Laadbalk.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 13:08:20
Quote Anchor link
Ik zoek een laadbalk, of iets dat weergeeft dat als de pagina op 90% van het laden zit, 90% weergeeft.

Mogelijk? En zo ja hoe?

Dalando
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:24:40
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

22/08/2010 13:11:33
Quote Anchor link
flash?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 13:13:47
Quote Anchor link
Ik kan (nog) geen flash?
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

22/08/2010 13:28:22
Quote Anchor link
Tijd voor een flash cursus :)
 
Mick ForSure

Mick ForSure

22/08/2010 17:20:10
Quote Anchor link
Anders probeer in iets in elkaar te flansen met jQuery...
Is even zoeken maar moet toch niet heeeeeel moeilijk zijn denk ik.
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

22/08/2010 20:05:47
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

22/08/2010 20:48:00
Quote Anchor link
Of maak een neppert met adobe's dreamwwaver. Zelf heb ik er zo een gemaakt, eerst een laatbalk selecteren in fireworks CS4 en dan code maken dreamweaver cs4.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2010 21:04:20
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 22/08/2010 20:48:00:
Of maak een neppert met adobe's dreamwwaver. Zelf heb ik er zo een gemaakt, eerst een laatbalk selecteren in fireworks CS4 en dan code maken dreamweaver cs4.

Je weet waar een laadbalk voor dient?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 21:56:44
Quote Anchor link


Mooi. Nou heb ik deze code gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
<head>
<style type="text/css">
.clear{
clear:both;
}
#button{
text-align:center;
margin:50px 50px 150px 50px;
}
#restart{
display:none;
text-align:center;
}
#loadingZone{
margin:0 auto;
width:410px;
text-align:center;
}
#loadingBar{
border:1px solid #c2c2c2;
height:2px;
text-align:left;
line-height:0;
margin:0;
padding:0;
overflow:hidden; /*fix for IE 6*/
}
#progressBar{
height:2px;
line-height:0;
margin:0;
padding:0;
background:#b3f83d;
width:0%;
}
#loadingSms{
color:#6ea1fa;
float:left;
padding:10px 2px;
}
#infoProgress{
color:#6ea1fa;
float:right;
padding:10px 2px;
}
#infoLoading{
padding:10px;
color:#b9b9b9;
font-size:10px;
}
</style>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js">
<script language="javascript" type="text/javascript">
/***************************/
//@Author: Adrian "yEnS" Mato Gondelle & Ivan Guardado Castro
//@website: www.yensdesign.com
//@email: [email protected]
//@license: Feel free to use it, but keep this credits please!                    
/***************************/


var LoadBar = function(){
    this.value = 0;
    this.sources = Array();
    this.sourcesDB = Array();
    this.totalFiles = 0;
    this.loadedFiles = 0;
};
//Show the loading bar interface
LoadBar.prototype.show = function() {
    this.locate();
    document.getElementById("loadingZone").style.display = "block";
};
//Hide the loading bar interface
LoadBar.prototype.hide = function() {
    document.getElementById("loadingZone").style.display = "none";
};
//Add all scripts to the DOM
LoadBar.prototype.run = function(){
    this.show();
    var i;
    for (i=0; i<this.sourcesDB.length; i++){
        var source = this.sourcesDB[i];
        var head = document.getElementsByTagName("head")[0];
        var script = document.createElement("script");
        script.type = "text/javascript";
        script.src = "js/" + source
        head.appendChild(script);
    }    
};
//Center in the screen remember it from old tutorials? ;)
LoadBar.prototype.locate = function(){
    var loadingZone = document.getElementById("loadingZone");
    var windowWidth = document.documentElement.clientWidth;
    var windowHeight = document.documentElement.clientHeight;
    var popupHeight = loadingZone.clientHeight;
    var popupWidth = loadingZone.clientWidth;
    loadingZone.style.position = "absolute";
    loadingZone.style.top = parseInt(windowHeight/2-popupHeight/2) + "px";
    loadingZone.style.left = parseInt(windowWidth/2-popupWidth/2) + "px";
};
//Set the value position of the bar (Only 0-100 values are allowed)
LoadBar.prototype.setValue = function(value){
    if(value >= 0 && value <= 100){
        document.getElementById("progressBar").style.width = value + "%";
        document.getElementById("infoProgress").innerHTML = parseInt(value) + "%";
    }
};
//Set the bottom text value
LoadBar.prototype.setAction = function(action){
    document.getElementById("infoLoading").innerHTML = action;
};
//Add the specified script to the list
LoadBar.prototype.addScript = function(source){
    this.totalFiles++;
    this.sources[source] = source;
    this.sourcesDB.push(source);
};
//Called when a script is loaded. Increment the progress value and check if all files are loaded
LoadBar.prototype.loaded = function(file) {
    this.loadedFiles++;
    delete this.sources[file];
    var pc = (this.loadedFiles * 100) / this.totalFiles;
    this.setValue(pc);
    this.setAction(file + " loaded");
    //Are all files loaded?
    if(this.loadedFiles == this.totalFiles){
        setTimeout("myBar.hide()",300);
        //load the reset button to try one more time!
        document.getElementById("restart").style.display = "block";
    }
};
//Global var to reference from other scripts
var myBar = new LoadBar();

//Checking resize window to recenter :)
window.onresize = function(){
    myBar.locate();
};
//Called on body load
start = function(){
    myBar.addScript("plaatje.jpg");
    myBar.run();
};
//Called on click reset button
restart = function(){
    window.location.reload();
};
</script>
</head>
<body onload="start()">
    <div id="restart">
    DIT IS DE PAGINA!
    </div>
    <div id="loadingZone">
        <div id="loadingSms">LOADING</div>
        <div id="infoProgress">0%</div>
        <br class="clear" />
        <div id="loadingBar">
            <div id="progressBar">&amp;amp;amp;nbsp;</div>
        </div>
        <div id="infoLoading"></div>
    </div>
</body>
</html>


Maar er komt geen beweging in...?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2010 22:47:12
Quote Anchor link
Heb je een tastbaar voorbeeld?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 22:53:28
Quote Anchor link
Aar anoniem op 22/08/2010 22:47:12:
Heb je een tastbaar voorbeeld?


Klikkerdeklak :D
 
Jens V

Jens V

22/08/2010 23:09:24
Quote Anchor link
Doet wel niet veel bij mij... ?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

22/08/2010 23:21:37
Quote Anchor link
Je bent een paar &'en vergeten in je status-bar;

Je vergeet je include-script af te sluiten (na je jquery import moet je nog </script> doen)
Gewijzigd op 22/08/2010 23:23:30 door SilverWolf NL
 
Justin S

Justin S

23/08/2010 00:13:01
Quote Anchor link
Ik krijg in de Inspector van Safari: Variable "Start" can't be found. Misschien door het probleem aangeduid door SilverWolf NL..
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

23/08/2010 15:58:26
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 22/08/2010 23:21:37:
Je bent een paar &'en vergeten in je status-bar;

Je vergeet je include-script af te sluiten (na je jquery import moet je nog </script> doen)


Waar moet ik de &'en toevoegen?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 17:07:39
Quote Anchor link
@Dalando
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
            <div id="progressBar">&amp;amp;amp;nbsp;</div>


Moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
            <div id="progressBar">&nbsp;</div>
Gewijzigd op 23/08/2010 17:08:04 door SilverWolf NL
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.