Lancering Sitsat.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »
Marien xD

Marien xD

11/10/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Ik ben sinds kort zelfstandig ondernemer (jaja!) van het bedrijf Sitsat Media. Ik heb dus even de tijd genomen om mijn website uit te werken. Ik zou graag wat op of aanmerkingen horen :D Alvast bedankt!

Marien

Voor de luiere mensen:
www.sitsat.nl of
www.sitsatmedia.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marien xD
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:52:24
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

11/10/2006 22:19:00
Quote Anchor link
ik heb er niets op aan te merken, ik vind het persoonlijk een goede website, veel informatie in zo klein mogelijke lappen tekst.

wel vind ik je in je post het zinnetje "Ik heb dus even de tijd gevonden om mijn website uit te werken." wat minder gelukkig gekozen. Maar dat terzijde.
 
Marien xD

Marien xD

11/10/2006 22:21:00
Quote Anchor link
Zo beter ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

11/10/2006 22:38:00
Quote Anchor link
Ik weet niet, iedere website doet het, maar 'ons bedrijf', en overal 'u' gebruiken... Ik vind het zo onpersoonlijk.

Wat is precies je doelgroep? 45+ers die een eigen bedrijfje beginnen? Jongeren die een website willen? Webfanaten? 1-mansbedrijfjes zonder website?

Ik zou van een vaste doelgroep uitgaan, en deze op een vriendelijke toch overredenende toon aanspreken, waarbij je laat zien dat je je niet voor wilt doen als een groot anoniem bedrijf, maar als een klein bedrijfje dat dit als een soort van hobby doet, waardoor je eigenlijk veel gespecialiseerder bent dan al die andere grote anonieme bedrijven, omdat je je er ervoor interesseert!

Ow, en als je je dan toch voortdoet als een anoniem groot bedrijf, haal je teksten dan wel even door de spellingscontrole (en lees ze ook na, alles kan altijd beter!)

Quote:
Hieronder vind u een overzicht


De site zelf zit verder volgens mij wel erg goed in elkaar. De nodige informatie is terug te vinden, mijn zoektocht naar wat je bedrijf doet, wat ik kan verwachten wordt bevredigd, ik kan per pagina in 1 oogopslag zien wat er te vinden is zonder de kopjes eigenlijk ook maar te hoeven lezen... Aan je website te zien bekijk ik hier toch de voordeur van een bedrijf dat verstand van zaken heeft! Of je het nu onbewust of na grondige studie doet, het resultaat mag er wezen! Het gebruik van kolommen heeft hier ook meteen als voordeel dat de teksten niet lang zijn/ogen, en dus plezierig lezen.

Alhoewel ik het formulier op de contact-pagina niet helemaal gelukkig gekozen vind. Ik denk meteen aan OF, maar het is EN. Ik zou hier toch gaan voor 'onder elkaar', of links een formuliertje en rechts een emailadres plus wat uitleg (benodigde gegevens), zodat de potentiële klant zelf kan kiezen zijn mailtje samen te stellen.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/10/2006 22:52:00
Quote Anchor link
Een uitgebreid(E) portfolio
(OP)Sinds 3 oktober 2006 is Sitsat Media officieel van start gegaan.

Hierna is de hosting de enige vaste kosten welke u moet betalen voor uw website.
(deze zin klopt niet maar ik kan zo niet zeggen wat er mis is :( )

gecreerd met pntjes op de e

stap 1 word er een ontwerp gemaakt. zonder er ertussen

Dit resultaat zal worden voorgelegd aan de klant ter Het resultaat ipv dit

Afwijking van de bovengenoemde feiten is stappen ipv feiten


Voor de rest ziet het er goed uit.
 
Jelmer -

Jelmer -

11/10/2006 23:06:00
Quote Anchor link
Hierna is1 de hosting3 de enige vaste kosten2 welke u moet betalen voor uw website.

1 en 2 is combinatie van enkelfout plus meervoud, dat congrueert niet?
3 de hosting is een vaste kost, ik vind het niet helemaal lekker klinken. Je betaald voor de hosting of je betaald de hostingkosten.

Sorry, ik kon deze uitdaging niet laten liggen. Heb al zo'n tijd geen fatsoenlijke Nederlands-les meer gezien...
 
