Layout check zymoc.tk

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 13:56:02
Anchor link
Ik ben bezig met een site : http://zymoc.t15.org/
Je kan nog niet registreren want we zijn nog aan het scripten
We hebben het layout af en vragen jullie te kijken of ie mooi is en bugs hebben
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 09:24:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 13:56:29
Anchor link
Occasion already passed! ?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 13:57:07
Anchor link
Dat is een javascript foutje van aftellen tot 2012
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 13:59:16
Anchor link
- 30 fouten
- Zet je javascript in een js file
- Zet je CSS in in een css-file
- Wat heeft dit met Whear te maken?
http://zymoc.t15.org/index.php?p=termsofservice
Gejat dus!!!!!
- Waarom zie ik wolkjes onder de grond als ik mijn resolutie verander?
- <body onload=" klopt niet
Gewijzigd op 06/01/2012 14:01:15 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:01:16
Anchor link
Die fouten lossen we op.
Ok doen we
Doen we al
We zijn een beetje te lui om een eigen termsofservice te maken sorry
We moeten heb nog fixed maken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 14:02:00
Anchor link
Pepijn --- op 06/01/2012 14:01:16:
We zijn een beetje te lui om een eigen termsofservice te maken sorry

Dus jat je maar een stuk tekst. Al nagedacht wat je gaat doen als ze een schadevergoeding zouden eisen?

Kopiëren van andermans eigendom is gewoon not-done.
Gewijzigd op 06/01/2012 14:02:32 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:03:50
Anchor link
Ok we maken er een zelf
Gewijzigd op 06/01/2012 14:15:31 door Bas IJzelendoorn
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

06/01/2012 14:07:40
Anchor link
10: Retrohotels
Retro hotels aanmaken is geheel op eigen risico.

?? Wat heeft dat met de site te maken?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:09:05
Anchor link
Grongere Onbekend op 06/01/2012 14:07:40:

10: Retrohotels
Retro hotels aanmaken is geheel op eigen risico.

?? Wat heeft dat met de site te maken?

Nou.
We hadden eerst website maak systeem.
Dat was met het whear systeem maar nu hebben we er een zelf gemaakt...
Met dat website systeem kon je html gebruiken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 14:09:29
Anchor link
Is trouwens illegaal, en als je dat toestaat wens ik je succes met het betalen van de licentiekosten aan SuLake.

Gaan je ouders leuk vinden...
Gewijzigd op 06/01/2012 14:10:10 door - Ariën -
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

06/01/2012 14:11:11
Anchor link
Vooral de boete :), kun je niet beter zelf iets bouwen?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:11:40
Anchor link
Hallo?
We hebben website systeem allang weg


ONTOPIC blijven aub


Toevoeging op 06/01/2012 14:12:17:

Grongere Onbekend op 06/01/2012 14:11:11:
Vooral de boete :), kun je niet beter zelf iets bouwen?

Lees je niet goed we maken al iets zelf alleen de terms zijn nog... en et forum
Gewijzigd op 06/01/2012 14:15:13 door Bas IJzelendoorn
 
Wouter J

Wouter J

06/01/2012 14:12:51
Anchor link
In de titel staat .tk => heel erg slecht en in het bericht t15.org?

Design:
- Logo hoort niet rechts te staan, maar links
- Logo is in hetzelfde lettertype als MyBuddies
- Logo is heel slecht en het design verwerkt
- Wees eens origineel met het logo
- Veel te weinig content?
- Ik zie geen inlog form op de homepagina?

Code:
- Analytics moet voor </body> niet na <html>
- Je sluit 2x </head> af
- Plaats style in stylesheet
- Ik mis print stylesheet?
- Text-align: middle; bestaat volgens mij niet?
- Gebruik tabs en enters op de juiste wijze, dat maakt het overzichtelijk
- Gebruik geen inline CSS
- Niet alles is <div> tag. Gebruik ook de andere HTML tags
- Noscript tag hoort niet. Zorg dat je site werkt zonder JS, dus doe niks heel belangrijks met JS.
- De slogan is ook een belangrijke titel (h3 ofzo)

zoals ik in de reacties kan lezen en aan de site kan zien ben je er nog niet klaar voor. Je bent jong en je wilt te veel. Doe rustig aan en bouw het langzaam op. Begin pas over een aantal jaar met dit project, als je het echt aan kan. Want nu loop je continu achter de feiten aan, ben je ons van de straat aan het houden, kopieer je alles van andere site's en wordt je project niks.
Gewijzigd op 06/01/2012 14:15:18 door Wouter J
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:15:41
Anchor link
Wouter J op 06/01/2012 14:12:51:
In de titel staat .tk => heel erg slecht en in het bericht t15.org?

