Kun je me helpen a.u.b.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

21/02/2004 19:05:00
Quote Anchor link
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
include "connect.php";
include "admin/var.php";

$getrows="SELECT * from ch_messages";
$getrows2=mysql_query($getrows);
$getrows3=mysql_num_rows($getrows2);
$s="$getrows3-30";
if($s<0)
{

  $s=0;
}

$id=0;
while(!connection_aborted())
{

$id++;
print "<script type='text/javascript'>";
print "window.location.hash = 'm$id';";
print "</script>";

$getmessage="Select * from ch_messages  order  by time ASC limit $s,$getrows3";
$getmessage2=mysql_query($getmessage) or die("Could not get messages");
  while($getmessage3=mysql_fetch_array($getmessage2))
  {

    if($getmessage3[registered]==1)
    {

      print "<font color='$registeredcolor'>$getmessage3[poster]</font>: $getmessage3[message]<br />";
      $s++;
       print "<A name='m$id'>";
    }

    else if($getmessage3[registered]==0)
    {

      print "<font color='$unregisteredcolor'>Unregistered</font>: $getmessage3[message]<br />";
      $s++;
       print "<A name='m$id'>";
    }  
  
  }

 
 if($s>=$getrows3)
 {

  print "<A name='bottom'>";
  flush();
  sleep(2);
 }


}



?>


Dat is van een live chatbox van mij maar er zit een fout in want er staat telkuns "Could not get messages" ik denk dat er hier iets fout is

$getmessage="Select * from ch_messages order by time ASC limit $s,$getrows3";
$getmessage2=mysql_query($getmessage) or die("Could not get messages");

maar ik weet niet wat, kunnen jullie mij helpen?? stuur een mail als je de fout heb ontdekt ( [email protected] )
Gewijzigd op 22/02/2004 08:47:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:21:53
 
Arend a

Arend a

22/02/2004 14:23:00
Quote Anchor link
lees eens de debug tutorial van bassie
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/115
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.