Layout check zymoc.tk

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:20:25
Anchor link
Quote:
Pornografische beelden zijn niet toegestaan op website's. Pornografische content is enkel toegestaan in het 12+ forum.

- Ga je 12 jarigen porno voorschotelen?
Als ik een ouder was zou ik mijn kinderen nooit lid laten worden van je site.

- Formulieren horen niet in tabellen...
Gewijzigd op 06/01/2012 16:21:59 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:07:44
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 16:22:48
Anchor link
En als we het toch hebben over de AV:

"ban en heel misschien een verwijdering van je account.
Je moet ook weten van stoppen en dat diegene niet boos op jou hoeft te zijn."

Je weet dat een rechter je vierkant uitlacht als je dit voorschotelt.
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:22:51
Anchor link
Het ziet er niet mooi ingedeeld en overzichtelijk uit.
Gewijzigd op 06/01/2012 16:30:31 door Piet Jansen
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 16:24:47
Anchor link
Ik heb het al aangepast mijn excuses daarvoor
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:26:39
Anchor link
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)
Gewijzigd op 06/01/2012 16:34:02 door Piet Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:31:05
Anchor link
- Nog een goede tip: Zorg voor SEO-url's zonder die GET-parameters
- Wat heb je met Whear, je link naar pepijn.whear.nl op http://zymoc.t15.org/index.php?p=team ?
 
 - Diov  -

- Diov -

06/01/2012 16:34:26
Anchor link
Beste,
ik zie dat whear.nl en Zymoc.nl goed op elkaar gelijken.
Eerst en vooral de titels.

Daarna heb ik iets uitgetest op uw site nl. Onderaan staat er Zoeken.
Daar vulde ik Pepijn in. Ik drukte dan op uw naam en werd doorgestuurd naar whear.nl

Ben u daarvan ook de eigenaar?
Of is het gewoon een site overname?
Dem
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:34:53
Anchor link
Nee, een rip-off.....
Gewijzigd op 06/01/2012 16:38:00 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 16:35:16
Anchor link
Piet Jansen op 06/01/2012 16:26:39:
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)



mooi gedaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 16:38:05
Anchor link
En ik vraag me af, waarom de naam Zymoc? Dat vind ik geen echt lekker bekkende naam voor een site om te onthouden. Zorg voor een makkelijke naam doe makkelijk van mond-tot-mond wilt gaan. Dat is één van de successen om een goede lopende site te krijgen.

En .nl naam hoort daarbij.

"Was het nou Ziemok? Zymok, Zimoc... nee... dan bestaat hij niet meer...."
Dat zal de gedachte gang zijn, bij mond-tot-mond reklame.
Gewijzigd op 06/01/2012 16:39:19 door - Ariën -
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/01/2012 16:38:50
Anchor link
Personal service;)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 17:14:51
Anchor link
We zijn bezig met .nl maar eerst moet alles af :p

Toevoeging op 06/01/2012 17:19:22:

Pepijn --- op 06/01/2012 16:35:16:
Piet Jansen op 06/01/2012 16:26:39:
Even iets voor je geschetst:

Afbeelding
zymoc by peterruyten, on Flickr

Klik op de link 'zymoc' om op Flickr de afbeelding te vergroten. Met de imageviewer van Flickr ziet het er klein uit;)



mooi gedaan

Heb je ook de orginele url ?

http://farm8.staticflickr.com/7030/6647389675_ae614b829f_z.jpg
heb hem al in firebug css uitgeschakelt

Toevoeging op 06/01/2012 18:13:17:

- Aar - op 06/01/2012 16:38:05:
En ik vraag me af, waarom de naam Zymoc? Dat vind ik geen echt lekker bekkende naam voor een site om te onthouden. Zorg voor een makkelijke naam doe makkelijk van mond-tot-mond wilt gaan. Dat is één van de successen om een goede lopende site te krijgen.

En .nl naam hoort daarbij.

"Was het nou Ziemok? Zymok, Zimoc... nee... dan bestaat hij niet meer...."
Dat zal de gedachte gang zijn, bij mond-tot-mond reklame.

misschien gaan we lekker een andere naam
Gewijzigd op 06/01/2012 17:21:10 door - Pepijn -
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 18:19:50
Anchor link
Pepijn, probeer een beetje op je taal en spelling te letten. Punten, komma's, je kent het wel.
Gewijzigd op 06/01/2012 19:41:37 door Eddy B
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 18:25:26
Anchor link
Jep sorry ik ga er op letten.

Maar Pepijk?
 
Jens erd

Jens erd

06/01/2012 18:43:31
Anchor link
Quote:
2: Team
Wil je in het team zul je moeten wachten tot wij het vragen.

3: Privacy
De gegevens van onze leden staan beveiligd in onze database. Wij kunnen deze gegevens alleen inkijken als wij toestemming hebben van de gebruiker. Je gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.
Leden mogen geen persoonlijke informatie van iemand aan derden doorgeven.

4: Overtredingen
Bij overtredingen van de regels en/of algemene voorwaarden heeft Zymoc het recht om de gegevens van de gebruiker in te kijken en de gebruiker de toegang tot de site te ontzeggen.

4.1: Beveiligingslekken
Als er een beveiligingslek is gevonden dient dit te worden gemeld aan een beheerder.

4.2: Hacking
Hacking/cracking/cross-site scripting is niet toegestaan.
Bij het gebruik hacks/cracks of cross-site scripting wordt gebruiker onmiddelijk verbannen.

5: Forumregels
Schelden op het forum mag, maar met mate. Het is niet toegestaan om te schelden met ziekte's.
Spammen word niet bestraft enkel als het perongeluk gebeurt.

6: Content
Pornografische beelden zijn niet toegestaan op heel zymoc

7: Reclame
Reclame op Zymoc is enkel toegestaan op de shoutbalk en in de forum categorie 'Showcase'.
Indien we zien dat je reclame ergens anders maakt word dat bestraft.
Reclame voor concurerende diensten is niet toegestaan.

8: Aansprakelijkheid
Zymoc is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw computer.
De website en aangemaakte websites bezoeken is op eigen risico.

9: Omgaan met elkaar
Bij schelden, discrimineren of plaatjes van elkaar's profiel af halen en op andere site's
publiceren zoals 18+ site's, riskeer je een ban en heel misschien een verwijdering van je account.
Je moet ook weten van stoppen en dat diegene niet boos op jou hoeft te zijn.


Zomaar wat punten.. dit lijkt natuurlijk nergens op. Dek jezelf beter in, dit schept geen duidelijkheid naar de gebruiker.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 18:56:24
Anchor link
@Jens
Mee eens ik heb net ook even gekeken voor 5de keer maar er veranderd ook niks :(
De layout gaat wel maar als ik kijk naar je voorwaarden.
Nee ik als gebruiker zou meteen weggaan als ik dit lees.
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 19:04:20
Anchor link
Sterker nog, als je één spelfout hebt in je AV kan het zonder pardon ongeldig worden verklaard.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 19:18:37
Anchor link
@Eddy
Echt? ,wist ik niet eens,
Bedankt dat is handig om te weten.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

06/01/2012 19:26:35
Anchor link
We gaan aan de slach
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2012 19:28:36
Anchor link
Eddy Bisschops op 06/01/2012 19:04:20:
Sterker nog, als je één spelfout hebt in je AV kan het zonder pardon ongeldig worden verklaard.


Dan zullen er niet veel over blijven.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.