Layout maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:03:00
Quote Anchor link
Beste .. ,

Mijn site team is weer bezig met een nieuwe layout te maken..
Er is nu een preview

Afbeelding

Is het mogelijk om hier een echte site van te maken..
Wie kan mij daarmee helpen.. ?

Gr,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:23:01
 
Tamara

Tamara

20/01/2010 16:06:00
Quote Anchor link
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:07:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 20.01.2010 16:06:
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.


Wat vind jij een leuk bedrag..
 
Midas

Midas

20/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
Daar zijn tutorials voor.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:07:
Tamara schreef op 20.01.2010 16:06:
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.


Wat vind jij een leuk bedrag..

Dit is niet echt het geschikte forum.?
 

20/01/2010 16:20:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:08:
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:07:
Tamara schreef op 20.01.2010 16:06:
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.


Wat vind jij een leuk bedrag..

Dit is niet echt het geschikte forum.?

Nouw en. Daar valt nu toch niks meer aan te doen.


@TS: Heb je een budget o.i.d.?
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:22:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 20.01.2010 16:20:
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:08:
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:07:
Tamara schreef op 20.01.2010 16:06:
Ja is mogelijk.

Voor een leuk bedrag wil ik hem wel maken voor je.


Wat vind jij een leuk bedrag..

Dit is niet echt het geschikte forum.?

Nouw en. Daar valt nu toch niks meer aan te doen.


@TS: Heb je een budget o.i.d.?


Ik heb zelf geen idee hoeveel het kost.
Omdat ik niet weet of het veel werk is of eventjes geklaard is.
het PSD bestand uitsnijden kan ik wel..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/01/2010 16:23:00
Quote Anchor link
Knip je plaatje gewoon in delen en puzzel hem dan weer in elkaar met divs en css.
Zo maak je er een lay-out van..
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:23:
Knip je plaatje gewoon in delen en puzzel hem dan weer in elkaar met divs en css.
Zo maak je er een lay-out van..


Dat begrijp ik nu, heb gehoord Slicen en dan Basing ofsoiets
Maar wat kost het als ik het iemand van PHPhulp laat doen?
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/01/2010 16:34:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:30:
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:23:
Knip je plaatje gewoon in delen en puzzel hem dan weer in elkaar met divs en css.
Zo maak je er een lay-out van..


Dat begrijp ik nu, heb gehoord Slicen en dan Basing ofsoiets
Maar wat kost het als ik het iemand van PHPhulp laat doen?

Als je het door iemand van phphulp laat doen, bijvoorbeeld bas. Gaat het gemiddeld 4 jaar duren.

Meestal willen ze budget weten wat je er voor over hebt,
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 16:35:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:34:
Jurriensz schreef op 20.01.2010 16:30:
Yearupie schreef op 20.01.2010 16:23:
Knip je plaatje gewoon in delen en puzzel hem dan weer in elkaar met divs en css.
Zo maak je er een lay-out van..


Dat begrijp ik nu, heb gehoord Slicen en dan Basing ofsoiets
Maar wat kost het als ik het iemand van PHPhulp laat doen?

Als je het door iemand van phphulp laat doen, bijvoorbeeld bas. Gaat het gemiddeld 4 jaar duren.

Meestal willen ze budget weten wat je er voor over hebt,


Mijn budget 20euro denk ik
maar dat is nog heel laag voor de meesten
maar hoger kan ik eigenlijk niet want ik ben nog maar 13 en ik verdien gewoon nog niet meer xD
 
Midas

Midas

20/01/2010 16:44:00
Quote Anchor link
Als je met onderstaande begint dan moet het je wel lukken, denk ik.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
<head>
<title>xHTML Pagina</title>
<style type="text/css">
#wrapper {
    width: 960px;
    margin: 0 auto;
    text-align: center;
}

#header {
    float: left;
    height: 100px;
    background-color: blue;
    width: 100%;
}

#content {
    float: left;
    height: 500px;
    width: 100%;
    background-color: grey;
}

#footer {
    background-color: green;
    float: left;
    height: 100px;
    width: 100%;
    clear: both;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="wrapper">
    <div id="header">
        asd
    </div><!--header-->

    <div id="content">
        asd
    </div><!--content-->

    <div id="footer">
        asd
    </div>
</div><!--wrapper-->
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Midas
 
Kevin damstra

kevin damstra

20/01/2010 17:07:00
Quote Anchor link
Heey, voor 13-jarige wel leuke lay-out.

