Layout maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:03:00
Quote Anchor link
Beste .. ,

Mijn site team is weer bezig met een nieuwe layout te maken..
Er is nu een preview

Afbeelding

Is het mogelijk om hier een echte site van te maken..
Wie kan mij daarmee helpen.. ?

Gr,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:50:56
 
Tamara

Tamara

20/01/2010 16:06:00
Quote Anchor link
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:07:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 20.01.2010 16:06:
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.


Wat vind jij een leuk bedrag..
 
Midas

Midas

20/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
Daar zijn tutorials voor.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:07:
Tamara schreef op 20.01.2010 16:06:
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.


Wat vind jij een leuk bedrag..

Dit is niet echt het geschikte forum.?
 

20/01/2010 16:20:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:08:
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:07:
Tamara schreef op 20.01.2010 16:06:
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.


Wat vind jij een leuk bedrag..

Dit is niet echt het geschikte forum.?

Nouw en. Daar valt nu toch niks meer aan te doen.


@TS: Heb je een budget o.i.d.?
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:22:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 20.01.2010 16:20:
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:08:
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:07:
Tamara schreef op 20.01.2010 16:06:
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.


Wat vind jij een leuk bedrag..

Dit is niet echt het geschikte forum.?

Nouw en. Daar valt nu toch niks meer aan te doen.


@TS: Heb je een budget o.i.d.?


Ik heb zelf geen idee hoeveel het kost.
Omdat ik niet weet of het veel werk is of eventjes geklaard is.
het PSD bestand uitsnijden kan ik wel..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/01/2010 16:23:00
Quote Anchor link
Knip je plaatje gewoon in delen en puzzel hem dan weer in elkaar met divs en css.
Zo maak je er een lay-out van..
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:23:
Knip je plaatje gewoon in delen en puzzel hem dan weer in elkaar met divs en css.
Zo maak je er een lay-out van..


Dat begrijp ik nu, heb gehoord Slicen en dan Basing ofsoiets
Maar wat kost het als ik het iemand van PHPhulp laat doen?
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/01/2010 16:34:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:30:
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:23:
Knip je plaatje gewoon in delen en puzzel hem dan weer in elkaar met divs en css.
Zo maak je er een lay-out van..


Dat begrijp ik nu, heb gehoord Slicen en dan Basing ofsoiets
Maar wat kost het als ik het iemand van PHPhulp laat doen?

Als je het door iemand van phphulp laat doen, bijvoorbeeld bas. Gaat het gemiddeld 4 jaar duren.

Meestal willen ze budget weten wat je er voor over hebt,
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:35:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:34:
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:30:
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:23:
Knip je plaatje gewoon in delen en puzzel hem dan weer in elkaar met divs en css.
Zo maak je er een lay-out van..


Dat begrijp ik nu, heb gehoord Slicen en dan Basing ofsoiets
Maar wat kost het als ik het iemand van PHPhulp laat doen?

Als je het door iemand van phphulp laat doen, bijvoorbeeld bas. Gaat het gemiddeld 4 jaar duren.

Meestal willen ze budget weten wat je er voor over hebt,


Mijn budget 20euro denk ik
maar dat is nog heel laag voor de meesten
maar hoger kan ik eigenlijk niet want ik ben nog maar 13 en ik verdien gewoon nog niet meer xD
 
Midas

Midas

20/01/2010 16:44:00
Quote Anchor link
Als je met onderstaande begint dan moet het je wel lukken, denk ik.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
<head>
<title>xHTML Pagina</title>
<style type="text/css">
#wrapper {
    width: 960px;
    margin: 0 auto;
    text-align: center;
}

#header {
    float: left;
    height: 100px;
    background-color: blue;
    width: 100%;
}

#content {
    float: left;
    height: 500px;
    width: 100%;
    background-color: grey;
}

#footer {
    background-color: green;
    float: left;
    height: 100px;
    width: 100%;
    clear: both;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="wrapper">
    <div id="header">
        asd
    </div><!--header-->

    <div id="content">
        asd
    </div><!--content-->

    <div id="footer">
        asd
    </div>
</div><!--wrapper-->
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Midas
 
Kevin damstra

kevin damstra

20/01/2010 17:07:00
Quote Anchor link
Heey, voor 13-jarige wel leuke lay-out.

