Laatste forum activeiten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Zeer handig! Maar ik mis alleen mijn pas aangemaakte topics. Die staan er niet bij en ik moet er dus eerst in reageren voordat hij in het lijstje komt te staan.

Dit valt wel in te bouwen lijkt mij zo :)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:15:13
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 15:41:00
Quote Anchor link
Jah heb ik ook al ondervonden x')
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Ga naar je profiel en daar vind je al jouw topics.
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Ja, maar een nieuw topic toevoegen is ook een forum activiteit en het is sowieso veel handiger en sneller om je topic weer te vinden
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan ook beter. De tijd moet gewoon veranderen, zoals het ook bij Laatste forum berichten is
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 19:01:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/03/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Laatste forum activiteiten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$lfa_query
= "SELECT t.id AS tid, SUBSTR(t.title,0,30) AS ttitle, DATE_FORMAT(r.ctime,'%H:%i') AS rctime
FROM reacties r, topics t
WHERE r.userid = "
.(int)$_SESSION['user_id']."
AND r.topicid = t.id
GROUP BY t.id
ORDER r.ctime DESC
LIMIT 0,10"
;
?>


Graag gedaan Bas! Uiteraard niet getest, geen zin de een mogelijke DB ervoor na te maken.
Vermoed ook dat jouw DB niet zo heel erg efficient is en je dus niks aan deze query hebt, maar toch...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

19/03/2009 08:58:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 18.03.2009 19:01:
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..


Quote:
Laatste reacties
07:32 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
06:39 Beginnen met PHP (PHP tutorial)
23:42 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
23:31 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
22:05 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
20:21 MySQL 5 Certificat.. (PHP boek)
20:13 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
19:59 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:55 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:54 [mscripting] CMS s.. (PHP script)

:(
 
Jelmer -

Jelmer -

19/03/2009 09:01:00
Quote Anchor link
Je kan wel meteen zien welk script populair is :)
 
Hipska BE

Hipska BE

19/03/2009 09:56:00
Quote Anchor link
+ het feit dat die laatste forum activiteiten compleet onlogsich gesorteerd worden..

Namelijk op volgorde wanneer JIJ er laatst in gepost hebt. Zo kun je natuurlijk nooit weten of er iemand nog na jou in gereageerd heeft als je es een dag of langer niet meer langs bent geweest..
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

20/03/2009 09:23:00
Quote Anchor link
Uhhh....

Quote:
Mijn laatste forum activiteiten
15:17 [PHP] Code & Nummer Generator..
09:02 Captcha vs Rekensom


Ik heb net op Captcha vs Rekensom gereageerd (09:02 op 20 maart) en gisteren op Code & Nummer Generator (15:17 op 19 maart).

Klopt niet veel van?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Kay Kay

Kay Kay

21/03/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Word hier nog wat aan gedaan?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

21/03/2009 16:50:00
Quote Anchor link
Al sinds de toevoeging van de Laatste forum activiteiten klopte niets van de volgorde. Is toen ook al gemeld, hopelijk wordt dat nog eens verholpen :).
 
Hipska BE

Hipska BE

21/03/2009 18:42:00
Quote Anchor link
Nja ik vrees er eig voor, maar dit is een BUMP en een schop richting Bas! Doe er nou iets aan man!
 
Kay Kay

Kay Kay

23/03/2009 22:46:00
Quote Anchor link
SCHOP!
 
Ki ma

ki ma

23/03/2009 22:59:00
Quote Anchor link
"Profiel/Mijn laatst geplaatste" samen voegen met "Mijn laatste forum activiteiten" en klaar!
 
Kay Kay

Kay Kay

30/03/2009 17:20:00
Quote Anchor link
:(
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:19:00
Quote Anchor link
:((((
 
GaMer B

GaMer B

05/04/2009 15:26:00
Quote Anchor link
? Wat probeer je nog te bereiken met dit topic ?
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Dat bas het ziet
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.