Maar er is meer, laatste nieuwesberichten ed wil je ook kunnen toevoegen?
En ik mis je hele menu? Wat wil je met de site bereiken zonder menu wordt het een beetje kaal he ;)
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 17:10:00
Quote Anchor link
kevin damstra schreef op 20.01.2010 17:07:
Heey, voor 13-jarige wel leuke lay-out.

Maar er is meer, laatste nieuwesberichten ed wil je ook kunnen toevoegen?
En ik mis je hele menu? Wat wil je met de site bereiken zonder menu wordt het een beetje kaal he ;)


Bedankt,

Nouja het adde van nieuwsberichten enz dat komt wel goed,:P
Dat gaat allemaal wel lukken
Klopt, het menu is er al mischien is het niet duidelijk te zien
maar onder dat witte vlak zit een zwart balkje daar komt het erop zegma,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Moe

Mr.Moe

20/01/2010 17:43:00
Quote Anchor link
Mss zou het wel eens interessant voor jou kunnen zijn om css zelf eens aan te leren. Het is echt niet zo moeilijk hoor. Neem deze eens door, probeer wat doormiddel van 'try it yourself' en ik denk dat je al wel ergens geraakt.
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 18:32:00
Quote Anchor link
Mr.Moe schreef op 20.01.2010 17:43:
Mss zou het wel eens interessant voor jou kunnen zijn om css zelf eens aan te leren. Het is echt niet zo moeilijk hoor. Neem deze eens door, probeer wat doormiddel van 'try it yourself' en ik denk dat je al wel ergens geraakt.


Ja, heb ik al eerder na keken
maar ik heb liever persoonlijke hulp ofsoiets,
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 20:08:00
Quote Anchor link
Hoorde net dat ik een sponsor heb voor de website
dat betekend extra geld ( het perciese bedrag weet ik niet helemaal ) maar ik hoorde rond de 100euro.
daarvan kunnen we een deel gebruiken voor de nieuwe layout.
Nog mensen die het willen maar en dat deel krijgen??

Gr,
 
Mr.Moe

Mr.Moe

20/01/2010 22:41:00
Quote Anchor link
Bedoel je nu dat ik 100 euro kan krijgen om dat even met css om te zetten? Makkelijk verdiend, helaas zit ik met wat tijdgebrek op de moment. Ben er wel van overtuigd dat je voor dit geld mensen gaat vinden, die dat wel even voor je willen doen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/01/2010 22:44:00
Quote Anchor link
Het is allemaal leuk en aardig, maar weet je wel echt dat je deze lay-out wilt gaan gebruiken? Ik bedoel... ik ken het daadwerkelijke doel van je website niet, maar ik weet wel dat deze lay-out nou niet echt mooi is?

De kleuren vloeken soms, wat mij betreft. Bekijk eens op Adobe Kuler de kleurcombinaties die daar gegeven zijn. Bekijk daarbij websites die ook in jouw branche zitten hoe zij het aangepakt hebben en laat jezelf inspireren. Ik denk niet dat als je deze lay-out echt gaan gebruiken, hij een visitekaartje van je website wordt... Maar dat is natuurlijk mijn mening ;-)...
 
---- ----

---- ----

20/01/2010 22:48:00
Quote Anchor link
Mr.Moe schreef op 20.01.2010 22:41:
Bedoel je nu dat ik 100 euro kan krijgen om dat even met css om te zetten? Makkelijk verdiend, helaas zit ik met wat tijdgebrek op de moment. Ben er wel van overtuigd dat je voor dit geld mensen gaat vinden, die dat wel even voor je willen doen.


Mischien is dat een behoorlijk bedrag
maar ik betaal dit allemaal niet
mijn sponsor wilt graag 100euro uitgeven om dit te doen.
en ik heb de kennis er niet voor dus moet ik iemand wel de opdracht geven:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.