Laatste forum activeiten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Zeer handig! Maar ik mis alleen mijn pas aangemaakte topics. Die staan er niet bij en ik moet er dus eerst in reageren voordat hij in het lijstje komt te staan.

Dit valt wel in te bouwen lijkt mij zo :)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:49:44
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 15:41:00
Quote Anchor link
Jah heb ik ook al ondervonden x')
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Ga naar je profiel en daar vind je al jouw topics.
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Ja, maar een nieuw topic toevoegen is ook een forum activiteit en het is sowieso veel handiger en sneller om je topic weer te vinden
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan ook beter. De tijd moet gewoon veranderen, zoals het ook bij Laatste forum berichten is
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 19:01:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/03/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Laatste forum activiteiten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$lfa_query
= "SELECT t.id AS tid, SUBSTR(t.title,0,30) AS ttitle, DATE_FORMAT(r.ctime,'%H:%i') AS rctime
FROM reacties r, topics t
WHERE r.userid = "
.(int)$_SESSION['user_id']."
AND r.topicid = t.id
GROUP BY t.id
ORDER r.ctime DESC
LIMIT 0,10"
;
?>


Graag gedaan Bas! Uiteraard niet getest, geen zin de een mogelijke DB ervoor na te maken.
Vermoed ook dat jouw DB niet zo heel erg efficient is en je dus niks aan deze query hebt, maar toch...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

19/03/2009 08:58:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 18.03.2009 19:01:
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..


Quote:
Laatste reacties
07:32 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
06:39 Beginnen met PHP (PHP tutorial)
23:42 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
23:31 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
22:05 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
20:21 MySQL 5 Certificat.. (PHP boek)
20:13 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
19:59 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:55 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:54 [mscripting] CMS s.. (PHP script)

:(
 
Jelmer -

Jelmer -

19/03/2009 09:01:00
Quote Anchor link
Je kan wel meteen zien welk script populair is :)
 
Hipska BE

Hipska BE

19/03/2009 09:56:00
Quote Anchor link
+ het feit dat die laatste forum activiteiten compleet onlogsich gesorteerd worden..

Namelijk op volgorde wanneer JIJ er laatst in gepost hebt. Zo kun je natuurlijk nooit weten of er iemand nog na jou in gereageerd heeft als je es een dag of langer niet meer langs bent geweest..
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

20/03/2009 09:23:00
Quote Anchor link
Uhhh....

Quote:
Mijn laatste forum activiteiten
15:17 [PHP] Code & Nummer Generator..
09:02 Captcha vs Rekensom


Ik heb net op Captcha vs Rekensom gereageerd (09:02 op 20 maart) en gisteren op Code & Nummer Generator (15:17 op 19 maart).

Klopt niet veel van?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Kay Kay

Kay Kay

21/03/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Word hier nog wat aan gedaan?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

21/03/2009 16:50:00
Quote Anchor link
Al sinds de toevoeging van de Laatste forum activiteiten klopte niets van de volgorde. Is toen ook al gemeld, hopelijk wordt dat nog eens verholpen :).
 
Hipska BE

Hipska BE

21/03/2009 18:42:00
Quote Anchor link
Nja ik vrees er eig voor, maar dit is een BUMP en een schop richting Bas! Doe er nou iets aan man!
 
Kay Kay

Kay Kay

23/03/2009 22:46:00
Quote Anchor link
SCHOP!
 
Ki ma

ki ma

23/03/2009 22:59:00
Quote Anchor link
"Profiel/Mijn laatst geplaatste" samen voegen met "Mijn laatste forum activiteiten" en klaar!
 
Kay Kay

Kay Kay

30/03/2009 17:20:00
Quote Anchor link
:(
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:19:00
Quote Anchor link
:((((
 
GaMer B

GaMer B

05/04/2009 15:26:00
Quote Anchor link
? Wat probeer je nog te bereiken met dit topic ?
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Dat bas het ziet
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.