Maar er is meer, laatste nieuwesberichten ed wil je ook kunnen toevoegen?
En ik mis je hele menu? Wat wil je met de site bereiken zonder menu wordt het een beetje kaal he ;)
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 17:10:00
Quote Anchor link
kevin damstra schreef op 20.01.2010 17:07:
Heey, voor 13-jarige wel leuke lay-out.

Maar er is meer, laatste nieuwesberichten ed wil je ook kunnen toevoegen?
En ik mis je hele menu? Wat wil je met de site bereiken zonder menu wordt het een beetje kaal he ;)


Bedankt,

Nouja het adde van nieuwsberichten enz dat komt wel goed,:P
Dat gaat allemaal wel lukken
Klopt, het menu is er al mischien is het niet duidelijk te zien
maar onder dat witte vlak zit een zwart balkje daar komt het erop zegma,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Moe

Mr.Moe

20/01/2010 17:43:00
Quote Anchor link
Mss zou het wel eens interessant voor jou kunnen zijn om css zelf eens aan te leren. Het is echt niet zo moeilijk hoor. Neem deze eens door, probeer wat doormiddel van 'try it yourself' en ik denk dat je al wel ergens geraakt.
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 18:32:00
Quote Anchor link
Mr.Moe schreef op 20.01.2010 17:43:
Mss zou het wel eens interessant voor jou kunnen zijn om css zelf eens aan te leren. Het is echt niet zo moeilijk hoor. Neem deze eens door, probeer wat doormiddel van 'try it yourself' en ik denk dat je al wel ergens geraakt.


Ja, heb ik al eerder na keken
maar ik heb liever persoonlijke hulp ofsoiets,
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 20:08:00
Quote Anchor link
Hoorde net dat ik een sponsor heb voor de website
dat betekend extra geld ( het perciese bedrag weet ik niet helemaal ) maar ik hoorde rond de 100euro.
daarvan kunnen we een deel gebruiken voor de nieuwe layout.
Nog mensen die het willen maar en dat deel krijgen??

Gr,
 
Mr.Moe

Mr.Moe

20/01/2010 22:41:00
Quote Anchor link
Bedoel je nu dat ik 100 euro kan krijgen om dat even met css om te zetten? Makkelijk verdiend, helaas zit ik met wat tijdgebrek op de moment. Ben er wel van overtuigd dat je voor dit geld mensen gaat vinden, die dat wel even voor je willen doen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/01/2010 22:44:00
Quote Anchor link
Het is allemaal leuk en aardig, maar weet je wel echt dat je deze lay-out wilt gaan gebruiken? Ik bedoel... ik ken het daadwerkelijke doel van je website niet, maar ik weet wel dat deze lay-out nou niet echt mooi is?

De kleuren vloeken soms, wat mij betreft. Bekijk eens op Adobe Kuler de kleurcombinaties die daar gegeven zijn. Bekijk daarbij websites die ook in jouw branche zitten hoe zij het aangepakt hebben en laat jezelf inspireren. Ik denk niet dat als je deze lay-out echt gaan gebruiken, hij een visitekaartje van je website wordt... Maar dat is natuurlijk mijn mening ;-)...
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 22:48:00
Quote Anchor link
Mr.Moe schreef op 20.01.2010 22:41:
Bedoel je nu dat ik 100 euro kan krijgen om dat even met css om te zetten? Makkelijk verdiend, helaas zit ik met wat tijdgebrek op de moment. Ben er wel van overtuigd dat je voor dit geld mensen gaat vinden, die dat wel even voor je willen doen.


Mischien is dat een behoorlijk bedrag
maar ik betaal dit allemaal niet
mijn sponsor wilt graag 100euro uitgeven om dit te doen.
en ik heb de kennis er niet voor dus moet ik iemand wel de opdracht geven:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.