Laatste regel afsluiten!

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kees Mulder

Kees Mulder

03/01/2023 10:00:22
Anchor link
Als ik een echo doe van mijn tabel hoe kan ik aan het einde van de regels afsluiten met een punt. Ik wil nl een overzicht maken bijv. appel, peer, kers, druif.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

$sql
= "SELECT * FROM vruchten";
$result = $conn->query($sql);

if ($result->num_rows > 0) {
  // output data of each row
  while($row = $result->fetch_assoc()) {
    echo $row['fruit'];
    echo ', ';
  }
}
else {
  echo "geen resultaat";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:05:54
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

03/01/2023 10:30:11
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if ($result->num_rows > 0):
    $vruchtenArr = [];
    while($row = $result->fetch_assoc()):
        $vruchtenArr[] = $row['fruit'];
    endwhile;

    echo '<pre>' . print_r( $vruchtenArr, TRUE ) . '</pre>';
    echo '<p>' . implode( ', ', $vruchtenArr) . '.</p>';
endif;

?>
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

03/01/2023 10:44:41
Anchor link
Als je in plaats van de directe echo eerst een hulpvariabele met een string voor je $output introduceert, kun je die fatsoeneren met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$output
= rtrim($output, ', ') . '.';

?>
 
Kees Mulder

Kees Mulder

03/01/2023 10:52:40
Anchor link
En hoe kan ik dat toepassen die $output?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

03/01/2023 11:16:34
Anchor link
Zo.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$output = implode( ', ', $vruchtenArr);
echo '<p>' . $output . '.</p>';
 
Kees Mulder

Kees Mulder

03/01/2023 12:32:26
Anchor link
Ik heb nu deze code gemaakt maar en die werkt bij 2 of meer regels. Behalve als ik 1 regel heb dan zet hij er ook een , achter! Hoe los ik dat op?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$sql
= "SELECT * FROM vruchten";
$result = $conn->query($sql);

$i = 0;
if($num = $result->num_rows > 0) {
  // output data of each row
  while($row = $result->fetch_assoc()) {
    echo $row['fruit'];
    
    if( $i < $num ) {
       echo ',';
     }

   $i++;
  }
}
else {
  echo "geen resultaat";
}

?>
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

03/01/2023 13:10:13
Anchor link
Testen of je 1 of meerdere regels hebt in het $result.

$i is in het begin altijd minder dan num_rows.

Je kunt ook 1 van de gegeven oplossingen toepassen.
Gewijzigd op 03/01/2023 13:11:00 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2023 13:36:03
Anchor link
Wat is er mis met implode(), Kees?
 
Willem vp

Willem vp

06/01/2023 00:09:50
Anchor link
Kees Mulder op 03/01/2023 12:32:26:
Ik heb nu deze code gemaakt maar en die werkt bij 2 of meer regels. Behalve als ik 1 regel heb dan zet hij er ook een , achter! Hoe los ik dat op?

Het makkelijkste is door de $i++ (regel 15) vóór het if-statement te plaatsen (regel 11, bijvoorbeeld). Dat lijkt me semantisch ook correcter.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/01/2023 13:14:17
Anchor link
Mijns inziens is implode() hiervoor de juiste benadering, zoals reeds genoemd door Adoptive Solution en Ariën.
 
Willem vp

Willem vp

06/01/2023 15:42:03
Anchor link
Ozzie PHP op 06/01/2023 13:14:17:
Mijns inziens is implode() hiervoor de juiste benadering, zoals reeds genoemd door Adoptive Solution en Ariën.

Ik heb altijd geleerd dat er niet zoiets als "de juiste benadering" bestaat. Er zijn altijd redenen waarom een andere benadering wellicht beter is. Het nadeel van implode() is dat je de resultset in een array moet hebben; je moet dus eerst de gehele resultset verwerken voor je output kunt genereren. Is geen optie als je bijvoorbeeld tussenresultaten wilt laten zien.

