Layout crasht... Wat gaat er fout?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

09/11/2010 19:42:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title></title>
        <style type="text/css">
            body {
                font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;
                color: black;
                text-align:center;
                background-color:#99D9EA;
            }
            
            #header {
                background-color:white;
                width:905px;
                margin: 0px auto;
                border-top:1px solid black;
                border-left:1px solid black;
                border-right:1px solid black;
            }
            
            #container {
                width:905px;
                border:1px solid black;
                background:white;
            }
            
                #container-left {
                    width:300px;
                    float:left;
                    background:white;
                }
                
                #container-center {
                    border-left:1px solid black;
                    border-right:lpx solid black;
                    width:300px;
                    background:white;
                }
                
                #container-right {
                    float:right;
                    width:300px;
                    background:white;
                }
        </style>
    </head>
    <body>
        <div id="header">
            <h1>Titel</h1>
        </div><br/>
        <div id="container">
            <div id="container-left">
                <p>Left</p>
            </div>
            <div id="container-center">
                <p>Center</p>
            </div>
            <div id="container-right">
                <p>Right</p>
            </div>
        </div>
    </body>
</html>


Ik werk aan een nieuwe layout voor een subsite van een van mijn websites.
Nu heb ik deze layout gemaakt...

Met dit als resultaat.

Afbeelding

Wat gaat er fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:56:10
 
Wouter J

Wouter J

09/11/2010 19:59:34
Quote Anchor link
Misschien omdat je de #header wel margin: 0 auto; meegeeft en de #content niet?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

09/11/2010 20:00:52
Quote Anchor link
wat zou het moeten worden?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

09/11/2010 20:17:08
Quote Anchor link
Jordi kroon op 09/11/2010 20:00:52:
wat zou het moeten worden?


Afbeelding
 
Wouter J

Wouter J

09/11/2010 20:21:15
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 13:06:06
Quote Anchor link
Misschien late reactie, maar geef de container een overflow: hidden; en container-center een float mee...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.