Laatste forum activeiten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Zeer handig! Maar ik mis alleen mijn pas aangemaakte topics. Die staan er niet bij en ik moet er dus eerst in reageren voordat hij in het lijstje komt te staan.

Dit valt wel in te bouwen lijkt mij zo :)
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 14:52:52
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 15:41:00
Quote Anchor link
Jah heb ik ook al ondervonden x')
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Ga naar je profiel en daar vind je al jouw topics.
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Ja, maar een nieuw topic toevoegen is ook een forum activiteit en het is sowieso veel handiger en sneller om je topic weer te vinden
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan ook beter. De tijd moet gewoon veranderen, zoals het ook bij Laatste forum berichten is
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 19:01:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/03/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Laatste forum activiteiten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$lfa_query
= "SELECT t.id AS tid, SUBSTR(t.title,0,30) AS ttitle, DATE_FORMAT(r.ctime,'%H:%i') AS rctime
FROM reacties r, topics t
WHERE r.userid = "
.(int)$_SESSION['user_id']."
AND r.topicid = t.id
GROUP BY t.id
ORDER r.ctime DESC
LIMIT 0,10"
;
?>


Graag gedaan Bas! Uiteraard niet getest, geen zin de een mogelijke DB ervoor na te maken.
Vermoed ook dat jouw DB niet zo heel erg efficient is en je dus niks aan deze query hebt, maar toch...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

19/03/2009 08:58:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 18.03.2009 19:01:
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..


Quote:
Laatste reacties
07:32 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
06:39 Beginnen met PHP (PHP tutorial)
23:42 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
23:31 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
22:05 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
20:21 MySQL 5 Certificat.. (PHP boek)
20:13 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
19:59 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:55 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:54 [mscripting] CMS s.. (PHP script)

:(
 
Jelmer -

Jelmer -

19/03/2009 09:01:00
Quote Anchor link
Je kan wel meteen zien welk script populair is :)
 
Hipska BE

Hipska BE

19/03/2009 09:56:00
Quote Anchor link
+ het feit dat die laatste forum activiteiten compleet onlogsich gesorteerd worden..

Namelijk op volgorde wanneer JIJ er laatst in gepost hebt. Zo kun je natuurlijk nooit weten of er iemand nog na jou in gereageerd heeft als je es een dag of langer niet meer langs bent geweest..
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

20/03/2009 09:23:00
Quote Anchor link
Uhhh....

Quote:
Mijn laatste forum activiteiten
15:17 [PHP] Code & Nummer Generator..
09:02 Captcha vs Rekensom


Ik heb net op Captcha vs Rekensom gereageerd (09:02 op 20 maart) en gisteren op Code & Nummer Generator (15:17 op 19 maart).

Klopt niet veel van?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Kay Kay

Kay Kay

21/03/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Word hier nog wat aan gedaan?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

21/03/2009 16:50:00
Quote Anchor link
Al sinds de toevoeging van de Laatste forum activiteiten klopte niets van de volgorde. Is toen ook al gemeld, hopelijk wordt dat nog eens verholpen :).
 
Hipska BE

Hipska BE

21/03/2009 18:42:00
Quote Anchor link
Nja ik vrees er eig voor, maar dit is een BUMP en een schop richting Bas! Doe er nou iets aan man!
 
Kay Kay

Kay Kay

23/03/2009 22:46:00
Quote Anchor link
SCHOP!
 
Ki ma

ki ma

23/03/2009 22:59:00
Quote Anchor link
"Profiel/Mijn laatst geplaatste" samen voegen met "Mijn laatste forum activiteiten" en klaar!
 
Kay Kay

Kay Kay

30/03/2009 17:20:00
Quote Anchor link
:(
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:19:00
Quote Anchor link
:((((
 
GaMer B

GaMer B

05/04/2009 15:26:00
Quote Anchor link
? Wat probeer je nog te bereiken met dit topic ?
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Dat bas het ziet
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.