Als je het mij persoonlijk zou vragen, zou ik zeggen dat het de juiste benadering zou zijn om geen PHP te gebruiken, maar Perl; dat werkt veel efficiënter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
my $sql = 'SELECT * FROM vruchten';
my @results = $conn->selectrow_array($sql, { Slice => {} });
say @results ? join ',', map { $_->{fruit} } @results : 'geen resultaat';

Maar ja, aangezien dit een PHP-forum is, kun je dus ook bij deze code niet spreken van 'de juiste benadering'. :-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/01/2023 17:20:35
Anchor link
Een juiste benadering in de context ;-)

Je gaat nu een complete telling bijhouden enkel om aan het eind een puntje te kunnen zetten. Stop de resultaten in een array, implode met een komma en voilà. En of je het nu in de while echoot, of direct eronder maakt natuurlijk niet uit.

En inderdaad is dit een php-forum, dus discussies over andere talen lijken me in dit verband niet relevant ;-)
 
Willem vp

Willem vp

06/01/2023 18:09:31
Anchor link
Ozzie PHP op 06/01/2023 17:20:35:
Je gaat nu een complete telling bijhouden enkel om aan het eind een puntje te kunnen zetten.

Dat argument werkt twee kanten op: je gaat nu een complete array opbouwen, alleen om hem daarna te kunnen imploden. ;-) Resource-technisch is dat tellertje misschien zelfs een stuk goedkoper.

En wat betreft de "juiste benadering in de context": je kent alleen de context van die 15 regels code die hier zijn gepost, maar niet van het grotere geheel. Ik neem aan dat er nog meer code is dan dit, want anders zou je dat hele aan elkaar plakken net zo goed in SQL kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql
= "SELECT GROUP_CONCAT(fruit SEPARATOR ', ') FROM vruchten";
$result = $conn->query($sql);
$row = $result->fetch_array();
echo $row[0];
?>

Afhankelijk van de rest van de code zou de oplossing met implode() inderdaad de beste kunnen zijn, maar wellicht spelen er andere afwegingen waardoor de oplossing met het tellertje beter is. Alleen de programmeur/topicstarter heeft het overzicht om te bepalen wat het beste/handigste is; wij kunnen hooguit wat oplossingsrichtingen en tips aanreiken.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

07/01/2023 11:34:32
Anchor link
Ik ben het helemaal met jou eens Willem vp.
De komma's zijn in principe opmaak en kunnen zelfs gewoon met CSS. Maar zoiets is denk ik vaak lastig, zo niet onmogelijk met een ORM. En dan is het voor velen verleidelijk om het wiel opnieuw uit te vinden. Zelfs met relatief inefficiënte code als implode().

Wie het per se in PHP wil doen kan het beter simpel en snel doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$eerste
= true;
foreach (range(1, 3) as $n) {
  if ($eerste) { $eerste = false; } else { print ", "; }
  print $n;
}

print ".";
?>

Voor wie het niet meteen ziet: de komma wordt als onderdeel gezien van het opvolgende getal, door de komma te printen voordat het getal wordt geprint. Bij het eerste getal is geen voorafgaande komma nodig dus kan die worden overgeslagen. Hiervoor is geen teller nodig, een boolean is genoeg.

Voor de lol met CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<style>
  span:not(:last-child)::after{content:", ";}
  span:last-child::after{content:".";}
</style>
<p><span>1</span><span>2</span><span>3</span></p>
Gewijzigd op 07/01/2023 11:55:18 door Ad Fundum
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/01/2023 17:12:19
Anchor link
Met alle respect, maar de CSS oplossing slaat in dit geval nergens op. Je gaat onnodig je html vervuilen door om elke value een span toe te voegen. Dat is echt een no-go. Dus als je op een pagina 10 van dit soort opsommingen hebt van ieder 10 woorden, ga je 100 spans toevoegen? Sorry maar dit soort "advies" moet je niet willen geven.

Toch ben ik nog steeds van mening dat een implode efficiënter en zo niet duidelijker is qua code. In oplossingen met een teller of een if-else controle moet er bij iedere loop een teller meelopen of een controle plaatsvinden. Bij de constructie met implode is dit niet het geval.

Het enige nadeel dat je zou kunnen opwerpen tegen het gebruik van een array, is het geheugenverbruik. Maar voor enkel wat tekst lijkt me dat geen enkel beletsel en PHP gaat daar efficiënt mee om.