Design:
- Logo hoort niet rechts te staan, maar links
- Logo is in hetzelfde lettertype als MyBuddies
- Logo is heel slecht en het design verwerkt
- Wees eens origineel met het logo
- Veel te weinig content?
- Ik zie geen inlog form op de homepagina?

Code:
- Analytics moet voor </body> niet na <html>
- Je sluit 2x </head> af
- Plaats style in stylesheet
- Ik mis print stylesheet?
- Text-align: middle; bestaat volgens mij niet?
- Gebruik tabs en enters op de juiste wijze, dat maakt het overzichtelijk
- Gebruik geen inline CSS
- Niet alles is <div> tag. Gebruik ook de andere HTML tags
- Noscript tag hoort niet. Zorg dat je site werkt zonder JS, dus doe niks heel belangrijks met JS.
- De slogan is ook een belangrijke titel (h3 ofzo)

Lettertype als mybuddies?
Dat is gewoon sketsh block ict ofzo
Tk was ik vergeten sorry de rest beantwoord ik zometeen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 14:16:44
Anchor link
Qua stijl lijkt het er wel op. Bedenk eens wat origineels.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:23:21
Anchor link
Ff voor de duidelijk ik kopieer niks van mybuddies ik kende mybuddies nog op een andere host


Toevoeging op 06/01/2012 14:23:38:

Enne dit is layout check!

Toevoeging op 06/01/2012 14:25:27:

Wouter J op 06/01/2012 14:12:51:
In de titel staat .tk => heel erg slecht en in het bericht t15.org?

Design:
- Logo hoort niet rechts te staan, maar links
- Logo is in hetzelfde lettertype als MyBuddies
- Logo is heel slecht en het design verwerkt
- Wees eens origineel met het logo
- Veel te weinig content?
- Ik zie geen inlog form op de homepagina?

Code:
- Analytics moet voor </body> niet na <html>
- Je sluit 2x </head> af
- Plaats style in stylesheet
- Ik mis print stylesheet?
- Text-align: middle; bestaat volgens mij niet?
- Gebruik tabs en enters op de juiste wijze, dat maakt het overzichtelijk
- Gebruik geen inline CSS
- Niet alles is <div> tag. Gebruik ook de andere HTML tags
- Noscript tag hoort niet. Zorg dat je site werkt zonder JS, dus doe niks heel belangrijks met JS.
- De slogan is ook een belangrijke titel (h3 ofzo)


Dat 2e gedeelte is bijna alleen
Vailed
Dit komt doordat ik homepage.php en index.php gebruik dan krijg je 2 body's we zijn hier wel druk aan
 
Chris -

Chris -

06/01/2012 14:28:14
Anchor link
Wat is het verschil met Whear?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 14:29:41
Anchor link
Licht eraan
whear kan je nu profiel maken
Bij ons nu ook
Maar...
Wij hebben nu ook allemaal extras die whear niet heeft
 
Frank WD

Frank WD

06/01/2012 14:37:06
Anchor link
Heb eigelijk de zelfde opmerkingen als hier boven kwa layout.
Enige wat ik in de reactie's mis is het volgende.

- Wat is de doelgroep van de website?
Doel hier meer op de leeftijd. Want als ik op zo site kom om te doen wat de site bied. Dit doordat ik ben getipt door een vriend of wat dan ook.
Dan zou ik hem gelijk weer weg klikken, waarom? De achtergrond wekt de indruk dat ik met mijn 30 jaar een bejaarde ben op de site.

Zou daarom kijken naar een andere achtergrond, mocht de leeftijds groep van 10 tot ??? jaar loopt.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

06/01/2012 14:41:57
Anchor link
Misschien de allerbelangrijkste vraag die ik hier mis:

Wat is zymoc? Ja oke:

"De community voor jou!"

Waarom dan? dat mis ik. Kan ik niet op je website terug vinden. Je lay-out moet spreken. Je titel en slogan moeten spreken. Dat zie ik niet terug.


Waarom heb je ronde hoeken bovenin terwijl de lay-out bovenaan begint. Is best wel zinloos want het valt maar weinig mensen op.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 16:16:16
Anchor link
Frank van sloten op 06/01/2012 14:37:06:
Heb eigelijk de zelfde opmerkingen als hier boven kwa layout.
Enige wat ik in de reactie's mis is het volgende.

- Wat is de doelgroep van de website?
Doel hier meer op de leeftijd. Want als ik op zo site kom om te doen wat de site bied. Dit doordat ik ben getipt door een vriend of wat dan ook.
Dan zou ik hem gelijk weer weg klikken, waarom? De achtergrond wekt de indruk dat ik met mijn 30 jaar een bejaarde ben op de site.

Zou daarom kijken naar een andere achtergrond, mocht de leeftijds groep van 10 tot ??? jaar loopt.

Ok daar doen we wat mee
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.