Layout review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 12:34:33
Quote Anchor link
klik

Graag feedback/opbouwende kritiek over deze layout.

Gaat om een MMORPG.
Gewijzigd op 11/06/2010 12:36:42 door Synaps Framework
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:29:55
 
Joakim Broden

Joakim Broden

11/06/2010 13:36:06
Quote Anchor link
Ik vind hem zeer geslaagd, vind hem goed en overzichtelijk
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/06/2010 15:41:02
Quote Anchor link
Ik zou die roode backgrounds links en rechts uit de menu's iets meer omhoog doen. Nu lijken ze mij iets teveel inzicht.

Voor de rest nice ;)
 
Chris -

Chris -

11/06/2010 15:45:53
Quote Anchor link
Reclame loze versie =)

Leuk! Misschien dat je aan de rechterkant onder inloggen nog een klein stukje voor een nieuwsticker/twitter feed of misschien reclame (zowel voor binnen de website; een bijzonder artikel bijvoorbeeld; als externe partijen) kunt laten zien?
 
Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 16:16:02
Quote Anchor link
Er komen nog extra features in de layout verwerkt. Echter staan deze nog niet vast en zal nog overleg over worden gepleegd.

@Ruben die rode "background" krijgen nog een functie. Ik snap wat je bedoelt maar dat zal straks ook nog verholpen moeten zijn.
 
Victor Php

Victor Php

11/06/2010 16:42:13
Quote Anchor link
Strak en overzichtelijk zoals een website hoort te zijn =)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

11/06/2010 17:15:29
Quote Anchor link
Netjes, een website waarbij goed is gedacht aan het doel van de website en de gebruiksvriendelijkheid. In het eerste opzicht zie je gelijk wat het doel is van de website en geeft het een rustige, duidelijke omgeving weer.

ik zeg toppie! :P
 
Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 21:15:29
Quote Anchor link
@The Dutch Guy, en waar denk je dat de game over gaat? :P Gewoon even de proef op de som.
 
Arnold C

Arnold C

11/06/2010 21:28:06
Quote Anchor link
Keurig. Heldere menustructuur: gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg kunnen vinden. Dit is helemaal gelukt.

Ik twijfel iets bij het 'frutseltje' in het linker menu. Er staat een soort afbeelding van enkele flatgebouwtjes op de menuknoppen. Ik vind het iets te druk en het is mij te onduidelijk wat het is. Ik zou kiezen voor enkel tekst op de menu-knoppen.

Kleuren zijn fris.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 23:01:33
Quote Anchor link
Menu moet inderdaad een soort flat gebouw voorstelling. Links komen gebouwen te staan zet zoals bijvoorbeeld Red Alert 2. Misschien dat het, als de content er is, het meer duidelijker is?
 
Leen M

Leen M

11/06/2010 23:10:25
Quote Anchor link
Nette, overzichtelijke layout. Niet wat je verwacht van een gemiddelde MMORPG. Hopelijk wordt de rest van het spel ook zo duidelijk en netjes.

Ik zou er wel voor zorgen dat de gemiddelde pagina meer afbeeldingen bevat, of in de layout, of in de content, zodat het duidelijker is dat het een spel is. Je zou deze layout nu ook kunnen gebruiken voor een accountant, als je de headerafbeelding aanpast.

De opzet is in ieder geval goed.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 23:36:09
Quote Anchor link
Afbeeldingen zijn in de maak. Het zal dus ook meer afbeeldingen bevatten. Ook worden er nog meer icoontjes etc etc gemaakt. Ging mij in eerste instantie om de basics van de layout.

Daarnaast hebben we ook dingen zoals:
Afbeelding
Gewijzigd op 11/06/2010 23:36:37 door Synaps Framework
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

12/06/2010 09:08:05
Quote Anchor link
Ziet er professioneel uit, het ziet er echt uit als een spel.
Niet als een standaard site, waar een game op staat,
maar echt als een game site, waar een game op staat.

Succes (:
 
Synaps Framework

Synaps Framework

12/06/2010 11:41:38
Quote Anchor link
Uit onderzoek is ook gebleken dan slechts 25% van de MMORPG spelers kinderen zijn. Vele hebben gewoon een fulltime baan en kinderen.

De hoofdlijnen uit de game zijn ook dingen waar kinderen niet veel zal zeggen. Wij hebben het zo gemaakt, dat je het zo kunt spelen zonder enig idee te hebben wat de achterliggende boodschap/gedachte is, maar ook dat je research er na kunt doen en toch een zeer goede speler hebben alleen op andere manieren als je snapt hoe je het ook kunt spelen.

We aimen dus ook een beetje naar 18+ jaar spelers die een beetje snugger zijn zeg maar.

Daar is de layout dan ook naar afgestemd.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

13/06/2010 22:04:58
Quote Anchor link
Bump
 
Moe BE

Moe BE

13/06/2010 22:38:11
Quote Anchor link
Synaps Framework op 12/06/2010 11:41:38:
De hoofdlijnen uit de game zijn ook dingen waar kinderen niet veel zal zeggen. Wij hebben het zo gemaakt, dat je het zo kunt spelen zonder enig idee te hebben wat de achterliggende boodschap/gedachte is, maar ook dat je research er na kunt doen en toch een zeer goede speler hebben alleen op andere manieren als je snapt hoe je het ook kunt spelen.


?

Voor de rest vind ik deze layout ook zeer geslaagd. Ik had ook wel een beetje mijn bedenkingen bij die rode balkjes, maar als jij zegt dat deze nog een functie hebben, dan kan ik me er mss nog wel bij vinden.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

14/06/2010 12:20:32
Quote Anchor link
Het is moeilijk je uit te leggen wat de achter liggende gedachte is van de game. Ik wil hierover ook nog niks kwijt.

Het geval is alleen zo, dat als de achterliggende gedachte je niks zegt. Je ook gewoon de game kunt spelen, alleen zal je het op een andere manier spelen.

Het zal wat uitbalanseren worden, maar we streven er dan na dat het met beide manier even moeilijk/makkelijk zal zijn.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

16/06/2010 23:02:00
Quote Anchor link
bump
 
Synaps Framework

Synaps Framework

30/06/2010 16:55:44
Quote Anchor link
bump
 
- Raoul -

- Raoul -

30/06/2010 19:20:40
Quote Anchor link
Ik vind het een mooie en overzichtelijke layout.
Goed gemaakt!
 
Dd dd

dd dd

01/07/2010 10:19:25
Quote Anchor link
Zeer goed ;) Ga zo door :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.