevoeging op 12/02/2019 10:50:11:

Dit is de link naar JSfiddle. Overbodige tags en content zijn verwijderd.

https://jsfiddle.net/FokkeNauta/2pgf46em/3/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.