Marien xD

Marien xD

11/10/2006 23:12:00
Quote Anchor link
Alvast bedankt allemaal voor de commentaar :D Ik ben ze aan het verwerken zoals misschien ook al opgemerkt. Jelmer & Klaasjan alvast bedankt voor de aanvullingen. Ik heb de teksten ook al 2 keer doorgelezen maar dat was allemaal gisteravond na 11 uur :) Ik ben er mee bezig!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/10/2006 23:25:00
Quote Anchor link
Ik vind de site er goed uit zien. Twee tips over schrijven voor het internet:

1) vermijd de lijdende vorm, dus gebruik het woord 'worden' zo min mogelijk
2) praat niet over jezelf in de derde persoon. Dat komt passief over.

Een voorbeeld. Een stukje originele tekst:
1. Oriëntatie
Voordat er aan de website begonnen word is er een gesprek over de website. Hierin zullen dingen worden besproken zoals: inhoud, gewenste lay-out, bereikbaarheid, zoekmachine optimalisatie enz. Hiermee zal een algemeen beeld worden gecreerd hoe de website eruit zal zien.

Herschreven na toepassing bovenste twee tips:
1. Oriëntatie
Voor we de website maken, praten we over dingen als inhoud, gewenste lay-out, bereikbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines. We creëren dus een algemeen beeld van de website.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Marien xD

Marien xD

11/10/2006 23:28:00
Quote Anchor link
Hartelijk dank voor je toevoeging Jan. Ik ga eens opnieuw naar mijn teksten kijken. (Mijn Nederlands is trouwens nooit zo goed geweest, maar we blijven het proberen ;))

Edit:
Ik heb aardig wat zitten spitten in de teksten. Morgen ga ik maar eens in een verloren uurtje tijdens de les de teksten van het portfolio doorspitten en kijken of ik nog wat kan verbeteren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marien xD
 
Marien xD

Marien xD

13/10/2006 20:11:00
Quote Anchor link
Ik heb het 1 en ander gewijzigd. Zijn er nog meer aanmerkingen (bump :P)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/10/2006 20:24:00
Quote Anchor link
Ik vind het er netjes uit zien, nog wel even een aanvulling op de melding van Jan,
dingen vind ik niet zo mooi (is misschien heel persoonlijk hoor) maar ik zou liever praten over "zaken als inhoud, gewenste lay-out, bereikbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines." dan over "dingen als inhoud, gewenste lay-out, bereikbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines."
 
Marien xD

Marien xD

13/10/2006 21:34:00
Quote Anchor link
Het is ondertussen al aangepast Robert. Maar je hebt gelijk, het staat wat kneuterig!
 

13/10/2006 22:29:00
Quote Anchor link
Ziet er zeer goed uit.
Enkele punten
- Je meld op de begin pagina Projecten maar deze vind ik niet terug in het menu en ook kan ik niet op Projecten klikken.
- Lettertype is in mijn ogen vrij klein
- Wel inschrijving KvK nergens je KvK nummer
- Je gebruikt geen label mogelijkheid bij het contact formulier
- De portfolio pagina is vrij klein waardoor de onderkant wel erg duidelijk zichtbaar wordt, de copyright regel verscheint bij mij midden in het beeld.
 
Marien xD

Marien xD

13/10/2006 23:15:00
Quote Anchor link
@Webmakerij

Wat bedoel je precies met labelmogelijkheid op mijn contactformulier? Verder heb ik wat proberen te doen aan de puntjes die jij opgaf. Het lettertype is idd klein maar dat is mijn smaak om redelijk wat informatie weer te geven en toch nog rustig laten ogen. Al die kleine puntjes maken 1 website mooier en mooier ;) Thanks iedereen!
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/10/2006 23:18:00
Quote Anchor link
labelmogelijkheid, volg deze link:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/314/630/
 

13/10/2006 23:19:00
Quote Anchor link
<label for="naam-van-veld-zelfde-als-id">Omschrijving van veld</label>

Door een label te koppelen aan een veld selecteer je het veld als je op de omschriving klikt. Zeker in combinatie met option boxen erg prettig.

voorbeeld
 
Marien xD

Marien xD

13/10/2006 23:30:00
Quote Anchor link
Het is aangepast! Hartelijk dank voor de toevoeging!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.