Maar goed ... ieder z'n eigen voorkeur uiteraard.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

08/01/2023 07:59:09
Anchor link
De geschiktheid van de CSS oplossing hangt er maar vanaf hoe je data wilt presenteren.
Als je het goed doet presenteer je ook niet heel veel fruit tegelijk op het scherm, anders raakt de gebruiker de kluts kwijt. Het aantal spans maakt dan niet zoveel uit voor een browser (gelijk het weinige geheugen voor slechts een paar items van implode), en je kunt content dan wel met CSS animeren. Het hangt af van de behoefte van de vragensteller.

Als je het over optimaliseren hebt kan mijn voorbeeldcode verder verbeterd. Het is in dit geval onzinnig om een if statement te plaatsen in een lus, omdat het altijd zo is dat er voor het eerste item geen komma komt. De code is in theorie nog sneller te maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$a
= range(1, 3);
$a and print $a[0];
for ($i = 1, $c = count($a); $i < $c; ++$i) { print ", " . $a[$i]; }
print ".";
?>

Maar het hangt ook af van efficiëntie. Als efficiëntie niet betekent dat je programma zo snel mogelijk moet draaien, maar dat je zo snel mogelijk code kan typen die eenvoudig te begrijpen en te onderhouden is, dan kan je beter voor implode() gaan.
De vragensteller loopt hierbij wel het risico dat het programma meer resources kost wanneer de inhoud van de tabel toeneemt, omdat eerst alle gegevens in de tabel moeten worden verdubbeld van de database naar het werkgeheugen van PHP, voordat implode() het kan samenvoegen. Een string aggregatiefunctie van de database als GROUP_CONCAT() biedt uitkomst, en belast de database server met de gegevensverwerking via een soort "In-database processing".

Het hangt er inderdaad maar net van af waar je de code voor gebruikt.
Gewijzigd op 08/01/2023 08:11:21 door Ad Fundum
 
Jan R

Jan R

08/01/2023 09:24:49
Anchor link
Ik heb hier ook eens een keer die vraag gesteld en de oplossing gekregen in css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl-be">
    <head>
        <meta charset="utf-8">
        <title>Test</title>
        <style>
            .bye > span:first-child::before {
                content: "";
            }
            .bye > span::before {
                content: ", ";
            }
            .bye > span:last-child::before {
                content: " en ";
            }
            .bye > span:last-child::after {
                content: ".";
            }
        </style>
    </head>
    <body>
        <div class="bye">
            <span>appel</span>
            <span>peer</span>
            <span>kers</span>
            <span>druif</span>
            <span>appel</span>
            <span>peer</span>
            <span>kers</span>
            <span>druif</span>
        </div>
    </body>
</html>
Gewijzigd op 08/01/2023 09:26:09 door Jan R
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/01/2023 23:58:52
Anchor link
@Jan R

Dit lijkt meer op een lijstje en vanuit semantisch oogpunt lijkt een <ul> met de gewenste opmaak hier meer op z'n plaats dan een nietszeggende div met spans.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<ul class="comma-list">
  <li>appel</li>
  <li>peer</li>
  <li>kers</li>
  <li>druif</li>
  <li>appel</li>
  <li>peer</li>
  <li>kers</li>
  <li>druif</li>
</ul>

Dezelfde css als in jouw voorbeeld kun je dan toepassen op een lijst met de class .comma-list. Op die manier klopt het semantisch ook.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

10/01/2023 08:51:59
Anchor link
Goed punt Ozzie.

De enige aanvulling die ik nog heb is om de CSS class niet direct aan .comma-list > li te binden.
Door dat consequent te doen krijg je geen opmaak mee van andere li tags, en is de CSS eenvoudiger te onderhouden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2023 12:33:37
Anchor link
>> Door dat consequent te doen krijg je geen opmaak mee van andere li tags

Wat bedoel je precies ... voorbeeldje?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

11/01/2023 14:28:41
Anchor link
In mijn optiek kan je CSS beter zo min mogelijk, tot nooit, direct koppelen aan de HTML-tags.

Vanwege het Cascading-karakter van CSS. Als je li als selector gebruikt, geldt dat meteen voor alle li's, en kan opmaak in elkaar over lopen door inheritance zonder dat je dat in de gaten hebt of wilt.

En vanwege de semantiek. Een li is semantisch wel een list item, maar je kunt dan beter een naam voor een class verzinnen die semantisch aangeeft waar het voor is, in plaats van wat het technisch is. Bijvoorbeeld .fruit {} in plaats van li {} .
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.