Laadbalk.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 13:08:20
Quote Anchor link
Ik zoek een laadbalk, of iets dat weergeeft dat als de pagina op 90% van het laden zit, 90% weergeeft.

Mogelijk? En zo ja hoe?

Dalando
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 09:39:15
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

22/08/2010 13:11:33
Quote Anchor link
flash?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 13:13:47
Quote Anchor link
Ik kan (nog) geen flash?
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

22/08/2010 13:28:22
Quote Anchor link
Tijd voor een flash cursus :)
 
Mick ForSure

Mick ForSure

22/08/2010 17:20:10
Quote Anchor link
Anders probeer in iets in elkaar te flansen met jQuery...
Is even zoeken maar moet toch niet heeeeeel moeilijk zijn denk ik.
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

22/08/2010 20:05:47
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

22/08/2010 20:48:00
Quote Anchor link
Of maak een neppert met adobe's dreamwwaver. Zelf heb ik er zo een gemaakt, eerst een laatbalk selecteren in fireworks CS4 en dan code maken dreamweaver cs4.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2010 21:04:20
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 22/08/2010 20:48:00:
Of maak een neppert met adobe's dreamwwaver. Zelf heb ik er zo een gemaakt, eerst een laatbalk selecteren in fireworks CS4 en dan code maken dreamweaver cs4.

Je weet waar een laadbalk voor dient?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 21:56:44
Quote Anchor link


Mooi. Nou heb ik deze code gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
<head>
<style type="text/css">
.clear{
clear:both;
}
#button{
text-align:center;
margin:50px 50px 150px 50px;
}
#restart{
display:none;
text-align:center;
}
#loadingZone{
margin:0 auto;
width:410px;
text-align:center;
}
#loadingBar{
border:1px solid #c2c2c2;
height:2px;
text-align:left;
line-height:0;
margin:0;
padding:0;
overflow:hidden; /*fix for IE 6*/
}
#progressBar{
height:2px;
line-height:0;
margin:0;
padding:0;
background:#b3f83d;
width:0%;
}
#loadingSms{
color:#6ea1fa;
float:left;
padding:10px 2px;
}
#infoProgress{
color:#6ea1fa;
float:right;
padding:10px 2px;
}
#infoLoading{
padding:10px;
color:#b9b9b9;
font-size:10px;
}
</style>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js">
<script language="javascript" type="text/javascript">
/***************************/
//@Author: Adrian "yEnS" Mato Gondelle & Ivan Guardado Castro
//@website: www.yensdesign.com
//@email: [email protected]
//@license: Feel free to use it, but keep this credits please!                    
/***************************/


var LoadBar = function(){
    this.value = 0;
    this.sources = Array();
    this.sourcesDB = Array();
    this.totalFiles = 0;
    this.loadedFiles = 0;
};
//Show the loading bar interface
LoadBar.prototype.show = function() {
    this.locate();
    document.getElementById("loadingZone").style.display = "block";
};
//Hide the loading bar interface
LoadBar.prototype.hide = function() {
    document.getElementById("loadingZone").style.display = "none";
};
//Add all scripts to the DOM
LoadBar.prototype.run = function(){
    this.show();
    var i;
    for (i=0; i<this.sourcesDB.length; i++){
        var source = this.sourcesDB[i];
        var head = document.getElementsByTagName("head")[0];
        var script = document.createElement("script");
        script.type = "text/javascript";
        script.src = "js/" + source
        head.appendChild(script);
    }    
};
//Center in the screen remember it from old tutorials? ;)
LoadBar.prototype.locate = function(){
    var loadingZone = document.getElementById("loadingZone");
    var windowWidth = document.documentElement.clientWidth;
    var windowHeight = document.documentElement.clientHeight;
    var popupHeight = loadingZone.clientHeight;
    var popupWidth = loadingZone.clientWidth;
    loadingZone.style.position = "absolute";
    loadingZone.style.top = parseInt(windowHeight/2-popupHeight/2) + "px";
    loadingZone.style.left = parseInt(windowWidth/2-popupWidth/2) + "px";
};
//Set the value position of the bar (Only 0-100 values are allowed)
LoadBar.prototype.setValue = function(value){
    if(value >= 0 && value <= 100){
        document.getElementById("progressBar").style.width = value + "%";
        document.getElementById("infoProgress").innerHTML = parseInt(value) + "%";
    }
};
//Set the bottom text value
LoadBar.prototype.setAction = function(action){
    document.getElementById("infoLoading").innerHTML = action;
};
//Add the specified script to the list
LoadBar.prototype.addScript = function(source){
    this.totalFiles++;
    this.sources[source] = source;
    this.sourcesDB.push(source);
};
//Called when a script is loaded. Increment the progress value and check if all files are loaded
LoadBar.prototype.loaded = function(file) {
    this.loadedFiles++;
    delete this.sources[file];
    var pc = (this.loadedFiles * 100) / this.totalFiles;
    this.setValue(pc);
    this.setAction(file + " loaded");
    //Are all files loaded?
    if(this.loadedFiles == this.totalFiles){
        setTimeout("myBar.hide()",300);
        //load the reset button to try one more time!
        document.getElementById("restart").style.display = "block";
    }
};
//Global var to reference from other scripts
var myBar = new LoadBar();

//Checking resize window to recenter :)
window.onresize = function(){
    myBar.locate();
};
//Called on body load
start = function(){
    myBar.addScript("plaatje.jpg");
    myBar.run();
};
//Called on click reset button
restart = function(){
    window.location.reload();
};
</script>
</head>
<body onload="start()">
    <div id="restart">
    DIT IS DE PAGINA!
    </div>
    <div id="loadingZone">
        <div id="loadingSms">LOADING</div>
        <div id="infoProgress">0%</div>
        <br class="clear" />
        <div id="loadingBar">
            <div id="progressBar">&amp;amp;amp;nbsp;</div>
        </div>
        <div id="infoLoading"></div>
    </div>
</body>
</html>


Maar er komt geen beweging in...?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2010 22:47:12
Quote Anchor link
Heb je een tastbaar voorbeeld?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 22:53:28
Quote Anchor link
Aar anoniem op 22/08/2010 22:47:12:
Heb je een tastbaar voorbeeld?


Klikkerdeklak :D
 
Jens V

Jens V

22/08/2010 23:09:24
Quote Anchor link
Doet wel niet veel bij mij... ?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

22/08/2010 23:21:37
Quote Anchor link
Je bent een paar &'en vergeten in je status-bar;

Je vergeet je include-script af te sluiten (na je jquery import moet je nog </script> doen)
Gewijzigd op 22/08/2010 23:23:30 door SilverWolf NL
 
Justin S

Justin S

23/08/2010 00:13:01
Quote Anchor link
Ik krijg in de Inspector van Safari: Variable "Start" can't be found. Misschien door het probleem aangeduid door SilverWolf NL..
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

23/08/2010 15:58:26
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 22/08/2010 23:21:37:
Je bent een paar &'en vergeten in je status-bar;

Je vergeet je include-script af te sluiten (na je jquery import moet je nog </script> doen)


Waar moet ik de &'en toevoegen?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 17:07:39
Quote Anchor link
@Dalando
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
            <div id="progressBar">&amp;amp;amp;nbsp;</div>


Moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
            <div id="progressBar">&nbsp;</div>
Gewijzigd op 23/08/2010 17:08:04 door SilverWolf NL
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.