Laravel 4 -> save all

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Donny Wie weet

Donny Wie weet

30/04/2014 15:33:10
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik heb een formulier met bedrijfsnaam, bedrijfsinfo en bedrijfs categorie. Nu wil ik deze allemaal in 1x opslaan. Normaal kan dat met:

$company = Company::find(1);
$company->save();

Dit werkt helaas niet en moet nou elke input gaan toewijzen.

Hoe kan ik alles in 1x opslaan? Bij de user model werkt dit namelijk wel...

Groet Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:36:10
 
Mathias B

Mathias B

30/04/2014 17:55:33
Quote Anchor link
Met mass assignment kun je via de constructor een array van attributen meegeven, waarmee het model automatisch gevuld wordt.
http://laravel.com/docs/eloquent#mass-assignment

Om de input automatisch in je model te gieten, heb je een extra package nodig, zoals Ardent.
https://github.com/laravelbook/ardent

Je user model extend waarschijnlijk Ardent al ofzo?
 
Tim S

Tim S

01/05/2014 12:10:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$input = Input::all();

//hier tussen input even valideren

$company = new Company($input);
$company->save();


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
class Company extends Eloquent
{
   protected $fillable = array('naam', 'info', 'categorie');
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.